• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۰۱۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
صبح امروز

اعدام جاسوس سرویس‌های اطلاعاتی سیا و موساد +فیلم

صبح امروز حکم جاسوس «محمود موسوی مجد» که به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، «محمود موسوی مجد» که به جرم همکاری با سازمان جاسوسی سیا و موساد به اعدام محکوم شده بود، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

  •  مجد که بود؟   پایانی بر وطن فروشی به نرخ دلار 

بیستم خرداد ماه بود که سخنگوی قوه قضاییه در بیست و هفتمین نشست خبری خود از صدور حکم اعدام برای جاسوسی خبر داد که با وصل شدن به سرویس جاسوسی موساد و سیا و در قبال اخذ دلار‌های آمریکایی، در حوزه‌های مختلف امنیتی و بویژه حوزه نیرو‌های مسلح از جمله سپاه قدس، اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویس بیگانه قرار داده بود.

  • بيشتر بخوانيد؛
    پاسخ قاطع قوه قضايیه به #اعدام_نکنیدِ ترامپ
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

غلامحسین اسماعیلی نام این فرد را که حکم اعدامش از سوی شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور تایید شده بود، محمود موسوی مجد فرزند کاظم اعلام کرد و گفت که یکی از اتهامات این فرد اعلام محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان نظامی در ادوار مختلف به سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد بوده است.

  •  جزئیات جاسوسی موسوی مجد 

این جاسوس محکوم به اعدام به دلیل تاجر بودن پدرش به همراه خانواده در دهه هفتاد به سوریه می‌رود و در مدارس آنجا تحصیل می‌کند. تسلط او به زبان عربی و انگلیسی باعث می‌شود در شرکتی که با ایران در ارتباط بود به عنوان مترجم مشغول به کار می‌شود و در زمان جنگ سوریه، او با وجود بازگشت خانواده به ایران، در سوریه می‌ماند.

  • بیشتر بخوانید؛
    انتشار نخستین تصویر از محمود موسوی مجد

تسلط او به زبان عربی و آشنایی با جغرافیای سوریه او را به نیرو‌های مستشار ایرانی نزدیک کرد و در گروه‌هایی که در ادلب تا لاذقیه حضور داشتند، مسئولیت گرفت. او عضو سازمانی سپاه نبود، ولی با پوشش مترجم توانست به بسیاری از نقاط حساس ورود کند.

  •  جاسوس سیا و موساد در دام اطلاعاتی نیرو‌های امنیتی 

موسوی مجد از طریق تماس یکی از افسران CIA در غرب آسیا به این سرویس جاسوسی وصل می‌شود. این تماس که تحت رصد‌های امنیتی بود موجب شناسایی موسوی مجد شده و از آن پس او تحت رصد نیرو‌های امنیتی قرار می‌گیرد.
رفتار مشکوک او باعث می‌شود تا بررسی‌ها در مورد وی دقیق‌تر شود و ارتباطاتش با شبکه‌ای از افسران اطلاعاتی سیا کشف شود.

  • بيشتر بخوانيد؛
    اتمام مراحل پرونده جاسوس سیا قبل از شهادت سردار سلیمانی

موسوی مجد در ازای جاسوسی و افشای اطلاعات در مورد مشخصات یگان‌های مستشاری، جنگ افزارها، سیستم‌های مخابراتی، معرفی فرماندهان و رفت و آمد آن‌ها حتی سردار شهید سلیمانی و موقعیت‌های جغرافیای مراکز مهم و کد‌ها و رمزها، دلار‌های آمریکایی دریافت می‌کرد تا اینکه در همین ایام تحت اشراف اطلاعاتی ایران قرار گرفت و سطح دسترسی هایش کاهش پیدا می‌کند. او پس از جاسوسی آمریکا، به سرویس جاسوسی موساد روی می‌آورد و اطلاعاتی را نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. او حتی در برهه‌ای تلاش می‌کند تا به سرویس اطلاعاتی عربستان وصل شود.

  •  تایید حکم اعدام در دیوان عالی کشور 

نهایتا موسوی مجد در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷ به اتهام جاسوسی دستگیر و شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به اتهامات انتسابی وی رسیدگی و این شعبه در تاریخ ۳ شهریور ۹۸ حکم اعدام وی را صادر می‌کند. این رای پس از طی کردن فرایند‌های قانونی در دیوان عالی کشور تایید می‌شود.

در نهایت صبح امروز دوشنبه سی ام تیرماه ۹۹، حکم موسوی مجد به جرم جاسوسی اجرا شد تا پرونده خیانت او به وطن برای همیشه بسته شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بسمه تعالی

بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه صداوسیما، خطاب به جناب آقای دکتر علی عسگری

باسلام و احترام
به استحضار می رساند در حالی‌ که از تاریخ ۱۳ تیر ماه امسال، ستاد ملی مقابله با کرونا نسبت به وضعیت خطرناک استان تهران هشدار داده‌بود و نسبت به اعمال خود قرنطینگی شهروندان، عدم تجمع، خودداری از سفرهای غیرضروری، در خانه ماندن و تا حد امکان عدم استفاده از وسائط‌نقلیه عمومی توصیه کرده‌بود، دانشگاه صداوسیما در تصمیمی نسنجیده، اقدام به بازگشایی خوابگاه ها و حضوری کردن امتحانات پایان ترم نمود.
به نحوی که تمام دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه، برای برگزاری امتحانات حضوری، مجبور به حضور در دانشگاه شدند.
حال آنکه بیش از نصف دانشجویان این دانشگاه، ساکن شهرستان های اقصی نقاط کشور و بعضاً محدوده های قرمز کرونایی هستند که برای رسیدن به تهران باید ساعت ها سفر کنند و بدیهی است که ممکن است ناقل کرونا از شهرستان به خوابگاه‌های دانشگاه سازمان بوده باشند.

