• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
با حضور جانشین وزیر دفاع

نوسازی و واگذاری ۱۰ فروند بالگرد به نیرو‌های مسلح

مراسم تحویل دهی ۱۰ فروند بالگرد نوسازی و بازآماد شده در مجموعه شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگرد‌های ایران (پنها) برگزار شد.

تحویل دهی ۱۰ فروند بالگرد بازآماد شده به نیرو‌های مسلحبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ پاسدار دکتر قاسم تقی زاده جانشین وزیر دفاع در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با گرامیداشت شهدای نهضت اسلامی در ایران اظهار داشت: شرکت «پنها» به عنوان بزرگترین و محوری‌ترین مرکز مهندسی تعمیر و نگهداری ناوگان بالگرد‌های کشور، وظیفه تداوم بخشی به قابلیت پرواز بالگرد‌های کشور، اعمال سیاست‌های تعمیراتی و لجستیکی مناسب، انجام بهسازی‌ها، طرح و اجرای آرایش‌های فنی، برنامه‌ریزی و صدور دستورالعمل‌های فنی، کنترل وضعیت پروازی یگان‌ها جهت اطمینان از ایمنی پرواز و کنترل وضعیت قطعات از نظر ساعت پرواز و نحوه نگهداری آن‌ها را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه این شرکت، بزرگترین پشتیبان تعمیرات سنگین ناوگان بالگرد‌های کشور در حوزه تعمیرات، مرکز تعمیرات اساسی سنگین، مرکز کنترل موجودی و تدارکاتی ناوگان و مرکز تحقیقات و ساخت می‌باشد گفت: ساخت ریزقطعات، اورهال و تعمیر، آموزش و تولید و ساخت انواع بالگرد‌های ایرانی ازجمله وظایف و ماموریت‌های خطیر شرکت «پنها» وزارت دفاع است که توانسته است با قطع وابستگی کامل به خارج و با تکیه برتوان و اراده‌ی جوانان نخبه این سرزمین و با بهره گیری از ظرفیت‌های علمی و دانشی روز جهان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابد.
سردار تقی زاده ۱۰ با بیان اینکه در سال جهش تولید متخصصین خبره و متعهد شرکت پن‌ها متعلق به وزارت دفاع در راستای ارتقای توان بالگرد‌های انواع متنوعی از بالگرد‌های رزمی را بازآماد سازی و نوسازی اساسی کردند این بالگرد‌ها را از نوع بالگرد‌های شنوک (CH)، SH، ۲۱۴، ۲۰۵، ۲۰۶، ۲۱۲ و میل شرقی ۱۷۱ عنوان کرد و افزود: به لحاظ تنوع بالگردی در دنیا جزو اولین‌ها هستیم، زیرا انواع مختلفی از بالگرد‌های شرقی و غربی را در اختیار داریم که دارای تکنولوژی‌های منحصر به فرد خود هستند.
جانشین وزیر دفاع با تشریح اقداماتی باز آمادسازی اساسی که بر روی این نوع بالگرد‌ها انجام گرفته است، ادامه داد: بالگرد شنوک (CH) متعلق به نیروی هوایی ارتش ضمن انجام تعمیرات کامل به سامانه نمایشگر کارکرد APU مجهز شده است.
وی ادامه داد: بالگرد (SH) متعلق به نیروی دریایی ارتش علاوه بر انجام تعمیرات اساسی کامل به سامانه‌های رادیو دریایی جهت ارتباط با شناور‌های سطحی و سامانه ترمز چرخ به شکل همزمان برای خلبان و کمک خلبان مجهز شده است.
سرتیپ پاسدار قاسم تقی زاده ادامه داد: بالگرد ۲۱۲ نیروی انتظامی علاوه بر بازآماد سازی به سامانه‌های پرواز در شب، زیر ساخت جعبه سیاه بالگرد، رادار هواشناسی، سیستم رهیاب، بلندگوی پلیس و ... مجهز شده است.
وی افزایش عمر پروازی بالگرد میل ۱۷۱ متعلق به نیروی انتظامی از ۱۵۰۰ ساعت به ۲۰۰۰ ساعت را از دیگر اقدامات اساسی در حوزه نوسازی این بالگرد برشمرد و گفت: Light overhaul این بالگرد در کمتر از مدت زمان یک ماه انجام شده است که این مهم از حیث زمان انجام بازآماد سازی رکوردی کم نظیر به حساب می‌آید.
جانشین وزیر دفاع همچنین از تعمیرات اساسی بالگرد ۲۱۲ (آشیانه) در کمتر از ۲ ماه خبر داد و گفت: این بالگرد از آغاز اردیبهشت امسال وارد شرکت پن‌ها شد و ظرف این مدت کوتاه آماده تحویل به یگان‌های مربوطه شده است.
سردار دکتر تقی زاده با بیان اینکه ارتباط بسیار خوبی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی و دانش بنیان داریم افزود: تجربه دوران انقلاب، شرایط حساس و سرنوشت ساز و تعیین کننده دفاع مقدس، اعمال تحریم‌های ظالمانه و نیاز‌های آینده و پیش رو کشور و نیرو‌های مسلح باعث شد تا یک نگاه راهبردی در حوزه ارتقاء قدرت و توان بالگردی در وزارت دفاع شکل گیرد و بحمدالله به سطح بسیار پیشرفته‌ای از تکنولوژی در حوزه بالگردی دست یافته ایم.

