• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

مبارزه با داعش کار راحتی نبود

رئیس جمهور گفت: در این هفت سال بیشترین مبارزه با تروریسم بین المللی از جمله داعش را در کارنامه مان ثبت کردیم.

مبارزه با داعش کار راحتی نبودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در نشست با مدیران ارشد رسانه‌های کشور به مناسب هفته دولت، در پاسخ به سوال مدیرعامل خبرگزاری ایسنا، مبنی بر اینکه در طول هفت سالی که از دوران ریاست جمهوری شما می‌گذرد، سرفصل‌های فعالیت‌های خود را در خصوص رفع ریشه‌ای معضلات اعلام کنید و همچنین اگر به عقب بازگردید در کدام تصمیمات تجدید نظر خواهید کرد و در یکسال پایانی حضورتان چه برنامه‌ای در کانون توجهات دولت تدبیر و امید خواهد بود؟ افزود: من گاهی این موضوع را گفته ام که سه الی چهار نکته اساسی در دولت ما بوده است که فکر می‌کنم برای همیشه به یادگار بماند که اولین آن اجرای طرح تحول سلامت است، این طرح کار بزرگی بود که انجام گرفت و پرداختی مردم وقتی در بیمارستان بستری بودند از ۳۷ درصد در شهر‌ها ۱۰ درصد و روستا‌ها به ۶ درصد کاهش پیدا کرد.
آقای روحانی در ادامه گفت: در طرح تحول سلامت، توانمندی بهداشتی ما از نظر تجهیزات، تخت و پزشک بیش از دو برابر شده است که باید این وضعیت در دولت‌های بعدی هم ادامه پیدا کند.
رئیس جمهور ضمن اشاره به برنامه‌های عظیمی که در اقتصاد دانش بنیان صورت گرفته است، اظهار داشت: دراین مورد بخصوص در اقتصاد دیجیتال و شرکت‌های دانش بنیان، کار عظیم و بزرگی صورت گرفته که تعداد آن‌ها از ۵۵ شرکت به ۵ هزار و ۲۰۰ ارتقا پیدا کرده و ۹۵ برابر شده است.
آقای روحانی فضای مجازی را زیر ساختی برای توسعه علم و فناوری دانست و افزود: در این بخش هم کار بزرگ و عظیمی داشتیم به طوری که توانمندی ما برای استفاده از شبکه ۳۳ برابر شده است و تا پایان دولت دوازدهم این رقم افزایش پیدا خواهد کرد.
رئیس جمهور ضمن اشاره به انجام کار‌های بزرگ در زمینه نفت و گاز گفت: در دولت‌های سابق در پارس جنوبی ۱۰ فاز به ثمر رسیده است، اما امروز شاهدیم که تمامی فاز‌ها به جز یک فاز بهره برداری شده است.
آقای روحانی افزود: عدالت روستایی یک کار بزرگی است که باید ادامه پیدا کند، به طوری که هم اکنون در روستا‌ها گاز، بهداشت، درمان، آموزش، ​برق و آب رشد کرده و با گذشته قابل مقایسه نیست و این کار باید همچنان ادامه پیدا کند.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به توانمندی جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی، گفت: توانمندی که در این بخش از خود نشان دادیم، اصلا با گذشته قابل مقایسه نیست و باید در دولت‌های آینده هم سر جای خود بماند، ما برای اولین بار در جمع اقتصادی و اتحادیه اقتصادی (اورآسیا) وارد شدیم.
آقای روحانی افزود: هم اکنون روابط ما با اکثر کشور‌های دنیا به جزء کشور‌های متخاصم مانند آمریکا، ​ عربستان و رژیم اسرائیل و چند کشور دیگر بسیار نزدیک شده است، به طوری که وقتی در سازمان ملل جلسه داریم در یک جمع ۱۵ نفری ۱۳ یا ۱۴ نفر طرفدار ما هستند، این نشان دهنده قدرت سیاسی ماست.
رئیس جمهور گفت: در این دولت با تروریسم بین المللی بیشتر از همیشه مبارزه کردیم و پیروز شدیم، مبارزه با داعش کار راحتی نبود در اینجا باید نام سردار حاج قاسم سلیمانی را گرامی بداریم کاری که آن بزرگمرد انجام داد، نیرو‌های مسلح ما انجام دادند و کاری که دولت انجام داد (البته زمان آن نیست که در مورد اقدامات دولت توضیح بدهم) در این هفت سال طرح توطئه آمیز بزرگ علیه امنیت منطقه را در هم شکست.
آقای روحانی تصریح کرد: دشمنان داعش را درست کردند برای ناامنی کل منطقه، آن‌ها می‌خواستند با داعش زمینه را برای نیل تا فرات و اسرائیل بزرگ آماده کنند، اما در هم شکستند.
رئیس جمهور در ادامه گفت: شما باید از موفقیت‌های دولت بگویید، اما اینکه اگر دوباره به دولت برمی گشتیم چه کار‌هایی انجام می‌دادیم، نظرات افراد متفاوت است و به نظر من افتخارات خوبی را دولت در این هفت سال داشته است، امیدوارم در یکسال پیشرو هم به این افتخارات افزوده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چلگرد و سورشجان سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
هوای مشهد پس از ۳۲ روز سالم شد
سرما؛ پیغام آمدن برف و باران، آورد
پاراآسیایی جوانان؛ صعود تیم دونفره پاراتنیس روی میز ایران به فینال
نهضت کاشت درخت در بوستان‌های پایتخت اجرایی شد
درخشش نوجوان شاهرودی در رقابت های والیبال دانش‌آموزی جهان
برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در کوالالامپور با حضور ایرانیان مقیم
درگذشت مادر شهید سیدحسین موسوی در فومن
معرفی برترین‌های مرحله نخست رقابت‌های لیگ ترای‌اتلون در دزفول
حسن یزدانی پس از نزدیک به ۵۰۰ روز در وزن جدید کشتی گرفت
نمایش مستند برگزیده ایدفا در جشنواره سینماحقیقت
ایجاد تالار صدای مردم در استانداری خوزستان
اجرای حکم قصاص نفس نامادری "آوا"دختر چهار ساله در ارومیه
بنزین ۵ هزار تومانی وارد جایگاه های سوخت شد
ممنوعیت استفاده از اصطلاحات بیگانه بر سردر صنوف میاندورود
کدام یک برای سیستم ایمنی بهتر است؟
دستیابی ورزشکاران خوزستان به ۸ مدال مسابقات پاراآسیایی
چشم سمنان به برف روشن شد
اثربخشی سازه‌های آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در بارش‌های اخیر
انعقاد تفاهم‌نامه مخابرات با شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی برای فیبر نوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)