• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۶۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۹
فارس » اجتماعی

هشتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه فارس

در هشتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس، بر ضرورت استفاده دستگاه های‌اجرایی از ظرفیت‌های قانون بودجه برای جذب اعتبارات ملی تاکید کرد.

هشتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه  فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز فارس استانداری فارس با اشاره به تنگنا‌های موجود  در زمینه تامین اعتبارات گفت: با توجه به اینکه در بسیاری موارد اعتبارات پیش بینی شده پاسخگوی نیاز‌ها نیست، مدیران دستگاه‌های اجرایی باید به نحو مطلوبی از ظرفیت‌ها و فرصت‌های ایجاد شده در قانون بودجه برای جبران این کمبود‌ها استفاده کنند.


عنایت ا... رحیمی افزود: بهرمندی مناسب از این فرصت‌ها در قانون بودجه نیازمند تلاش، پیگیری و تسلط مدیران و همچنین تشکیل کمیته‌های اجرایی برای دستیابی به نتیجه مطلوب است.


رئیس شورای برنامه ریزی استان فارس با اشاره به بند «و» تبصره (۵) قانون بودجه کشور که در خصوص تهاتر است، افزود: در سال ۹۸ مبلغ ۱۵۶ میلیارد تومان از بدهی دستگاه‌های اجرایی استان به پیمانکاران از طریق تهاتر تسویه شد و امسال هم مدیران باید تلاش کنند از این ظرفیت برای جبران کمبود اعتبارات به خوبی استفاده شود.


وی همچنین در خصوص بند «د» تبصره ۱۲ با موضوع مولد سازی دارایی و فروش اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی گفت: مدیران استان حداکثر تلاش خود را به کارگیرند تا از این فرصت برای تکمیل طرح‌های عمرانی، کاهش تعهدات مربوط به حقوق پرسنل و پرداخت پاداش پایان خدمت نیرو‌ها استفاده کنند.
استاندار فارس گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده تاکنون ۱۳ هزار ملک از املاک استانداری و دیگر دستگاه‌های اجرایی استان برای فروش و مولدسازی در سامانه مربوطه ثبت شده است.


رحیمی افزود: براساس قانون بودجه در صورتی که دستگاه‌های اجرایی نسبت به ثبت املاک مازاد خود اقدام کنند بخشی از درآمد حاصله در اختیار آن دستگاه قرار خواهد گرفت، اما در صورت ثبت نکردن املاک مازاد خود، این اقدام توسط سازمان اقتصاد و دارایی انجام می‌شود و اعتبارات به خزانه برگشت داده میشود و برای دستگاه‌ها قابل استفاده نخواهدبود.


وی با بیان اینکه یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران دستگاه‌های اجرایی، موفقیت آن‌ها در جذب اعتبارات ملی است، تاکید کرد: بی تردید باید در ادامه مدیریت مدیرانی که برای استفاده از این ظرفیت‌ها وقت نگذاشته و تلاش نمی‌کنند تجدید نظر شود چرا که این موضوع نشان دهنده عدم تسلط مدیر به قانون  بودجه است.
رئیس شورای برنامه ریزی استان فارس با بیان اینکه در ماه‌های گذشته تصمیمات خوبی در کارگروه‌های این شورا گرفته شده است، اظهار کرد: خروجی این تصمیمات و میزان اجرایی شدن آن‌ها باید ارزیابی شود.


وی گفت: دستگاه‌های اجرایی باید  دلیل اجرایی نشدن تصمیمات و مصوبات را پیگیری کنند و در صورتی که بعضی از این مصوبات بر اساس دلایل کارشناسی قابل اجرا نیستند از ادامه حبس ظرفیت‌ها در آن بخش جلوگیری کنند.
 استاندار فارس با یادآوری اینکه ۸۵ درصد از اعتبارات سالانه ملی و ۱۵درصد استانی است، عنوان کرد: از این ۱۵ درصد اعتبارات استانی نیز تنها برای ۶درصد امکان تصمیم گیری در شورای برنامه ریزی وجود دارد.


وی ادامه داد: بنابراین مدیران  دستگاه‌ها باید از اعتبارات ملی حداکثر استفاده را کرده و جذب اعتبارات را در سطح داشته‌ها و نیاز‌های استان ارتقا دهند.
رحیمی با تاکید بر اینکه میزان جذب اعتبارات ملی در هر دستگاه باید بالاتر از میانگین کشوری باشد، تاکیدکرد: اگر این میزان ازجذب اعتبارات محقق نشود مدیران باید پاسخگو باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)