• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۰۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در پایان داد و ستد‌های امروز

افزایش ۴۶ هزار و ۸۲۲ واحدی نماگر تالار شیشه‌ای

شاخص بورس در پایان داد و ستد‌های امروز با افزایش بیش از ۴۶.۰۰۰ واحدی به یک میلیون و ۴۶۶ هزار و ۲۷۵ واحد رسید.

رشد 34 هزار واحدی شاخص کل بورسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، آمار معاملات بورس نشان می‌دهد که شاخص‌های بورس در پایان داد و ستد‌های امروز با میانگین رشد ۲.۹۶ درصد مواجه شد.

 
رشد شاخص‌ها
 
بر اساس آمار‌های معاملاتی، امروز اکثر شاخص‌های بورس با رشد مواجه شد به طوری که شاخص کل با ۴۶۸۲۲ واحد صعود معادل ۳.۳۰ درصد به یک میلیون و ۴۶۶ هزار و ۲۷۵ واحد، شاخص قیمت «وزنی - ارزشی» با ۱۲۴۱۱ واحد افزایش معادل ۳.۳۰ درصد به ۳۸۸ هزار و ۶۷۲ واحد، شاخص کل «هم وزن» با ۹۶۰۴ واحد رشد معادل ۲.۲۲ درصد به ۴۴۱ هزار و ۶۱۰ واحد، شاخص قیمت «هم وزن» با ۶۳۳۷ واحد افزایش معادل ۲.۲۲ درصد به ۲۹۱ هزار و ۳۷۹ واحد، شاخص آزاد شناور با ۶۱۰۶۰ واحد افزایش معادل ۳.۲۳ درصد به یک میلیون و ۹۵۳ هزار و ۳۴۲ واحد، شاخص بازار اول با ۳۶۶۵۱ واحد ۶۴۰۵۱ معادل ۳.۴۳ درصد به یک میلیون و ۱۰۳ هزار ۸۰۷ واحد و شاخص بازار دوم با ۸۴۷۱۵ واحد صعود معادل ۳.۰۸ درصد به ۲ میلیون و ۸۳۵ هزار و ۸۴۲ واحد رسید.
 
 نماد‌های تاثیر گذار
 
از سویی دیگر امروز ۷ نماد «فارس با ۳۹۴۹ واحد، فولاد با ۳۹۰۹ واحد، فملی با ۳۵۲۲ واحد، شستا با ۲۳۹۴ واحد، کگل با ۱۸۴۸ واحد، شپنا با ۱۴۸۵ واحد و خودرو با ۱۳۷۰ واحد» بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس بر جای گذاشت.
 
رشد نماگر صنایع
این گزارش می‌افزاید، امروز شاخص‌های صنایع تالار شیشه‌ای نیز با نوسان مواجه شدند به طوری که شاخص صنایع «محصولات چرمی با ۲۶۳۴ واحد صعود معادل ۵ درصد به ۵۵ هزار و ۳۲۹ واحد، حمل و نقل با ۲۴۲۲ واحد افزایش معادل ۴.۸۲ درصد به ۵۲ هزار و ۷۱۳ واحد، سایر معادن با ۳۶۹۷۴ واحد رشد معادل ۴.۷۷ درصد به ۸۱۱ هزار و ۴۴۹ واحد، فرآورده نفتی با ۲۱۹۵۵۱ واحد افزایش معادل ۴.۶۵ درصد به ۴ میلیون و ۹۴۲ هزار و ۴۰۹ واحد، فلزات اساسی با ۴۳۰۷۷ واحد صعود معادل ۴.۵۲ درصد به ۹۹۶ هزار و ۱۳۰ واحد، چند رشته‌ای صنعتی با ۷۱۹۸ واحد رشد معادل ۴.۴۷ درصد به ۱۶۸ هزار و ۱۰۷ واحد، خودرو با ۱۴۲۲۲ واحد افزایش معادل ۴.۴۷ درصد به ۳۳۲ هزار و ۲۲۴ واحد» رسید.
 
بیشترین افزایش قیمت‌ها
در عین حال نگاهی به آمار‌های معاملاتی امروز بازار سهام مشخص می‌کند: قیمت سهام نماد‌های «شنفت، حتاید، خرینگ، ثمسکن، وملی، شفا و فاسمین» بیشترین افزایش قیمت و نماد‌های «زمگسا، رتکو، غدام، زپارس، غمارگ، خشرق و کدما» بیشترین کاهش قیمت را در بازار سهام رقم زدند و در تابلو‌های بورس به ثبت رسیدند.
به این ترتیب، در پایان داد و ستد‌های روز جاری بورس، در یک میلیون و ۹۵ هزار نوبت معاملاتی، ۵ هزار و ۸۲۰ میلیارد برگه اوراق بهادار به ارزش ۹۵ هزار و ۴۲۵ میلیارد تومان در بورس معامله شد.

رشد ۳۴ هزار واحدی شاخص کل بورس
شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشد ۳۴ هزار و ۶۰۳ واحدی در نخستین روز معاملات به عدد یک میلیون و ۴۵۴ واحد رسید.
شاخص کل بورس اوراق بهادار در نخستین روز معاملات خود با رشد ۳۴ هزار و ۶۰۳ واحدی به عدد یک میلیون و ۴۵۴ واحد رسید. همچنین شاخص قیمت با رشد ۹ هزار و ۱۷۲ واحدی به عدد ۳۸۵ هزار و ۴۳۳ واحد و شاخص هم وزن با رشد ۷ هزار و ۸۳۵ واحدی به عدد ۴۳۹ هزار و ۸۴۱ واحد رسید.
در جریان معاملات امروز، نماد‌های فارس، فملی، شستا و کگل بیشترین تاثیر را در رشد شاخص داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)