• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۸۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در پیامی

درخواست شورای جهانی کلیساها برای رفع تحریم ایران

شورای جهانی کلیسا‌ها و انجمن ملی کلیسا‌های حضرت مسیح (ع) در پیامی به رییس جمهور آمریکا، رفع تحریم ایران را خواستار شدند.

درخواست شورای جهانی کلیساها برای رفع تحریم ایرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، چند سازمان کلیسایی در اقصی نقاط جهان پیرو «پیام ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به رهبران دینی جهان» در نامه‌ای به دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده امریکا برای لغو تحریم‌های علیه ملت ایران نوشتند: در این مناسبت عید پاک (عید بزرگ مسیحیان بعد از روزه چهل روز) که در تقویم سالانه کلیسا‌ها برای مسیحیان در سراسر جهان روز بسیار مهمی است و نیز با توجه به نزدیک شدن مسلمانان به ماه مبارک رمضان با یک واقعیت جدید و چالش برانگیز روبرو هستیم که ما را ملزم می‌کند تا از جمع شدن در مجامع ایمانی و دینی خودداری کنیم تا بتوانیم از خود و جوامع خود در برابر بیماری و آسیب محافظت کنیم.
در بخشی دیگر از این نامه آمده است: در این شرایط بی سابقه، ما یک فرصت و مسئولیت ویژه نیز برای تأمل عمیق و برای تجدید و جستجوی برای شروع جدیدی (از رفتارها) داریم. این ویروس کرونا در همه جا دشمن مشترک بشریت است. این ویروس بدون در نظر گرفتن ملیت، قومیت، مذهب، سیاست یا هر وابستگی انسانی دیگر همه افراد را تهدید می‌‎کند و فقط تأثیر آن بر مردم و جوامعی که در اثر شرایط بهداشتی و یا فقر آسیب پذیرند بسیار تبعیض‌آمیز است.
در ادامه این نامه، اشاره شده است: پاسخ مؤثر به بیماری همه گیر مستلزم درجه بی سابقه‌ای از همبستگی و همکاری جهانی، مراقبت ویژه از آسیب پذیرترین افراد و اقدام سریع برای کاهش شرایطی است که آسیب پذیری بیشتری را ایجاد می‌کند. در این چارچوب، ما به عنوان شورای جهانی کلیساها، سازمان اقدام مشترک کلیسا‌ها و انجمن ملی کلیسا‌های حضرت مسیح (ع) در امریکا نگرانی عمیق خود را از تحریم‌های وضع شده ایالات متحده امریکا علیه مردم ایران ابراز می‌داریم.
در حال حاضر ایران با بیش از ۶۷۰۰۰ مورد تأیید شده ویروس کرونا و بیش از ۴۰۰۰ نفر که جان خود را بخاطر کرونا از دست داده‌اند، آسیب پذیرترین کشور در منطقه مدیترانه شرقی و بلکه جهان محسوب می‌شود و نظام بهداشتی این کشور به شدت از تحریم یکجانبه امریکا که از ماه می ۲۰۱۹ شروع شده و منجر به محاصره اقتصادی کشور شده، در رنج و مشکل است.
براساس مقاله جدیدی که در مجله لنست اخیرا منتشر شده است بواسطه این تحریم، کشور ایران به صورت مستقیم و غیرمستقیم در امر پیشگیری و درمان با مشکل مواجه شده و کمبود تجهیزات پزشکی، دارویی و آزمایشگاهی مانند لباس‌های محافظ و دارو‌های لازم باعث گسترش فراگیری ویروس و افزایش تلفات شده است. علیرغم اقدامات سازمان جهانی بهداشت و دیگر سازمان‌های بشردوستانه در ارسال لوازم و ملزومات پزشکی، اثرات تحریم باعث شده که شیوع بیماری گسترش و دسترسی به دارو‌ها و تجهیزات نجات بخش کاهش یابد و شرایط را بر اقدامات بهداشتی گذشته نیز سخت‌تر کند.
ما در چارچوب اصل همبستگی بین‌المللی و اصول بشردوستانه و با توجه به درخواست سازمان ملل متحد برای آتش بس جهانی، مشترکا از شما درخواست می‌کنیم به منظور تقویت تلاش‌ها در مبارزه با این ویروس فراگیر، تحریم‌های فلج کننده ایران را بردارید؛ از جمله مجازات‌های مالی را که بر توانایی ایران در واردات وسایل و تجهیزات پزشکی تاثیر می‌گذارد لغو کنید و اجازه دهید صندوق بین‌المللی پول بتواند درخواست وام اضطراری ایران برای کمک به حل این بحران را اجابت کند.
در این شرایط بحران جهانی، ما همچنین خواهان آن هستیم که تحریم‌ها و مجازات‌هایی که امریکا علیه سایر مناطق جهان وضع کرده مانند سوریه، غزه، ونزوئلا و کوبا که مردم آن‌ها قربانی درگیری‌های سیاسی هستند و این مجازات‌ها و تحریم‌ها مانع اقدامات بهداشتی آنان و دسترسی آنان به دارو و تجهیزات پزشکی می‌شود رفع کنید.
شرایط کنونی به هیچ وجه مناسب پیگیری سیاست مجازات که قبل از بحران کرونا بود، نیست. اکنون لحظه همبستگی و همکاری بین‌المللی در کنترل شیوع کرونا و محافظت از مردم آسیب پذیر و نیز تلاش برای شکست کرونا این دشمن مشترک است.
پرفسور دکتر آیون سوکا، دبیرکل اجرایی شورای جهانی کلیسا‌ها
رودلمار بوئنو دی فریا، دبیرکل اتحادیه اقدام مشترک کلیسا‌ها
جیم وینکلر، دبیرکل انجمن ملی کلیسا‌های حضرت مسیح امریکا.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)