• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
اجتماعی » جامعه و شهری
امانی مطرح کرد

دولت زیان‌های مالی شهرداری را جبران کند

عضو شورای شهر تهران: دولت باید زیان‌های مالی شهرداری به علت توقف برخی طرح‌ها در پی شیوع بیماری کرونا را جبران کند.

دولت زیان‌های مالی شهرداری را جبران کندشهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: طرح ترافیک تقریباً از نیمه‌های فروردین اجرایی نشد، زیرا حمل و نقل عمومی با ضریب ۲۶ و نیم، متهم اصلی شیوع ویروس کرونا بود و از آنجائیکه حفظ سلامت شهروندان اولویت است در زمان اوج شیوع بیماری کرونا طرح ترافیک لغو شد.
وی گفت: شهرداری یکی از اعضای ستاد ملی مبارزه با کروناست و مصوبات این ستاد را در مدیریت شهری اجرایی می‌کند. طرح ترافیک با هدف کاهش آلودگی هوا و ترافیک انجام می‌شود و اجرای طرح از ۱۷ خرداد انجام و اطلاع رسانی شد.
امانی افزود: از آنجائیکه دولت مجوز از سرگیری همه فعالیت‌ها را به تدریج صادر می‌کند فرآیند کاری و زندگی به قبل از شیوع بیماری کرونا بر می‌گردد. در این رابطه آگاهی رسانی خوبی انجام نشد، زیرا اوایل مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی گرفتند، اما اکنون تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ حتی قبل از اجرایی شدن طرح ترافیک بیشتر شد و این اتفاق بواسطه سفر‌هایی است که در تعطیلات اخیر رخ داد.
وی گفت: این سفر‌ها یکی از دلایل افزایش شیوع ویروس کروناست و متاسفانه زنجیره شیوع شکسته نشد. در حال حاضر نمی‌توان اجرای طرح ترافیک را دلیلی برای کاهش و یا افزایش شیوع بیماری کرونا دانست. در حال حاضر سازمان بهداشت جهانی اصرار به استفاده از ماسک دارد، ولی در حمل و نقل عمومی (تاکسی و یا اتوبوس) همه از ماسک استفاده نمی‌کنند.
امانی افزود: شورا و شهرداری با توجه به سلامت مردم از درآمدزایی در بسیاری از بخش‌ها از جمله طرح ترافیک صرف نظر کرد. در حال حاضر با توجه به اعتباری که برای مبارزه با کووید ۱۹ در نظر گرفته شده، دولت باید بخشی از درآمد‌های شهرداری که دچار آسیب جدی شده است را جبران و به مدیریت شهری کمک کند.
وی گفت: دولت مسئول اداره جامعه است و باید زیان‌هایی که از اجرا نشدن بسیاری از طرح‌ها مثل طرح ترافیک که بخشی از درآمد شهرداری است را تامین کند.
عضو شورا ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که حمل و نقل عمومی در سال‌های اخیر توسعه نیافته و از سال ۹۶ که در شورا حضور داریم در بحث توسعه ناوگان اتوبوس رانی تا به حال یک اتوبوس به خط اتوبوسرانی اضافه نشده است.
خانم امانی اضافه کرد: امسال به گفته رئیس جمهور قرار بود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری و تا آخر اردیبهشت ناوگان حمل و نقل عمومی نوسازی شود که متاسفانه این اقدام صورت نگرفت.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: درباره توسعه مترو هم شهرداری هر آنچه که در توان داشته انجام داده است و با بدهی‌های انباشته و مشکلات به ارث رسیده نسبت به گسترش ایمن و توسعه خطوط مترو اقدام کند.
وی در خصوص رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل عمومی، گفت: شهرداری در این خصوص اقدامات پیشگیرانه خوبی انجام داد که رضایت شهروندان را به دنبال داشت. در این خصوص ستاد ملی مبارزه با کرونا عملکرد مدیریت شهری را بسیار خوب دانست.
امانی افزود: اتوبوس‌ها و مترو روزانه بخوبی ضدعفونی و نظافت می‌شود. ضدعفونی ناوگان حمل و نقل عمومی در ابتدا و انتهای خط انجام می‌شود. ضدعفونی اتوبوس یک مرحله بیشتر از واگن‌های مترو صورت می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یلدا، خداحافظی پاییز نیست، یک جشن ملی است
محکومیت قاچاقچی ۱۹ گونی پوشاک خارجی در ارومیه
انتقاد امام جمعه سنندج از قمار در آیین‌های شب یلدا
مرگ راهدار ماسالی بر اثر سانحه رانندگی حین انجام مأموریت
راه‌اندازی مرکز اسناد ملی در آذربایجان‌غربی ضروری است
نهایی‌شدن لایحه سازمان ملی مهاجرت در یزد؛ تعیین تکلیف اشتغال، مالیات و یارانه اتباع خارجی
دشمن در عرصه جدید جنگ ارزش‌های اسلامی را نشانه گرفته است 
هدیه پاییزی آسمان به شیرازی‌ها ؛ ۶۷ میلی متر باران ، ۳ سانتی متر برف
رژیم غاصب صهیونیستی با نفرت جهانی مواجه شده است
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره انتشار اخبار و مصاحبه علیه آبی‌ها
اوضاع متشنج در بنگلادش
آماده‌باش ۱۱۰۰ نیروی اورژانس خوزستان در طرح زمستانی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان از همراهی مردم استان در وداع با آیت‌الله شاهچراغی
رانندگان از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند
لزوم اهتمام دولتمردان به ارتقا ارزش پول ملی
شش ماه پس از شهادت سردار نجفی ، «اسرا» آمد
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد
مقاومت رمز پیروزی ملت ایران است
تمامی محور‌های مواصلاتی دلگان مسدود شدند
واژگونی پراید در محور فیروزآباد–شیراز با یک فوتی و ۵ مصدوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)