• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
با هدف کنترل اعتراضات به مناسبت روز سياه

دولت هند منع کامل رفت و آمد در کشمیر وضع کرد

دولت هند به بهانه جلوگیری از اعتراضات احتمالی در کشمیر به مناسبت نخستین سالگرد لغو حکومت نیمه خودگردان، در این منطقه مقررات منع رفت و آمد وضع کرد.

دولت هند منع کامل رفت و آمد در کشمیر وضع کرد

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از تلويزيون الجزيره، مقامات هند برای جلوگیری از اعتراضات احتمالی در کشمیر به مناسبت نخستین سالگرد لغو حکومت نیمه خودگردان، در این منطقه مقررات منع رفت و آمد وضع کرد.
یک مسئول عالی رتبه در نیروی پلیس هند به خبرگزاری فرانسه گفت ممنوعیت رفت و آمد کامل به این معنی است که مردم حق ندارند جز با مجوز خاص که معمولا به خدمات اساسی مانند فعالیت پلیس و کادر پزشکی مربوط می‌شود، تردد کنند.
مقامات محدودیت‌ها را از نخستین روز اوت تشدید کرده اند، اما صبح روز دوشنبه سیم خاردار و موانع آهنی برای بستن راه‌های اصلی در شهر قرار دادند. ساکنان سایر شهر‌های اصلی و چندین روستا گفتند پلیس به آن‌ها دستور داده است تا روز پنجشنبه از خانه خارج نشوند. این ممنوعیت رفت و آمد شبیه همان است که کمی قبل از لغو حکومت نیمه خودگردان در کشمیر در روز پنجم اوت ۲۰۱۹ رخ داد و همه راه‌های ارتباطی از جمله تلفن و اینترنت قطع شد و ده‌ها هزار سرباز در این منطقه، مستقر شدند. این ممنوعیت رفت و آمد با فراخوان اهالی کشمیر مبنی بر نامیدن پنجم اوت با عنوان ”روز سیاه“ همراه شد.
این منطقه از سال گذشته شاهد خشم فزاینده علیه دولت قوم گرای هندو به ویژه در پی اعطای حق خرید زمین‌ها به هزاران نفر از خارج این منطقه بود که پیشتر در انحصار اهالی کشمیر قرار داشت. از حدود دو ماه قبل نگرانی و ترس بر ساکنان بخش تحت سیطره هند از جامو و کشمیر مستولی شده است، زیرا قوانین جدید زمینه تغییر ترکیب جمعیتی آن را از ایالت‌های مختلف هند فراهم می‌کند آن هم در شرایطی که جهان درگیر مقابله با ویروس کرونا است.
پایگاه گلوبال ویلیج اسپیس آمریکا اعلام کرد هند در چالش آفرینی آشکار با منشور‌های بین المللی و به شکلی سریع به سوی تغییر ترکیب جمعیت منطقه کشمیر با اکثریت مسلمان نشین پیش می‌رود که این اقدام پاکسازي نژادی در سایه بی توجهی جهانیان به شمار می‌رود.
دولت مرکزی هند قوانینی تصویب کرده است که به شهروندانی که بیش از ۱۵ سال در جامو و کشمیر زندگی کرده اند، اجازه می‌دهد شهروند محلی محسوب شوند و علاوه بر تملک زمین، اجازه اقامت و کار در این منطقه را پیدا کنند و حتی به مناصب عمومی دست یابند. احزاب سیاسی نماینده جامو و کشمیر از مخالفت خود با قوانین جدید هند خبر دادند و آن را اقدامی در جهت هدف قرار دادن ترکیب جمعیتی منطقه قلمداد کردند.
ماه ژوئن گذشته پایگاه گلوبال ویلیج اسپیس آمریکا اعلام کرد هند در چالش آفرینی آشکار با منشور‌های بین المللی و به شکلی سریع به سوی تغییر ترکیب جمعیت منطقه کشمیر با اکثریت مسلمان نشین پیش می‌رود که این اقدام پاکسازي نژادی در سایه بی توجهی جهانیان به شمار می‌رود.
این سایت در گزارشی تاکید کرده است که حدود ۲۵ هزار نفر از هجدهم ماه مه گذشته به مجوز اقامت در منطقه جامو و کشمیر تحت سیطره هند دست یافته اند. همین موضوع سیاستمداران محلی را به این اعتقاد رسانده است که این اقدام آغاز سیاست تغییر ترکیب جمعیتی هدفمند در منطقه است.
بر اساس سرشماری رسمی که هند سال ۲۰۱۱ انجام داد، مسلمانان حدود ۶۹ درصد از مجموع ۱۲.۵ میلیون جمعیت ساکن منطقه را تشکیل می‌دهند حال آن که هندو‌ها ۲۹ درصد هستند.
هند و پاکستان از زمان استقلال خود از بریتانیا و تقسیم شبه قاره هند در سال ۱۹۴۷, سه بار وارد جنگ شده اند که دوبار از آن بر سر کشمیر و اختلاف بر سر نحوه تقسیم قدرت در آن بوده است.
گروه‌های مسلح از دهه‌های گذشته برای مطالبه استقلال منطقه یا الحاق آن به پاکستان می‌جنگند که حاصل این جنگ مستمر از سال ۱۹۸۹, ده‌ها هزار کشته بوده است. اکثر کشته شدگان غیرنظامی بوده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)