• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
با توجه به شیوع بیماری کرونا

ارائه بسته جامع غربالگری و ایمن‌سازی محیط کار در برابر ویروس کرونا

بسته‌ی پیشنهادی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف پیشگیری از ویروس کرونا جهت ایمن‌سازی محیط و حفظ سلامت کارکنان شاغل ارائه شد.

ارائه بسته جامع غربالگری و ایمن‌سازی محیط کار در برابر ویروس کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، همه‌گیری ویروس کرونا قبل از هرچیز یک فاجعه‌ی انسانی بزرگ است و تا امروز صد‌ها هزار نفر را تحت تاثیر قرار داده است و از سوی دیگر شیوع بیماری سبب تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی در سراسر جهان شده و همه‌ی کشور‌ها را در آستانه‌ی رکودی کمرشکن قرار داده است.
همان‌گونه که سیستم بهداشت و درمان شبانه‌روزی و قهرمانانه به ارائه خدمات پرداخته و سعی در کاهش هزینه‌های انسانی این بیماری دارد، مدیران و سازمان‌ها نیز باید با استفاده از روش‌های خلاقانه در عین حفظ سلامتی پرسنل از تبعات اقتصادی این بیماری بر کسب و کار خود و چرخه‌ی اقتصادی جامعه بکاهند. در این راستا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی به یاری سازمان‌ها آمده و با ارائه‌ی خدمات متنوع سعی دارد به ادامه فعالیت ایمن‌تر و کم‌خطرتر بنگاه‌های اقتصادی کمک کند.

 ارزیابی و غربالگری و معاینه‌ی پرسنل سازمان‌ها، کارخانجات و ادارات 
با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم غربالگری و درمان مبتلایان و فاصله‌گذاری هوشمند، جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد با بهره‌گیری از ظرفیت مرکز امداد کلینیک خود، خدمات معاینه و غربالگری پرسنل سازمان‌ها، کارخانجات و ادارات را در دستور کار قرار دهد تا به این وسیله امکان فعالیت سالم و ایمن کارکنان سازمان‌ها مهیا شود.
تیم امداد کلینیک شامل پزشک و پرستار در محل سازمان به غربالگری و معاینه‌ی پرسنل مطابق آخرین پروتکل‌های استاندارد ستاد مرکزی مبارزه با کرونای وزارت بهداشت و اخذ تصمیمات بالینی می‌پردازد. در صورت نیاز طبق نظر پزشک، پرسنل معاینه‌شده، تحت نمونه‌گیری یا بررسی‌های تصویربرداری قرار گرفته و در موارد لازم به بیمارستان یا آزمایشگاه تخصصی ارجاع و برای ادامه‌ی مراقبت هدایت می‌شوند. این خدمت در بازه‌های مختلف متناسب با حوزه‌ی فعالیت سازمان قابل تکرار و پیاده‌سازی است.

 عملیات تخصصی ضدعفونی توسط مرکز HSE  
ضدعفونی محیط و فضا‌های کاری یکی دیگر از ارکان مهم حفظ ایمنی و سلامت کارکنان می‌باشد. مرکز بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) جهاددانشگاهی در راستای کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا با به‌کارگیری کارشناسان مجرب بهداشت محیط و (HSE) خدمات ضد عفونی، گندزدایی و ویروس‌کشی فضا‌های کاری و عمومی ادارات، کارگاه‌ها و کارخانجات، بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها را در دستور کار قرار داده است. تیم (HSE) با توجه به آخرین پروتکل‌های استاندارد جهانی بنا به درخواست بنگاه‌های اقتصادی در اسرع وقت اقدام به ضدعفونی محیط‌های کاری می‌نماید.

 پایش و مراقبت موارد مشکوک 
با توجه به افزایش تعداد مبتلایان و افراد در معرض خطر کرونا در کشور از یک سو و سیاست‌های کشوری کاهش بار بیماران و مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مراقبت و پایش موارد مشکوک به کرونا و یا مبتلایان تحت قرنطینه‌ی خانگی از اهمیت به سزایی برخوردار است. بر اساس آمار‌های جهانی بیش از ۸۰ درصد مبتلایان عفونت ویروسی کرونا نیاز به بستری در بیمارستان‌ها ندارند و تنها با پایش، خودمراقبتی و رعایت اصول بهداشتی و خودقرنطینگی و درمان علامتی در منزل تحت نظر پزشک بهبود می‌یابند.
چک‌لیست‌ها و فرم‌های طراحی‌شده در سامانه‌ی ۱۲۳corona.com شرایط را برای طی دوره‌ی قرنطینه و خودمراقبتی بیماران و افراد مشکوک در منزل با سهولت و به صورت ایمن مهیا می‌کند؛ از طرف دیگر سپری‌کردن دوره‌ی قرنطینه تحت نظارت پزشک، به بیمار و خانواده‌ی وی اطمینان می‌دهد که شرایط کاملا تحت نظر بوده و طبق پروتکل‌های استاندارد بیمار پایش و مراقبت می‌شود. در این سامانه آموزش‌های لازم برای مقابله با ویروس کرونا و خودمراقبتی نیز در دسترس تمام افراد است.

 سلامت روان در بحران و مشاوره‌ی تخصصی سلامت روان 
استرس ابتلا به بیماری کرونا و یا تبعات اقتصادی و اجتماعی ناشی از آن می‌تواند سلامت روان افراد جامعه را به خطر اندازد. قرنطینگی و تنهایی طولانی مدت سالمندان، اقامت طولانی مدت زوجین در منزل، تعطیلی مدارس و حضور مستمر فرزندان در محیط خانه، همگی سبب افزایش تنش و بروز حالت‌های افسردگی و پرخاشگری شده است.
مرکز سلامت روان رویین جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای مسئولیت اجتماعی و هم‌گام با سیاست‌های کلی ستاد ملی کرونا و کمک به آرامش‌بخشی روانی جامعه اقدام به ارایه‌ی خدمات مشاوره‌ی رایگان از جمله مشاوره‌ی مدیریت استرس و اضطراب فردی، مشاوره‌ی مدیریت روانی کودکان در فضای بحرانی، مشاوره‌ی مدیریت استرس سالمندان کرده است.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات ارزیابی و غربالگری و معاینه‌ی پرسنل سازمان‌ها، کارگاه‌ها، کارخانجات، ادارات و عملیات تخصصی ضدعفونی توسط مرکز (HSE)، می‌توانند با شماره تلفن ۷۲۱۰۳ مرکز امداد کلینیک جهاددانشگاهی و جهت استفاده از خدمات مشاوره‌ی رایگان متخصصان روان‌شناس مرکز سلامت روان «رویین» با شماره تلفن ۴۵۲۹۸ تماس حاصل بگیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)