• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۸۳۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۵
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا

کاخ سفید به جلسات توجیهی مربوط به امنیت انتخابات پایان می‌دهد

پايان جلسات توجیهی موجب نارضایتی شدید دموکرات‌ها می‌شود که کاخ سفید را به تلاش برای سرپوش گذاشتن بر مداخله روسیه به منظور پیروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات متهم می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کاخ سفید قرار است جلسات توجیهی و ارائه اطلاعات مربوط به امنیت انتخابات نزد نمایندگان این کشور پایان دهد. این موجب نارضایتی شدید دموکرات‌ها می‌شود که کاخ سفید را به تلاش برای سرپوش گذاشتن بر مداخله روسیه به منظور پیروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات متهم می‌کنند.
این تصمیم دو ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اتخاد شده است و در حالیست که دونالد ترامپ دموکرات‌ها را به انتشار اطلاعات حساس متهم می‌کند.
دونالد ترامپ شنبه با انتشار توئیتی با اشاره به آدام شیف رئیس کمیسیون اطلاعات مجلس نمایندگان نوشت بی شک شیف و دیگران عاملان انتشار اطلاعات برای تامین اخبار جعلی هستند.
وی که تاکنون بار‌ها در زمان ریاست جمهوری خود این اتهام را مطرح کرده است تاکنون هیچ مدرکی برای آن ارائه نداده است.
کنگره همچنان به گزارش‌های کتبی طبقه بندی شده دسترسی خواهد داشت، اما نمایندگان مجلس دیگر نمی‌توانند از کارکنان اداره اطلاعات ملی در مورد آنچه در اختیار دارند سوال و جواب کنند.
نمایندگان دموکرات کنگره با عصبانیت به این تصمیم واکنش نشان دادند و این اقدام را شرم آور دانستند و ترامپ را به تلاش برای پنهانکاری داخلت روسیه در انتخابات ماه نوامبر متهم کردند.
آدام شف هم در توئیتی نوشت طبق معمول ترامپ دروغ می‌گوید و برنامه ریزی می‌کند. ترامپ مدیر سابق اطلاعات ملی را به دلیل آن اخراج کرد که کنگره را در جریان تلاش‌های روسیه برای کمک به کارزار انتخاباتی وی قرار داده بود. حالا او به جلسات توجیهی پایان می‌دهد. ترامپ نمی‌خواهد آمریکایی‌ها از تلاش روسیه برای کمک به پیروزی دوباره وی در انتخابات آگاه شوند.
آدام شیف و نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان، از سرویس‌های اطلعاتی خواستند جلسات توجیهی خود را از سر بگیرند. آن‌ها با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند اگر آن‌ها آماده انجام این کار نباشند، ما ابزار‌های موجود در مجلس را برای وادار کردن آن‌ها به دقت بررسی خواهیم کرد.
جان رتکلیف اداره کننده اطلاعات ملی که بر فعالیت‌های آژانس اطلاعات مرکزی و آژانس امنیت ملی و ۱۵ آژانس اطلاعاتی دیگر نظارت می‌کند در نامه‌ای به تاریخ ۲۸ اوت دلایل این تصمیم را برای مسئولان پارلمانی دو حزب جمهوری خواه و دموکرات توضیح داد. وی در این نامه نوشت من فکر می‌کنم این رویکرد کمک می‌کند تا جای ممکن اطلاعات جمع آوری شده توسط دفتر اطلاعات ملی تا کنگره بر پایه مسئولیت شما در نظارت بر امنیت انتخابات، نفوذ بیگانگان و مداخله در انتخابات نه مورد سوء تفاهم واقع شود و نه سیاسی شود.
این اقدام همچنین موجب محافظت بهتر از منابع و شیوه‌های ما و همچنین اطلاعات بسیار حساس ما در برابر افشا غیر مجاز یا سوء استفاده می‌شود.
رتکلیف نماینده جمهوری خواه سابق تگزاس و از نزدیکان ترامپ است که اواخر فوریه به عنوان اداره کننده اطلاعات ملی منصوب شد.
مارک مدوز رئیس دفتر ترامپ هم در این باره گفت آخرین باری که جلسه توجیهی برگزار شد چند نماینده بیرون رفتند و با رسانه‌ها گفتگو کردند و اطلاعاتی را که نباید فاش کردند.
مارک وارنر معاون اطلاعاتی سنا هم اعلام کرد تصمیم برای پایان دادن به جلسات توجیهی تلاشی بی سابقه برای سیاسی کردن مسئله حفاظت از دموکراسی ما در برابر مداخه خارجی است که باید غیر حزبی باشد.
ویلیام اوانینا رئیس مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا اوایل ماه جاری هشدار داد که چین، روسیه و ایران به دنبال مداخله از طریق استفاده از اطلاعات نادرست در اینترنت و دیگر راه‌ها هستند.
کمیته اطلاعات سنا که تحت ریاست جمهوری خواهان است اوایل ماه اوت گزارشی مفصل در مورد مداخلات روسیه در سال ۲۰۱۶ منتشر کرد.
طبق این گزارش پل مانافورت رئیس سابق کارز انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ اطلاعات محرمانه را با یکی از اعضای سرویس مخفی روسیه در میان گذاشت که تهدید جدی را برای آمریکا ایجاد کرد.
این گزارش همچنین توضیح می‌دهد که تیم ترامپ چگونه چندین بار به دنبال کمک مسکو و ویکیلیکس برای تخریب کارزار انتخاباتی هیلاری کلینتون رقیب دموکرات وی بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)