• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
اجتماعی » جامعه و شهری
جلسه شورای شهر

فضای جدید شهری با شورای پنجم

رئیس شورای شهر: شورای پنجم با شرایط تحریم و مشکلات موجود فضای جدیدی را برای شهر ایجاد کرد و تلاش کرد تا شهر فروشی متوقف شود.

شورای پنجم فضای جدیدی برای شهر ایجاد کردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در ابتدای جلسه یکشنبه-دوم شهریور- گفت: امسال با شرایط شیوع کرونا، شاهد نوع متفاوتی از عزاداری عاشقان اباعبدالله هستیم که عمق و سوز بیشتری نسبت به سال‌های گذشته دارد. عزای امام حسین علیه السلام، فرصتی برای ایجاد تحول درونی و همراه شدن با کاروان عشق و انسانیت است و تبدیل کردن درون خویش و اندرونی خانه‌های خویش به حسینیه، بهترین استفاده از این فرصت است.
هاشمی ادامه داد: در پایان سال سوم و آغاز سال چهارم دوره پنجم شورای شهر تهران قرار داریم، اگرچه این دوره به لحاظ مشارکت و اعتماد مردمی به مدیریت شهری بی سابقه بود، اما به لحاظ بروز مشکلات و موانع درونی و بیرونی نیز کمتر شاهد چنین شرایطی بودیم، شرایط سخت اقتصادی کشور و تورم رکودی توام با تحریم‌های بی سابقه در تاریخ همراه با رکود در صنعت ساختمان و منقبض شدن منابع مالی مدیریت شهری که توام با کسری بودجه و کمبود منابع دولت نیز شده بود، شرایط دشواری را برای پیشبرد مقاصد مدیریت شهری ایجاد کرد.
کاهش فروش تراکم و متوقف کردن شهر فروشی و صیانت از فضا‌های شهری و باغات نیز اقدامات سختگیرانه داوطلبانه مدیریت شهری فعلی برای تغییر در روند تهران و فراهم کردن بستر زندگی در آن بود.
هاشمی گفت: بیش از ۲۳۰ جلسه جهت رسیدگی به طرح‌ها و لوایح وصولی و ۶۳۰ تذکر اعضای شورا در برخی حوزه‌ها مانند شفافیت که لغو جلسات غیرعلنی شورا، پخش زنده صحن علنی و شفاف کردن آرا اعضا برای نخستین بار در کشور بخشی از پروژه شفافیت شورای پنجم بوده است، صیانت از باغات و فضای سبز با لغو مصوبه برج باغها، تکثر و تنوع دیدگاه‌ها در حوزه فرهنگ و فراهم سازی بستر برای مشارکت نهاد‌های مدنی در موضوع‌هایی مانند آسیب‌های اجتماعی صورت گرفت، بخشی از کارنامه شورای پنجم بود.
هاشمی افزود: شورای پنجم ۱۸۷ مصوبه عمومی، ۲۸۲ مصوبه باغات و ۳۵ مصوبه نامگذاری داشته و برای ۱۱۹ شخصیت حقوقی نمایندگان شورا را با رای صحن علنی معرفی کرده است.
او ادامه داد: صیانت از سرمایه شهر و توقف واگذاری به اشخاص حقیقی وحقوقی بدون مصوبه شورا، پیگیری تخلفات گذشته وتقویت نظارت بر عملکرد مدیریت شهری بخش دوم عملکرد شورای پنجم را تشکیل می‌دهد که کمیسیون‌های تخصصی ششگانه شورا می‌تواند به صورت تفصیلی گزارش عملکرد خود را جهت اطلاع افکار عمومی و کارشناسان ارائه دهند.
رئیس شورای شهر بیان کرد: فقط در اینجا به یک نمونه از واکنش شورا، به پاندمی کرونا اشاره می‌کنم که در اسفند ماه و بهار امسال که بسیاری از نهاد‌ها و ادارات تعطیل یا نیمه تعطیل بودند، شورا به صورت منظم تشکیل جلسه داد وسه مصوبه را در جهت حل مشکلات مردم و همچنین تطبیق شرایط شهرداری با پیامد‌های ناشی را کرونا به تصویب رساند.
او گفت: طبیعی است بروز و ظهور عملکرد شورای پنجم، در تراز شهرداری به عنوان بازوی اجرایی مدیریت شهری، تبلور می‌یابد و در این بخش بدلیل بی ثباتی وتغییرات شهردار در سه سال گذشته و همچنین فاصله عملکرد موجود با عملکرد مطلوب، نارضایتی‌ها و انتقاداتی وجود دارد که شورای پنجم شنونده و پذیرای نظر کارشناسی است.
هاشمی گفت: وظیفه خود می‌دانم که از عملکرد هیات رییسه شورا نیز قدردانی کنم که با همفکری و خرد جمعی و به عنوان مصداق " و شاورهم فی الامر" با حضور حدود هشت نفر از اعضا، بخش عمده تصمیمات مربوط به اداره شورا با همفکری و خرد جمعی گرفته شد و اگر در موردی هیات رییسه نتوانست به تصمیم مشخصی برسد، در هم اندیشی و با مشارکت اکثر اعضا شورا، این تصمیم گرفته شد و هیچ تصمیمی براساس نظر وسلیقه شخصی رییس شورا گرفته نشد، اگر انتقادی نسبت به ملایمت و جهت دار نبودن تصمیم‌های هیات رییسه وجود دارد ناشی از ترجیح خرد جمعی به نظر و فکر فردی که اقدامی قابل دفاع است.
در پایان لازم می‌دانم از عملکرد همه اعضای شورا، همکاران دبیرخانه، اصحاب رسانه، کارشناسان و مشاورانی که ما را در همه شرایط بخصوص شیوه فراگیر کرونا بدون وقفه در انجام وظایف یاری کردند، قدردانی کنم و آرزو دارم که در یکسال باقیمانده بتوانیم به وظایف سنگین خود در برابر آرا مردم عمل کرده و امانتدار خوبی برای اعتماد مردم باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)