• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۱۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۳
بین الملل » آمریکا
جولان کرونا در آمريکا

تأثیر شیوع کرونا بر کسب و کار زنان در آمریکا

بیش از ۱۴ میلیون آمریکایی شغل خود را از دست داده اند و این بدان معناست که میلیون‌ها نفر در این کشور در معرض خطر رانده شدن از خانه هایشان هستند، زیرا توان پرداخت اجاره بها را ندارند.

تأثیر شیوع کرونا بر کسب و کار زنان در آمریکا به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما  به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ کنگره و کاخ سفید در ارتباط با چگونگی ارائه کمک‌های مالی به بن بست رسیده اند.
خبرنگار سی ان ان به بررسی تأثیر این بن بست بر زنان پرداخت و گزارش داد در خیابان‌ها نشانه‌هایی از احیای کسب و کار‌ها مشاهده نمی‌شود. شهروندان می‌گویند: "اینجا شبیه شهر ارواح است. " تامی ترایدول اکنون و پس از گذشت پنج ماه شغل خود را در یک رستوران خیابانی از سر گرفته است. او می‌گوید برای تأمین مایحتاج و مواد غذایی برای خانواده اش اکنون در خیابان مشغول تهیه غذا و فروش آن است. در پی شیوع ویروس کرونا همچنان میلیون‌ها آمریکایی بیکارند و بیش از صد هزار کسب و کار کوچک تعطیل شده اند. ترایدول می‌گوید به چندین نهاد درخواست دریافت وام داده است، اما هنوز پولی دریافت نکرده است. او می‌گوید: "همه پاسخی که آن‌ها می‌دهند شامل این موضوع می‌شود که بار دیگر تلاش کنید. منتظر بمانید تا بسته بعدی کمک‌های اقتصادی ارائه شود یا این که به همین شرایط موجود ادامه دهید. "، اما برای برخی حتی دریافت وام نیز کافی نبوده است. لیزا سانتوس مالک مغازه بستنی فروشی لولو آیس گفت: "مبلغ وام هم تمام شده است. " او شش سال پیش این مغازه را در میامی باز کرد. او از کلمبیا به آمریکا مهاجرت کرد تا رویای آمریکایی اش را محقق کند. اکنون او حقوقش را به شدت کاهش داده است تا بتواند توان پرداخت کارگران پاره وقت خود را داشته باشد. او همچنین امیدوار است که کنگره سومین بسته نجات اقتصادی را برای کمک به کسب و کار کوچک او تصویب کند. او همچنین گفت: "ما از نظر اقتصادی در شرایط خوبی قرار نداریم. تنها چیزی که ما می‌خواهیم دریافت کمک برای عبور از این دوران است. " این در حالی است که روند بهبود فرصت‌های شغلی در آمریکا به کندی در جریان است. در ماه مارس ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار فرصت از دست رفت و تنها نیمی از آن در ماه آوریل احیا شد. در هر هفته از اواسط ماه مارس بیش از یک میلیون نفر برای دریافت مزایای بیکاری ثبت نام کردند. همچنین فرآیند ارائه ۶۰۰ دلار در هر هفته به شهروندان آمریکایی منقضی شده است. ترایدول گفت: "شرایط من همانند دیگر افراد است. " با این حال برخی دیگر از بخش‌های اقتصاد آمریکا در حال شکوفایی است. شرایط برای شرکت‌های فعال در بخش فن آوری در آمریکا بهبود یافته است. اکنون مجموع ثروت پنج شرکت برتر در زمینه فن آوری در آمریکا -فیس بوک، آمازون، اپل، نتفلیکس و گوگل- شامل هفت تریلیون دلار می‌شود. این در حالی است که بازار سهام در آمریکا در حال ثبت رکورد‌های جدیدی است,، اما تا حدود ۴۰ میلیون آمریکایی تا پایان سال در معرض خطر رانده شدن از خانه هایشان قرار دارند و این در حالی است که بسته جدید کمک‌های اقتصادی هنوز ارائه نشده است. شیوع ویروس کرونا همچنین افشای یک واقعیت تلخ برای زنان رنگین پوست در آمریکا شده است. بالاترین ارقام بیکاری مربوط به کارگران لاتین تبار است. سانتوس گفت: "ما در مقایسه با دیگر مالکان کسب و کار‌ها به صورت قابل توجهی تحت تأثیر این همه گیری قرار گرفته ایم و ما به این حمایت‌ها نیاز داریم. "
تامی گفت: "من به عنوان یک زن سیاهپوست، می‌دانم که ما از نظر اقتصادی به شدت متضرر شده ایم. " به همین دلیل ارائه بسته بعدی کمک‌های اقتصادی بسیار مهم است، زیرا این کمک‌ها می‌تواند به بخش‌های مختلف اقتصادی کمک کند و مانع رانده شدن مردم از خانه هایشان شود. این کمک‌ها می‌تواند به دانشجویان برای پرداخت بدهی هایشان کمک کند. این پول همچنین می‌تواند به کسب و کار‌های کوچک کمک کند. اگر دولت پول بیشتری را در اختیار شهروندان آمریکایی قرار دهد به همان اندازه این شهروندان پول هایشان را خرج می‌کنند که به اقتصاد کمک می‌کند و سبب ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتری می‌شود. "
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)