• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۱۸۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲
اجتماعی » جامعه و شهری
در مقابله با ویروس کرونا

وظیفه ما تبدیل تهدید‌ها به فرصت هاست

مسئول سازمان بسیج سازندگی : بسیج هر کجا تهدیدی علیه انقلاب ببیند، وظیفه دارد آن تهدید را به فرصت تبدیل کند.

بوظیفه ما تبدیل تهدید‌ها به فرصت هاسته گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور درباره اقدامات این سازمان در مقابله با ویروس کرونا و تبعات مثبت و منفی گسترش این ویروس در سطح جهان، اظهار داشت: تبعات منفی آن این بود که به اقتصاد جامعه ضربه زد؛ روندی که همچنان ادامه دارد و، چون ویروس ناشناحته‌ای بود میزان و محک خوبی هم برای شاخص قرار دادن و اندازه گیری رفتار ملت‌ها و دولت‌ها در برابر این ویروس شد به‌عنوان مثال دولت‌هایی که در زمینه تولید وسایل بهداشتی و نیز به لحاظ توان پزشکی در سطح بالایی قرار دارند در برابر این ویروس زانو زدند به نحوی که سیستم و نظام پزشکی آن‌ها در تنگنا‌های شدیدی قرار گرفت.
وی افزود: همچنین خیلی از کشور‌هایی که ادعای متمدن بودن، دارند واکنشی که در برابر این ویروس نشان دادند؛ عکس این موضوع را به اثبات رساند؛ زیرا دیدیم که برای تهیه مواد غذایی و بهداشتی به فروشگاه‌ها حمله کردند و حتی برای تهیه بیشتر مواد غذایی و بهداشتی، در صف خرید اسلحه ایستادند.
سرهنگ زهرایی ادامه داد: پس رخداد‌هایی که روز‌های اخیر در کشور‌های با ادعای متمدن بودن، بروز یافت، نشان داد که پایداری و ثبات در جامعه موضوعی نیست که در رسانه‌ها نمایش داده می‌شود، بلکه ماهیت و ذات انسان‌های ساکن در کشور‌های مورد اشاره است که باعث ثبات و پایداری در جوامع می‌شود.
وی اضافه کرد:، اما در مقابل مردم ایران در مواجهه با ویروس کرونا نشان دادند که بواسطه داشتن باور‌های دینی و معنوی علی رغم تنگنا‌های اقتصادی که دارند، رفتارشان قابل مقایسه با سایر ملل نیست؛ زیرا مردم کشورمان در این شرایط به کمک یکدیگر شتافتند و با تولید وسایل مراقبت بهداشتی و غربالگری، سعی کردند نظام بهداشت و درمان کشور را یاری دهند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در ادامه با بیان اینکه مزیت سازمان بسیج مستضعفین، بسیج کنندگی مردم است، تصریح کرد: هزاران بسیجی در طرح ملی بسیح مقابله با کرونا برای کمک به نظام بهداشت کشور و غربالگری حضور یافتند به عبارت دیگر این که گروه‌های جهادی به جنگ ویروس کرونا رفتند موضوعی است که باید در تاریخ برای آیندگان ثبت شود.
وی همچنین عنوان کرد: زندگی و همجواری با کرونا که ممکن است تا ماه‌ها ادامه داشته باشد، ایجاب می‌کند تا نوع زندگی ما از واکنشی به کنشی تغییر یابد یعنی نباید منتظر ماند تا ویروس به بدن ما حمله کند بعد دربرابر آن واکنش نشان دهیم.
سرهنگ زهرایی سپس درباره رزمایش کمک مومنانه‌ای که بسیج طراحی کرده نیز بیان داشت: رزمایش «کمک مومنانه» یک حمله به تعبات منفی به کرونا بود به گونه‌ای که تاکنون بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان مردم برای «کمک مومنانه» مبالغی را هدیه کرده‌اند و بالغ بر ۲۲۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است و این رزمایش که برای کمک به سه میلیون خانوار انجام می‌شود تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و طی این مدت حداقل دوبار جامعه هدف ما بسته‌های معیشتی دریافت خواهند کرد.
وی در ادامه افزود: البته در کنار توزیع این بسته‌ها، گروه‌های تخصصی اقشار بسیج نیر خدماتی را به‌صورت رایگان به جامعه هدف ارائه می‌کنند؛ علاوه بر این، پویش «همسفره با همسایه» یعنی پرداخت بدهی همسایه‌ها به صنوف مختلف بدون آن که فردی که بدهی دارد، بداند چه کسی این اقدام را انجام داده، نیز راه اندازی شده که تاکنون استقبال خوبی هم از آن شده است.
مسئول سارمان بسیج سازندگی کشور سپس به پویش «دست به دست» اشاره کرد و گفت: در پویش «دست به دست» هم مردمی که نیازمند دریافت خدمات مهارتی هستند با هماهنگی دستگاه‌های مسئول، خدمت مورد نیاز را از افرادی که مهارتی دارند، پیش خرید می‌کنند یعنی هزینه دریافت خدمت را جلوتر پرداخت می‌کنند تا مشکل افراد دارای مهارت مورد نظر که در تنگنای اقتصادی قرار دارند، رفع شود.
وی تاکید کرد: در پساکرونا هم رزمایش «جهش تولید» را خواهیم داشت هرچند ما مسئول تولید در کشور نیستیم، ولی با این حال با همکاری همه نهاد‌ها و دولت این رزمایش را انجام خواهیم داد؛ زیرا هر کجا تهدیدی برای انقلاب باشد، تبدیل تهدید به فرصت از وظایف بسیج است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)