• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار اشتری عنوان کرد

عزاداران حسینی مانع سوء استفاده دشمنان شوند

فرمانده ناجا: عزاداران حسینی با اجرای دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی مانع هرگونه سوء استفاده دشمنان یا بهانه تراشی افراد معاند شوند.

عزاداران حسینی مانع سوء استفاده دشمنان شوندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار "حسین اشتری" در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین "محمد قمی" و هیئت همراه که با حضور جمعی از معاونان پلیس‌های تخصصی در ستاد ناجا برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد ماه ذی الحجه خصوصا عید سعید غدیر خم، گفت: مجموعه نیروی انتظامی و سازمان تبلیغات اسلامی در راستای اجرای ماموریت‌ها به خصوص در مناسبت‌ها و حتی در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی دارای مشترکات زیادی هستند که باید با تعامل بیشتر از ظرفیت‌های یکدیگر بیشترین بهره را در این ارتباط ببرند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص پلیس در تراز انقلاب اسلامی، تاکید کرد: نیروی انتظامی برای رسیدن به این نقطه باید حافظ و مروج ارزش‌های اسلامی بوده و با تمام توان از بروز هرگونه ناهنجاری، بزه و یا هر چیزی که در جامعه تهدید کننده نظم و امنیت باشد، جلوگیری کند.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور یادآور شد: تهدید‌ها و آسیب‌ها می‌تواند با توجه به گستردگی آن‌ها در ابعاد مختلف نظیر فضای مجازی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی و ... رخ دهد لذا نیروی انتظامی همواره باید با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود و تدابیر و برنامه ریزی با اولویت اجرای کار‌های ایجابی حافظ ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد.
سردار اشتری با بیان اینکه اتحاد، همدلی و هم افزایی نیروی انتظامی با سازمان تبلیغات اسلامی اقدامات سلبی را به ایجابی تبدیل می‌کند، عنوان داشت: در بحث عفاف و حجاب ۲۶ دستگاه مسئول هستند خوشبختانه نیروی انتظامی با اجرای طرح ناظر یک و دو که طرح موفقی هم بوده، توانسته در اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر به نتایج مطلوبی برسد.
وی با اشاره به اینکه دشمن سعی دارد تا با ایجاد دوگانگی و افتراء به نظام و ارزش‌های انقلاب اسلامی ضربه بزند، گفت: خوشبختانه با وجود پربرکت ولایت فقیه وحدت و همدلی در جامعه ما همیشه پایدار و استوار است.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با تاکید بر اینکه تفاوت پلیس مکتبی با پلیس‌های سایر کشور‌ها در این است که دلی کار می‌کند، گفت: تمرکز نیروی انتظامی از ایام قبل محرم شروع و برای اقناع سازی، اطلاع رسانی و هماهنگی است که هر چقدر این کار ویژه‌تر دنبال شود در تامین و حفظ نظم و امنیت جامعه موفق‌تر عمل می‌شود.
فرمانده ناجا با تاکید نیروی انتظامی در راستای برگزاری با شکوه مراسم عزاداری محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی هیئات عزاداری نظیر؛ برگزاری این مراسم در فضا‌های باز، رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و .. مطابق دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: پلیس در تمام مراسمات حضور موثری دارد و همواره در کنار مردم و پشتیبان آنهاست و ان شاء الله با شور و اشتیاق بیش از پیش بتوانیم خادم عزاداران ابا عبدالله الحسین (ع) باشیم.
سردار اشتری در خاتمه خاطر نشان کرد: طی سال جاری و با توجه به شیوع کرونا انتظار می‌رود تا عزاداران حسینی با اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی مانع هرگونه سوء استفاده دشمنان و یا بهانه تراشی از سوی افراد معاند شوند.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین "محمد قمی" رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و هیئت همراه ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی کارکنان خدوم نیروی انتظامی در راستای حفظ نظم و ارتقاءامنیت در جامعه، بر تقویت هم افزایی و تعامل دو دستگاه به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود تاکید کرد.
قرار شد تفاهم نامه جدیدی در این زمینه تهیه و کمیته‌ای نیز با حضور اعضای دو مجموعه با توجه به ویژگی خاص برگزاری مراسم عزاداری در ماه محرم امسال به منظور رسیدگی و پیگیری موضوعات تشکیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)