• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۹۶۲۰
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
بین الملل » آمریکا
اذعان سی ان ان؛

فعال سازی مکانیسم ماشه ضد ایران، آمریکا را به انزوا کشاند

یک رسانه آمریکایی اذعان کرد که با مخالفت متحدان و مخالفان آمریکا با تلاش برای فعال سازی مکانیسم ماشه ضد ایران، دولت ترامپ در انزوا قرار گرفت.

فعال سازی مکانیسم ماشه ضد ایران، آمريکا را به انزوا کشاندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه خبری آمریکایی سی ان ان در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم کایلی اتوود نوشت، دولت دونالد ترامپ در عرصه بین المللی در پی مخالفت متحدان و رقبای خارجی آمريکا با درخواست واشنگتن مبنی بر ازسرگیری اعمال تحریم‌های سازمان ملل ضد ایران در انزوا قرار گرفته است. 
بر اساس اين گزارش، باوجود تصمیم رئیس جمهور آمریکا در زمینه خارج کردن این کشور از توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۸، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز پنجشنبه گفت که براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا قادر است خواستار اعمال مجدد تحریم‌های موسوم به تحریم‌های برگشت پذیر شود، زیرا آمریکا نیز ابتدا یکی از طرف‌های این توافق بوده است.
این دیپلمات ارشد آمریکایی از اینکه ایران توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ را که به برنامه جامع اقدام مشترک شناخته می‌شود، نقض کرده است، به عنوان توجیهی برای اقدام یکجانبه آمریکا استفاده کرد.
پمپئو افزود تنها یک قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل می‌تواند قطعنامه قبلی این شورا را تغییر دهد.
این گزارش می‌افزاید که کشور‌های دیگر که همچنان در این توافق باقی مانده اند، مانند چین، روسیه، فرانسه، انگلیس و آلمان، با منطق غير قانونی پمپئو برای توجیه این اقدام آمریکا مخالفت کردند، زیرا آن‌ها بر این باورند که بازگشت کامل تحریم‌های سازمان ملل به نابودی توافق منجر خواهد شد. 
فرانسه، آلمان و انگلیس روز پنجشنبه در یک بیانیه مشترک تاکید کردند که آمریکا پس از خارج شدن از توافق هسته‌ای ایران در هشتم ماه مه ۲۰۱۸، دیگر عضوی از برجام محسوب نمی‌شود. در نتیجه ما نمی‌توانیم از این اقدام که در تضاد با تلاش‌های کنونی ما برای حفظ برجام است، حمایت کنیم.
کایلی اتوود نوشت، زمانی که ترامپ آمریکا را از این توافق بین المللی خارج کرد، آن را بدترین توافقی خواند که تا آن زمان از طریق مذاکره نهایی شده است. براساس این توافق بخش زیادی از تحریم‌های ایران در ازای محدود کردن بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای این کشور، لغو می‌شد. کشور‌هایی که در این توافق باقی مانده اند آن را تنها راه برای ادامه گفتگو‌ها با ایران و نظارت بر توسعه زرادخانه هسته‌ای این کشور توصیف می‌کردند.
اين خبرنگار سی ان ان افزود، روسیه و چین نیز روز پنجشنبه به انتقاد از این اقدام آمریکا پرداختند.
سخنگوی دفتر نمایندگی چین در سازمان ملل، گفت: درخواست آمریکا هیچ وجهه قانونی و توجیه عقلی ندارد. این اقدام چیزی نیست جز یک نمایش سیاسی که آمریکا آن را اجرا می‌کند. هیچ کدام از اعضای شورای امنیت سازمان ملل از این پیشنهاد حمایت نکردند و جامعه بین المللی نیز آن را تایید نکرده است.
دیپلمات‌های شورای امنیت به سی ان ان گفتند که روسیه درخواست کرده بود روز جمعه نشستی برگزار و درباره تصمیم آمریکا در زمینه فعال سازی مکانیسم ماشه ضد ایران گفتگو شود. معاون نماینده روسیه در سازمان ملل در دو توئیت نوشت که آمریکا با برگزاری چنین نشستی مخالفت کرده است. وی این رفتار را دور از شان آمریکا توصیف کرد. 
قلم کایلی اتوود در ادامه نوشت، دولت دونالد ترامپ در عرصه بین المللی در پی مخالفت متحدان و رقبای خارجی آمريکا با درخواست واشنگتن مبنی بر ازسرگیری اعمال تحریم‌های سازمان ملل ضد ایران در انزوا قرار گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)