سرتیپ خواجه‌فرد، مدیر عامل سازمان صنایع هوایی
 بالگرد ملی صبا تولید انبوه می‌شود 
مدیر عامل سازمان صنایع هوایی گفت: ان شاءالله در سال جهش تولید و با تلاش شبانه روزی متخصصان و دست اندرکاران مجموعه صنعت هوایی وزارت دفاع، بالگرد صبا تولید انبوه می‌شود.
 امیر سرتیپ خواجه‌فرد مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در مراسم تحویل دهی ۱۰ فروند بالگرد نوسازی و بازآماد شده در شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگرد‌های ایران «پنها» که با حضور جانشین وزیر دفاع و فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح برگزار شد، اظهار داشت: به همت متخصصان مجموعه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت نیرو‌های مسلح در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) به نام جهش تولید نامگذاری شده، حتما در بخش‌های مختلف سازمان صنایع هوایی به ویژه پشتیبانی و نوسازی ناوگان بالگردی کشور رشد خواهیم داشت.
امیر سرتیپ دوم خواجه فرد با بیان اینکه به لحاظ شرایط اقلیمی و محیط جغرافیایی سرزمین ایران، همواره نیازمند بالگرد‌هایی با قدرت انجام مأموریت‌های متفاوت هستیم، ادامه داد: بحمدالله شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگرد‌های ایران قادر است تمامی بالگرد‌های نیرو‌های مسلح و بالگرد‌های سایر بخش‌های کشور از جمله بالگرد‌های مهار آتش سوزی و امدادی را نوسازی، به روز و به پیشرفته‌ترین سامانه‌ها تجهیز کند.
مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان روند کوتاه سازی زمان تعمیرات و نوسازی بالگرد‌ها در مجموعه پنها، گفت: با راه افتادن نهضت قطعه سازی و تأمین بخش مهمی از نیازمندی‌های ناوگان بالگردی کشور، مدت زمان بازآماد سازی بالگرد‌ها در شرکت پنها بسیار کوتاه شده است.
امیر سرتیپ دوم خواجه فرد با بیان اینکه متخصصان پنها از سطح دانشی بسیار خوبی در تولید، طراحی و به روز رسانی انواع سامانه‌های ناوبری، دید در شب و رادار‌های مربوط به هواشناسی و همچنین ارتقای توان رزم بالگرد‌های نیرو‌های مسلح برخوردار هستند، تصریح کرد: ان شاءالله در سال جهش تولید و با تلاش شبانه روزی متخصصان و دست اندرکاران مجموعه صنعت هوایی وزارت دفاع، بالگرد ملی صبا تولید انبوه می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
توزیع ۶ هزار بسته حمایتی یلدا در مازندران
آغاز هجدهمین هفته فیلم و عکس مراغه
اجرای طرح سفیران امنیت در خراسان جنوبی
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
تعیین مجری بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده صداوسیما
پنج شنبه، بارش‌های گسترده از شمال تا جنوب استان بوشهر
پیگیری دانشگاه یزد برای فعال‌سازی پردیس مهریز
دیدار حضوری و الکترونیک مسئولان قضائی لرستان با ۱۱۹ نفر از مردم
کشف و ضبط ۹۴۰دستگاه ماینر غیر مجاز در آذربایجان‌غربی
تسریع در رسیدگی و کاهش موجودی شعب نامتعارف اولویت دادسراست
سند آشفته و متناقض امنیت ملی آمریکا
ارتقای رنکینگ نوجوانان ایران پس از درخشش در کانتندر جوانان عربستان
قیمت سکه و طلا ۲۵ آذر ۱۴۰۴ در بازار رشت، تا ساعت ۱۱:۴۵
کشف پیکر بی جان بانوی کوهنورد
توزیع یخچال بین خانواده‌های کم برخوردار شهرستان میرجاوه
آغاز طرح نظارتی ویژه بازار شب یلدا در قم
دلایل عقب‌ماندگی حوزه معادن از اهداف قانون برنامه هفتم
استقرار ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایر در مناطق قشلاقی استان کرمانشاه
افتتاح مدرسه ۴ کلاسه «فرزندان میهن» با مشارکت خیران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
عزیزی و رفیعی جریمه شدند
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)