• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۸۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
بین الملل » تحلیلی
در حالی که جهان به دنبال واکسن کووید ۱۹ است

سیاست آمریکا تضعیف تلاش برای درمان کرونا را در پی دارد

تلویزیون سی سی تی وی گزارش داد سیاستمداران خودخواه آمریکایی با امید به شکست تحقیقات جهانی برای درمان کووید ۱۹ درصدند اولویت دسترسی به واکسن کرونا را برای خود داشته باشند.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ "شبکه تلویزیونی سی سی تی وی اعلام کرد سیاستمداران خودخواه آمریکایی درصدند اولویت دسترسی به واکسن ویروس کرونا را برای خود داشته باشند به این امید که پس از شکست خود در پیشگیری و کنترل این ویروس، چند رای بیشتر بدست آورند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
این شبکه تلویزیونی چینی اعلام کرد بیش از ۱۴۰ نفر از رهبران و کارشناسان جهان از جمله کریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی، عمران خان نخست وزیر پاکستان و گوردون براون نخست وزیر پیشین انگلیس پس از برگزاری هفتاد و سومین نشست مجمع جهانی بهداشت، با امضای نامه‌ای سرگشاده خواستار پیدا شدن واکسنی مردمی برای مقابله با بیماری کرونا شدند.
این نامه خواستار آن شده است که تمام واکسنها، درمان‌ها و آزمایش‌ها بدون ثبت اختراع، به صورت تولید انبوه و عادلانه توزیع شوند
و در همه کشور‌ها بصورت رایگان در دسترس همه افراد قرار بگیرند. این نامه افزود:"هیچ کسی نباید به سبب محلی که در آن زندگی می‌کند یا آنچه آن‌ها بدست می‌آورند، مجبور شود به عقب صف واکسن رانده شود. "
سیاستمداران آمریکایی می‌خواهند با انحصاری کردن تحقیق و توزیع، آبروی خود را حفظ کنند و تعدادی رای بدست آورند. از طرف دیگر، این سیاستمداران همواره منافع شخصی را بر هر چیز دیگری مقدم دانسته اند. بدست آوردن انحصاری یک واکسن می‌تواند به عنوان یک اهرم فشار استفاده شود حتی اگر این کار به معنای به خطر انداختن جان انسان‌ها باشد.

پیش از اعلام این نامه سرگشاده فوق العاده، اظهار نظر شرکت داروسازی سانوفی فرانسه مطرح شد. پل هودسن مدیرعامل سانوفی در مصاحبه با بلومبرگ گفت در صورتی که سانوفی موفق به یافتن واکسنی برای کرونا شود، آمریکا نخستین کشوری خواهد بود که به آن دسترسی خواهد داشت، زیرا آمریکا نخستین طرفی بود که از تحقیقات این شرکت فرانسوی حمایت مالی به عمل آورد. این سخنان، جامعه جهانی را خشمگین کرد. مسئولان شرکت سانوفی به سبب اعمال فشار دولت فرانسه و جامعه جهانی این صحبت را پس گرفتند و اعلام کردند آمریکا صرفا در خصوص واکسن‌های شرکت سانوفی که در داخل مرز‌های آمریکا تولید شوند اولویت دسترسی خواهد داشت و این وضعیت شامل واکسن‌های تولید شده در فرانسه و کشور‌های دیگر اروپایی نمی‌شود.  
گزارش‌ها در ماه مارس قبلا تلاش دولت آمریکا برای خرید شرکت بیوتکنولوژی کیور وک CureVac آلمان به مبلغ یک میلیارد دلار را فاش کردند تا یک واکسن بالقوه به صورت انحصاری برای آمریکا بدست بیاید. این خبر با واکنش جهانی روبرو شد.
رهبران سراسر جهان اوایل ماه مه در یک نشست به میزبانی کمیسیون اروپا قول پرداخت حدود ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار پول برای بررسی در خصوص واکسن و درمان‌های احتمالی برای کرونا را دادند. آمریکا که به اصطلاح رهبر جهان آزاد است، در این نشست حضور نیافت و قول پرداخت هیچ پولی نداد. مقامات آمریکایی می‌گویند دولت فدرال میلیارد‌ها دلار برای تحقیقات خودش هزینه کرده است. روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز به سرعت از آمریکا به سبب تک روی انتقاد کرد.
در حالی که دولت آمریکا در تلاش است در پی شکست در پیشگیری و شیوع ویروس کرونا وجهه اش را باز یابد، برخی از سیاستمداران این کشور اکنون به دنبال تحقیقات برای یافتن واکسن و دسترسی انحصاری به آن هستند.
در اینجا دو دلیل برای این کار وجود دارد. نخست، زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نزدیک است و این سیاستمداران تمایل دارند بی کفایتی خود را مخفی و از بوجود آمدن شکست کامل جلوگیری کنند. سیاستمداران آمریکایی می‌خواهند با انحصاری کردن تحقیق و توزیع، آبروی خود را حفظ کنند و تعدادی رای بدست آورند. از طرف دیگر، این سیاستمداران همواره منافع شخصی را بر هر چیز دیگری مقدم دانسته اند. بدست آوردن انحصاری یک واکسن می‌تواند به عنوان یک اهرم فشار استفاده شود حتی اگر این کار به معنای به خطر انداختن جان انسان‌ها باشد.
برخی سیاستمداران آمریکایی از زمان شیوع ویروس کرونا ذخایر حیاتی کشور‌های دیگر را به خود اختصاص داده و بودجه سازمان جهانی بهداشت را قطع کرده اند. اکنون این سیاستمداران می‌خواهند واکسن کرونا را هم به صورت اختصاصی داشته باشند. اقدامات به شدت خودخواهانه این سیاستمداران، آن‌ها را به موانعی بر سر راه همکاری جهانی برای مقابله با ویروس کرونا تبدیل کرده است. همانطور که ریچارد هورتون سردبیر نشریه پزشکی لنست نوشت آمریکا در حال ارتکاب جنایت و خیانت علیه بشریت است. کارشناسان دیگر حتی انتقادات تندتری بیان کرده اند. آن‌ها معتقدند آمریکا با پیروی از یکجانبه گرایی و خودخواهی شدید، در حال کندن گور خود است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)