تلخی ماجرا آنجاست که قبل از جدی شدن این تصمیم، دانشجویان به انحاء مختلف، به مسئولین محترم دانشگاه اعتراض و تلاش کردند تا انتقادات خود و زنگ خطر را به گوش ایشان برسانند اما با کمال تأسف با تهدید به کمیته انضباطی، و برچسب هایی همچون «تنبل، بی انضباط، عده معدود و با مقاصد خاص» مواجه شدند.

و بالاخره آنچه توسط دانشجویان و خانواده‌هایشان پیش بینی می‌شد و مورد دغدغه بود، اتفاق افتاد...
در مورخ ۳۰ تیر و در پی کشف ابتلای چند دانشجوی خوابگاهی به کرونا، دانشگاه در اقدامی شتاب‌زده دستور به تخلیه هرچه سریعتر خوابگاه ها در سکوت خبری داد. بدون
این در حالیست که تیتر بعضی خبرها این بوده است:
«آقای اسفندیاری: دانشجویان مبتلا به کرونا با هزینه درمان دانشگاه تا بهبودی کامل در تهران قرنطینه شوند!»

ریاست محترم رسانه ملی، حال در اینجا چند سوال برای ما دانشجویانی که نیروهای آینده‌ساز آن سازمانیم مطرح است:

۱. ماجرا چیست که رسانه ملی تحت امر شما، روزانه و لحظه‌به‌لحظه از آمار افزایش ابتلا به کرونا و لزوم رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی و غیره سخن می‌گوید، اما دانشگاه تحت امر همین سازمان، جان دانشجویان خود را به دلیل وجود خودکامگی در مدیریت و صرفاً برای چند امتحان ترمی به خطر می اندازد؟

۲. آقای اسفندیاری به چه دلیل و به اطمینان کدام تدابیر پیشگیرانه، اصرار به برگزاری امتحانات حضوری و کشاندن چند صد دانشجو از اقصی نقاط کشور و تجمیع آن‌ها در خوابگاه داشته‌اند؟

۳. چرا تدابیر پیشگیرانه مورد ادعای رئیس محترم دانشگاه، توان پیشگیری از ابتلای فرزندان مردم را نداشت و در نهایت دانشگاه مجبور به عقب‌نشینی و لغو امتحانات، آن هم در روزهای واپسین شده‌است؟

۴. اکنون که بیش از نیمی از دانشجویان خوابگاهی، به اجبار در کمتر از ۲۴ ساعت به شهرستان‌ها و خانه‌هایشان بازگردانده شده‌اند، آقای اسفندیاری از کدام قرنطینه و کدام درمان سخن می‌گویند؟
مسئول ابتلای احتمالی خانواده های دانشجویان ناقل در شهرستان‌های مقصد کیست؟

۵. این پرسش در شرایط فعلی به‌شدت برجسته شده که آیا اصولا آقای اسفندیاری از مراتب علمی لازم برای مدیریت دانشگاه برخوردارند؟ یا اینکه این زنجیره اقدامات و تصمیمات اشتباه ایشان، ریشه در عدم صلاحیت ایشان برای مدیریت دانشگاه دارد؟


رونوشت: دفتر مقام معظم رهبری
رونوشت: دفتر بازرسی ویژه‌ی رهبری
رونوشت: سازمان بازرسی کل کشور
رونوشت: ستاد ملی مبارزه با کرونا
رونوشت: دفتر وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
نظر شما
آخرین اخبار
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
برگزاری همایش حقوقی و آموزشی هیأت نظارت شهرستان‌های استان گیلان در رشت
دعوت بازیکن گیلانی به اردوی تیم ملی فوتبال جوانان ایران
سفر استانی رئیس جمهور به خراسان جنوبی
تقابل دو تیم لیگ دسته اولی شمال و جنوب فوتبال کشور در رشت
افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ذخیره سد جیرفت
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
تصاویر بارش برف در شهرستان های خراسان رضوی
برنامه ریزی برای برگزاری مراسم معنوی اعتکاف ۵۰۰ نفر از فومنی‌ها
قطع برق با برنامه در محدوده کمربندی شمالی قائم‌شهر
نظارت بر بازار میوه شب یلدا
بدمینتون بین‌المللی قزاقستان؛ تداوم عملکرد قابل قبول نمایندگان ایران
تاکنون خسارت قابل توجهی در جیرفت گزارش نشده است
برگزاری میز خدمت جهادی در شیرکوه آستانه اشرفیه
جنایت صهیونیست ها در غزه با استفاده از هوش مصنوعی
افزایش تعداد مدارس در شهرستان اسلامشهر
بارندگی در مناطق جنوب و جنوب غربی استان ادامه دارد
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان فصل بهار
انسداد مسیر سربیژن به راین به دلیل بارش برف
صدور ۲۱ هزار و ۲۸۶ فقره حواله‌ کود‌ کشاورزی در استان زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)