• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۳۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
مهاباد » علمی و فرهنگی

فوق تخصص بیماری های عفونی : هنوز موقع سفر نیست

فوق تخصص بیماری های عفونی گفت: هنوز موقع سفر نیست و باید همه دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دکتر مسعود مردانی با بیان این که ساخت واکسن بیماری کرونا حداقل ۸، ۹ ماه دیگر زمان می‌برد گفت:پیک دوم و سوم بیماری واقعیتی است که وجود دارد و جمعیتی که فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکنند و دست هایشان را مرتب نشویند و آنتی بادی نداشته باشند هر لحظه و هر جا در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.
این متخصص با بیان این که گرمای هوا تاثیری روی ویروس کرونا ندارد گفت:مشاهده می‌شود که به رغم گرم شدن هوا در خوزستان، اهواز و آبادان ... سیر بیماری کرونا صعودی است و تنها راه جلوگیری از ابتلا رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه شستشوی مرتب دست هاست برای این که کرونا بچه و پیر و پولدار و فقیر و زن و مرد نمی شناسد.
مردانی گفت: مهمانی‌های بیش از ۱۰ نفر زیر یک سقف تجمع محسوب می‌شود و خطر ابتلا را بالا می‌برد و در این مهمانی‌های کوچک هم باید فاصله یک و نیم متر و موارد بهداشتی را کاملا رعایت کرد.
او گفت: قرقره آب نمک و سرکه ممکن است آلام را کمی برطرف کند، اما هیچ تاثیری روی ویروس ندارد همچنین خوردن زنجبیل و لیمو ترش و سیر و این‌ها هم تاثیری روی ویروس کرونا ندارند.
دکتر مردانی افزود: اگر یکی از اعضای خانواده‌ای علائم بیماری دارد یا مبتلا تشخیص داده شده حتما باید جدا از بقیه در قرنطینه خانگی قرار بگیرد و یکی از افراد خانواده با زدن ماسک و محافظ صورت از او مراقبت کند.
فوق تخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به این که تعداد بسیاری از پزشکان و پرستاران به بیماری مبتلا شده اند و آنتی بادی در بدنشان تولید شده گفت: این‌ها یا دیگر مبتلا نمی‌شوند و یا اگر هم مبتلا شوند فرم خفیف آن را می‌گیرند.
او در خصوص پادگان‌ها هم گفت: در پادگان‌ها هم باید فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی و شستشوی دست‌ها کاملا و دقیق‌تر و بهتر رعایت شود.
دکتر مردانی گفت: بیماری کرونا بین انسان و حیوان مشترک است، اما تاکنون ابتلای گربه‌ها از طریق انسان گزارش شده، اما ابتلای انسان از طریق سگ و گربه گزارش نشده است.
او با بیان این که مواد خوراکی و آشامیدنی راه شایع ابتلا به کرونا نیست افزود:کرونا از طریق دست‌های آلوده که به جا‌های آلوده خورده و با تماس به چشم و دهان و بینی منتقل می‌شود و همچنین از طریق عطسه‌ها و سرفه‌های افراد ناقل یا مبتلا.
این متخصص عفونی در خصوص فرق آنفلوآنزا و کرونا گفت: آنفلوانزا یکدفعه و به صورت ناگهانی بروز می‌کند و یکدفعه تب بالای ۳۹ و ۴۰ درجه در فرد ظاهر می‌شود همراه با بدن درد، اما کرونا شروع ناگهانی ندارد و تب آن هم حداکثر ۳۸ درجه و به ندرت ۳۹ درجه است و اغلب مبتلایان کرونا با افراد کرونایی به نوعی تماس داشته اند و علامت کرونا تب ۳۸ درجه، سرفه‌های خشک و تنگی نفس و کاهش حس چشایی و بویایی و عدم توانایی در راه رفتن است.
دکتر مردانی گفت: قدم زدن در پارک ها و پیاده روی به شرط این که محل پیاده روی شلوغ نباشد و رعایت موارد بهداشتی به ویژه شستن و ضد عفونی بلافاصله دستها در صورت تماس با محیط و صندلی و ... مانعی ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)