• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۹
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
با انتشار بیانیه

عشیره العگیدات نیروهای اشغالگر آمریکایی را نقره داغ کرد

سرکردگان نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در سوریه در دیدار‌های خود با سران عشایر شرق فرات تلاش کردند تا فراخوان مقاومت مردمی را در این منطقه خنثی کنند، اما "عشیره العگیدات" توطئه آنان را ناکام گذاشت.

عشیره العگیدات نیروهای اشغالگر آمریکایی را نقره داغ کردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از دمشق، سرگردگان نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در سوریه در دیدار‌های چند روز گذشته خود با سران عشایر شرق فرات به ویژه در شهر دیرالزور تلاش کردند تا فراخوان مقاومت مردمی را در این منطقه خنثی کنند، اما "عشیره العگیدات" توطئه آنان را ناکام گذاشت.
عشیره العگیدات که بزرگترین عشیره استان دیرالزور به شمار می‌رود، بعد از این دیدار‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیرو‌های ائتلاف به اصطلاح مبارزه با تروریسم به سرگردگی آمریکا مسئول نا امنی وهرج ومرج در این منطقه هستند.
عشیره العگیدات در ادامه بیانیه خود، نا امنی منطقه را برخاسته از فساد اداری و اقدامات خودسرانه تشکیلات قسد دانسته است که نیرو‌های ائتلاف مدیریت منطقه را به آن‌ها سپرده اند.
تشکیلات قسد یا نیرو‌های دمکراتیک سوریه، گروهی شبه نظامی است که کرد‌ها بخش اعظم آن را تشکیل می‌دهند و هم اکنون در استان‌های دیرالزور، حسکه، رقه و بخش‌هایی از استان حلب تشکیلات خودگردان اعلام کرده اند.
در بیانیه عشیره العگیدات همچنین آمده است، از زمانی که تشکیلات قسد کنترل منطقه شرق سوریه را بر عهده گرفت، ترور‌های زنجیره‌ای آغاز شد که آخرین آن‌ها ترور شیخ مطشر الهفل بود؛ بدون اینکه قسد برای دستگیری قاتلان واکنش از خود نشان دهد.
عشیره العگیدات همچنین از نیرو‌های آمریکایی خواستند تا هرچه زودتر اداره امور منطقه شرق فرات را به اهالی اصلی آن واگذار کنند، تا به دور از اعمال قیمومیت احزاب سیاسی و اعمال نفوذ برخی شخصیت ها، "عشایر عرب" نقش اساسی در مدیریت و تعیین سرنوشت مناطق خود را داشته باشند.
عشیره العگیدات هچنین از هرگونه تلاشی برای حل سیاسی بحران سوریه حمایت کرد و ائتلاف آمریکایی را به همراهی با اینگونه تلاش‌ها برای ایجاد حل سیاسی باهدف برون رفت از بحران سوریه فراخواند.
برخی منابع خبری وابسته به گروه‌های مسلح مخالف دولت سوریه در گزارش‌هایی از توافق شیوخ عشایر شرق فرات با نمایندگان ائتلاف امریکایی خبرداده بودند.اما ناظران بر این باورند، بیانیه عشیره العگیدات و صف آرایی عشیره البکاره و "طی" در کنار آن نشان می‌دهد، عشایر سوریه به شدت از رفتار آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه و نادیده گرفتن آن‌ها به نفع کرد‌ها خشمگین هستند؛ و سران عشیره العگیدات پس از شنیدن پیشنهاد‌های آمریکایی، اکنون در این بیانیه مطالباتشان را به صراحت اعلام کردند.
کارشناسان بر این باورند منطقه شرق فرات در ماه‌های آینده آبستن تحولاتی عمیق و درگیری‌های تمام عیاری خواهد بود و این درگیری‌ها میان عشایر با بافت جمعیتی عرب و تشکیلات قسد با جمعیت کرد خواهد بود.
تشکیلات قسد هم که به تدریح کنترل اوضاع را در منطقه از دست می‌دهد، در بیانیه‌ای مدعی شده است آنچه در شرق فرات اتفاق می‌افتد توطئه‌ای قدیمی است که نظام حاکم در سوریه و ترکیه آن را تغذیه می‌کنند، اما با همکاری عشایر می‌توانند آن را خنثی کنند.
تشکیلات قسد در این بیانیه با این ادعا به نوعی درصدد است عشایر را به طرف خود فراخواند؛ به ویژه اینکه به آن‌ها می‌گوید، "بیایید باهم آتش را خاموش کنیم. "
قسد خود را از هرگونه عملیات ترور بدور می‌داند و آن‌ها را به پسماند‌های داعش نسبت به می‌دهد که همچنان به صورت پراکنده در منطقه شرق فرات حضور دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نهضت پاسخگویی مسئولان به مردم
جاده های فریمان بازگشایی شد
افتتاح واحد طلای هیرد با دستور رئیس‌جمهور
تداوم درخشش تیم هندبال آذربایجان شرقی در روز سوم لیگ آیندگان
مصاف ناپلی‌ها با میلان و بولونیا با اینتر
توقیف خودروهای حامل احشام فاقد مجوز در لارستان
کوچ اجباری تولیدکننده یک سوم شمش آلومینیوم کشور به خارج از شهر
نمایش اقتدار بسیجیان کردستانی در رزمایش الی بیت المقدس ۱۶
ضرورت ساخت آرامستان در شهر صدرا
پایان مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان آذربایجان غربی
ضرورت پذیرش تفاوت‌ها و توانمندسازی زنان دارای معلولیت
پرینت سه‌بعدی؛ موتور تحول صنایع کلیدی
حضور دو داور زنجانی در لیگ آینده سازان جودو کشور
انتشار ۲۰۰ هزار پیام دیگر نفتالی بنت توسط حنظله
اجرای طرح آرامش در شهر هشترود
کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها با استفاده از فناوری‌های نو
اسکان اضطراری ۳۰۰ مسافر در بخش احمدآباد مشهد
کنترل بازار نیازمند همکاری همه نهاد‌های نظارتی
بستری شدن۱۹۲ بیمار با علائم تنفسی در کهگیلویه و بویراحمد
آغاز بارش‌های شدید برف و باران از امشب در سطح استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)