• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۰۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰
آذربایجان غربی » اقتصادی
در جلسه شورای برنامه ریزی مطرح شد:

اتمام 350 طرح نیمه تمام تا پایان 99

استاندار آذربایجان غربی: در دولت های یازدهم و دوازدهم بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح های مختلف در آذربایجان غربی اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز  آذربایجان غربی؛ استاندار آذربایجان غربی در دومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اهمیت لزوم 25 هزار میلیارد اعتبار طرح های اجرا شدهوحدت بین مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای توسعه بیش از پیش استان گفت: در دولت های یازدهم و دوازدهم بیش از 25 هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح های مختلف اختصاص داده و هزینه شده است.

آقای شهریاری بر توجه به نقاط کم برخوردار و محروم استان و خانواده های کم درآمد تاکید کرد و افزود: بنیاد علوی 40  میلیارد تومان برای توسعه مناطق محروم استان هزینه می کند.

وی رویکرد بودجه در سال 99 را اتمام طرح های نیمه تمام عمرانی دانست و خاطرنشان کرد: بیش از 315 طرح عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد در استان نیمه تمام مانده است که امیدواریم در سال جاری به اتمام برسد.

استاندار آذربایجان غربی تالار بزرگ فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، پایانه مسافربری سرو، راه های روستایی در قالب طرح ابرار، کریدور شمال جنوب و طرح های ستاد احیای دریاچه ارومیه را از جمله طرح هایی دانست که در سال جاری به اتمام خواهند رسید.

آقای شهریاری اعتبار لازم برای تکمیل کانال کانی سیب را بیش از 10 هزار میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در شهریورماه سال جاری سد کانی سیب نقده به آبگیری می رسد و در دی ماه نیز تونل کانی سیب به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این جلسه با اشاره به این که تا به امروز حدود 1282 میلیارد تومان اعتبار در استان در فصول مختلف توزیع شده است گفت: در استان 955 طرح نیمه تمام عمرانی وجود دارد که با برنامه ریزی های انجام شده 315طرح بالای 80 درصد در سال جاری به اتمام خواهد رساند.

آقای حضرتی پر گفت: آذربایجان غربی با 352 میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای و با 11درصد رشد جایگاه دهم را در کشور دارد که حدود 4 درصد اعتبارات کل کشور را شامل می شود.

او افزود: استان از نظر سهم اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای در قانون بودجه 99 ، رتبه ششم کشوری را از آن خود کرده است.

 

وی با اشاره به این‌که از لحاظ جمع اعتبارات عمرانی و هزینه ای رتبه هشت کشور را داریم خاطر نشان کرد: برای رساندن شاخص های استان به میانگین کشوری نزدیک به سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: میزان اعتبار عمرانی سال 99 بیش از یک هزار و 280 میلیارد تومان که بین فصول مختلف در استان توزیع شده است.

سردار سرتیپ دوم شهسواری فرمانده سپاه شهدای استان نیز در این جلسه با اشاره به این که بسیج سازندگی در دو سال گذشته طرح های محرومیت زدایی به ارزش بیش از 200 میلیارد تومان در استان اجرا شده است گفت: قراردادی به ارزش 30 میلیارد تومان نیز با بنیاد مستضعفان در منطقه چالدران برای محرومیت زدایی توسط بسیج سازندگی امضا شده است.همچنین در این جلسه طرح توزیع اعتبارات عمرانی استان به تفکیک شهرستان ها و توزیع اعتبارات  هزینه ای استان به تفکیک دستگاههای اجرایی نیز مورد تصویب حاضران قرار گرفت.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)