• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۱۰۵۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۰
آذربایجان غربی » اجتماعی
در آذربایجان غربی

مستندسازی دستاوردهای مقابله با کرونا

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: مستند سازی دستاوردهای مقابله با کرونا برای آگاهی نسل آینده از خدمات و تلاش های حاکمیتی به مردم انجام می شود .

مستندسازی دستاوردهای مقابله با کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما  مرکز  آذربایجان غربی ، مصطفوی در جلسه شورای اطلاع رسانی استان گفت: با تبدیل شدن روستای بکتاش میاندوآب به بخش تعداد بخش های میاندوآب به ۴ و تعداد بخش های استان به ۴۲ بخش رسید و این روستا از امروز در طرح تقسیمی به یکی از بخش های استان تبدیل و صاحب بخشداری شد.

وی با اشاره به فرارسیدن جمعه آخر ماه مبارک رمضان و روز قدس، گفت: روز قدس از یادگارهای امام راحل و در پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین برگزار می شود ولی امسال به خاطر شرایط خاص و حفظ سلامت مردم در مقابل کرونا با تدابیر مسئولین نظام راهپیمایی روز قدس برگزار نمی شود و فرمایشات گوهربار رهبر معظم انقلاب مصداق بارز اعلام انزجار مسلمانان از رژیم اشغالگر و حمایت از مردم فلسطین خواهد بود.

  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی در ادامه به اقامه نماز عید فطر و تصمیمات اتخاذ شده در این خصوص اشاره نمود و گفت: بر اساس تصمیم ستاد مقابله با بیماری کرونا، همانند کل کشور نماز عید فطر در مساجد محلات استان نیز برگزار می‌شود تا از ازدحام مردم در مصلی‌ها جلوگیری شود همچنین تاکید شده است نماز عید در محیط باز و غیر مسقف اقامه شود.

وی به لزوم تشکیل شورای فطریه در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به نزدیکی به عید فطر، برای داشتن مدیریت و وحدت رویه در دریافت زکات مردمی نیازمند تشکیل شورای فطریه در استان هستیم.

مصطفوی همچنین در این جلسه به برخی مصوبات ستاد مقابله با بیماری کرونا اشاره کرد و بازگشایی و انجام فعالیت دانشگاهها از هفدهم خرداد ماه و انجام فعالیت های ورزشی انفرادی از اول خرداد با رعایت پروتکل های ورزشی خبر داد.

رئیس شورای اطلاع رسانی استان در ادامه به یکی از مصوبات جلسه شورای فرهنگ عمومی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برای مستند سازی فعالیت ها و اقدامات دولت و مردم در بخشهای مختلف در زمان کرونا اشاره کرد و گفت: در استان هم مقرر شد این مستند سازی برای آگاهی نسل آینده از خدمات دولت و مردم در خصوص مجموعه تلاش های حاکمیتی مردم انجام و اداره کل فرهنگ و ارشاد استان پیگیر آن باشد.

مصطفوی افزود: نظام سلامت علی رغم محدودیت‌ها و تحریم‌ها پیشرفت‌های زیادی داشته و ما امروز به کادر درمانی و پزشکی خود افتخار میکنیم چرا که در راستای تلاش دولت تدبیر و امید در سال‌های گذشته برای مدیریت بحران فعلی بیماری کرونا موثر واقع شده است.

  • معاون سیاسی امنیتی، اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه افزایش قیمت مردم را زجر می دهد، اظهار داشت: این مسئله باید در ستاد تنظیم بازار مورد توجه قرار بگیرد چرا که با وجود اینکه دولت برای تامین کالاهای اساسی نیز تمامی تلاش خود را بکار بسته است اما یکسری افراد به دنبال سوءاستفاده اقتصادی هستند و این امر نیاز به توجه ویژه و نظارت بیشتری در این زمینه است.

وی در ادامه با تبریک روز ارتباطات و هفته روابط عمومی، روابط عمومی ها را پل ارتباطی بین مردم و دولت عنوان نمود که فرامین ، خدمات و اقدامات دولت را به مردم اطلاع رسانی و مشکلات و مطالبات مردم را نیز به دستگاههای اداری منعکس می کنند .

در پایان جلسه از مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)