• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۸۱۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
قم » سیاسی
دادگاه انقلاب دادگستری قم؛

متهم ردیف اول ساینا شیمی به ۳۰ سال حبس محکوم شد

رای متهمان پرونده ساینا شیمی در شعبه اول دادگاه انقلاب دادگستری شهرستان قم صادر شد.

متهم ردیف اول ساینا شیمی به ۳۰ سال حبس محکوم شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، بر اساس حکم شعبه اول دادگاه انقلاب استان قم، متهم ردیف اول این پرونده، علی اکبر رضوانی صرمی، فرزند محمدرضا به جرم سردستگی باند سازمان یافته و حرفه‌ای قاچاق سوخت و حاملان انرژی یارانه‌ای، مشارکت در قاچاق باندی سازمان یافته و حرفه‌ای سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای، مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی به طور عمده و کلان از طریق قاچاق سازمان یافته سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای و مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق سوءاستفاده عمده از طریق فروش غیرمجاز مواد اولیه در بازار آزاد، فرار مالیاتی و پرداخت رشوه به ۳۰ سال حبس محکوم شد.
 
رای دادگاه در خصوص متهمان این پرونده به شرح ذیل است:
۱ _ علی اکبر رضوانی صرمی، فرزند محمدرضا، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ساینا شیمی بهشت به جرم سردستگی در باند سازمان یافته و حرفه‌ای قاچاق سوخت و حاملان انرژی یارانه‌ای، مشارکت در قاچاق باندی سازمان یافته و حرفه‌ای سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای، مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی به طور عمده و کلان از طریق قاچاق سازمان یافته سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای و مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق سوءاستفاده عمده از طریق فروش غیرمجاز مواد اولیه در بازار آزاد، فرار مالیاتی و پرداخت رشوه به ۳۰ سال حبس محکوم شد.
 
۲ _ سعید رضوانی صرمی فرزند محمدرضا به جرم مشارکت در قاچاق باندی سازمان یافته و حرفه‌ای سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای، مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در امر توزیع مایجتاج عمومی (نیازمندی‌های عمومی) به طور عمده و کلان از طریق قاچاق سازمان یافته سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای، مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی از طریق سوء استفاده عمده از فروش غیر مجاز مواد اولیه در بازار آزاد و پولشویی به ۲۰ سال حبس محکوم شد.
 
۳ و ۴ _ علی اکبر سلیمانی، فرزند محمدعلی و اسفندیار کندری، فرزند قنبر به جرم مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی و فروش به نحو مشارکت در قاچاق باندی و سازمان یافته و حرفه‌ای سوخت و اخلال در نظام اقتصادی از طریق سوء استفاده عمده از فروش غیر مجاز مواد اولیه در بازار آزاد به ۱۰ سال حبس محکوم شدند.
 
۵ _ سید محمدحسین حسینی جوبه، فرزند سید کمال، به جرم ارائه مشاوره فنی و حقوقی غیر مجاز به شرکت ساینا شیمی بهشت، معاونت در قاچاق باندی سازمان یافته سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای، معاونت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی به طور عمده و کلان از طریق قاجاق سازمان یافته سوخت و حامل‌های یارانه‌ای انرژی، جعل سند رسمی و اخذ رشوه به پنج سال حبس تعزیری محکوم شد.
 
۶ _ عادل شیرازی، فرزند صحبت‌الله به جرم معاونت در قاچاق باندی سازمان قاچاق سوخت و حامل‌های انرژی یارانه‌ای، معاونت در اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی، واسطه در پرداخت رشوه، اخذ رشوه به ضبط مال ناشی از ارتشاء و سه سال حبس تعزیری محکوم شد.
 
براساس حکم دادگاه، شرکت ساینا شیمی بهشت با موضوع فعالیت تولید هیدروکربنات سبک و سنگین، روغن و حلال‌های صنعتی با مدیر عاملی علی اکبر رضوانی صرمی و نایب رییسی هیئت مدیره سعید رضوانی صرمی منحل و کلیه اموال شرکت به نفع دولت مصادره شد.
 
دادگاه در مورد شرکت پالایش پرند شیمی زاگرس حکم بر محکومیت شرکت به پرداخت جزای نقدی به مبلغ یک میلیارد تومان صادر کرد.
 
همچنین، براساس حکم، در مورد متهمان سعید ناقدی‌نیا فرزند جواد، مهدی آفرین فرزند حسین، امیر محمدی آزاد، امیر مهدی تقوی راد، علی نیکو حرف ماهر، پژمان استکی فرزند هوشنگ، علیرضا حق وردی فرزند عباسعلی، مجید شیری فرزند علی محمد و محسن صفری فرزند رمضان، حمید رضوانی صرمی فرزند محمدرضا، مجید رضوانی صرمی فرزند محمدرضا و همچنین شرکت پویش شایان شیمی صنیع حکم برائت صادر شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)