• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۲۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
طرحی نو در رادیو

هیئت متفاوت رادیو جوان در محرم ۱۳۹۹

رادیو جوان علاوه بر پوشش برنامه‌های عزاداری، تلاش کرد تا طرحی نو دراندازد و از حرم امام رضا (ع) تا میدان امام حسین هیئتی برپا کند.

هیئت متفاوت رادیو جوان در محرم ۱۳۹۹به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ در محرم متفاوت ۹۹ که جمعی از عاشقان امام حسین (ع) به دلایل مختلف نمی‌توانستند در هیئت‌ها حضور پیدا کنند رادیو جوانی‌ها طرحی نو ارائه دادند. در قالب برنامه هیئت به محله‌ها و کوچه‌های مختلف رفتند و از روی امواج رادیو مهمان خانه‌ها شدند. خیلی‌ها با این برنامه دل هایشان را کربلایی کردند و هیئت یکی از پر مخاطب‌های رادیو در محرم ۹۹ شد. به همین بهانه پای صحبت عوامل این برنامه رادیویی نشستیم.
«مهدی مفیدی» گوینده برنامه «هیئت» درباره چگونگی شکل گیری این برنامه گفت: قبل از برنامه یکی از دوستانم (حجت یوسفی که از گویندگان رادیوجوان است) خوابی دیده بود که من و خودش در حال اجرای برنامه‌ای برای امام حسین هستیم، و در صحنه‌ای از اجرا ما از شدت تأثر همدیگر را در آغوش گرفتیم و اشک می‌ریزیم؛ حجت این خواب را زمانی برای من تعریف کرد که تقریبا دو هفته قبل آن، اجرای «هیئت» به من پیشنهاد شده بود. من هم با خواب دوستم مصمم‌تر شدم و حس کردم خود آقا، من و این تیم رادیویی را برای برپایی هیئتش انتخاب کرده‌است.
گوینده برنامه محرمی هیئت درباره از اهداف و بازخورد برنامه ادامه داد: ما در طول برنامه هدف‌های مختلفی را دنبال می‌کنیم. این‌که با توجه به شرایط کرونایی کشور، برپایی هئیت به شکل گذشته امکان پذیر نیست و «هیئت» رادیو جوان هیئتی است که تمام ایران را در خودش جای داده و مخاطبان از همه جا در این هیئت حضور دارند. مردم می‌توانند از هر نقطه ایران دلگویه، روضه، مداحی و سخنرانی‌های خودشان را برای ما بفرستند؛ و از این بابت خوشحال هستیم که حالا به صدای ارادت ایران به محضر امام حسین (ع) تبدیل شده‌ایم.
وی با بیان اینکه «رادیوجوان» در این برنامه به دنبال ترسیم تفکر اجتماعی مبتنی بر اصول زندگی و رشادت امام در زندگی امروز جوانان است، افزود: سعی کرده‌ایم با توجه به انتساب هر روز در دهه محرم به یکی از اصحاب و در دیگر روز‌های این ماه، ویژگی منحصر به فردی از آن شخص گرامی را مدنظر قرار دهیم و صفات آن بزرگواران را در زندگی امروزمان به شیوه‌ای جذاب بیان کنیم تا شنوندگان جوان‌مان به شنیدن این برنامه ترغیب شوند.
«حسین خلیل‌نژاد» تهیه‌کننده «هیئت» رادیوجوان در گفتگو با خبرنگار صداوسیما درباره طرح ویژه برنامه خود گفت: قبلا برنامه‌ای در رادیو جوان داشتم با عنوان «آنچه شما ساخته‌اید» که شنونده‌هایی که به برنامه‌سازی رادیو علاقه‌مند هستند و یا صدای خوبی دارند، صوت‌های هنری خود را ارسال می‌کردند و ما از آنتن رادیوجوان پخش می‌کردیم. برای محرم امسال هم تصمیم گرفتیم تا برنامه‌ای با ساختاری مشابه تولید کنیم که صرفا از آثار هنری مداحان و شاعران جوان با موضوع امام‌حسین (ع) تشکیل می‌شود.
خلیل‌نژاد درباره نحوه ارسال آثار و پخش برنامه افزود: مخاطبان در هر هیئتی که حضور دارند می‌توانند محتوای آن را در حوزه مداحی، سخنرانی سینه زنی و … در قالب صدا برای رادیو جوان ارسال کنند. از مداحان جوان نیز فایل‌های صوتی دریافت می‌شود که آن‌ها هم بتوانند در این برنامه مشارکت داشته باشند. پخش این برنامه که مزین به نام حضرت علی اکبر (ع) است همزمان با شب اول محرم آغاز شده و در این ماه هر شب ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۲ به صورت زنده و مستقیم روی آنتن رادیو جوان می‌رود.
تهیه‌کننده «هیئت» درباره اطلاع رسانی برنامه و دعوت از شنونده‌ها برای ارسال اثر بیان کرد: پیش از آغاز ماه محرم فراخوانی را منتشر کردیم و از مخاطبان علاقه‌مند رادیوجوان خواستیم که اگر در حوزه مداحی، شعر آیینی، روضه خوانی، سخنرانی و تعزیه خوانی فعالیت می‌کنند، آثار خود را با مدت زمان حداکثر سه دقیقه برای ما ارسال کنند.
وی پیرامون بخش‌های مختلف برنامه که از صدا‌های شنوندگان رادیو جوان تشکیل می‌شود، افزود: پخش آثار ارسالی توسط مخاطبان در برنامه یکی از آیتم‌هایی است که برای «هیئت» تدارک دیده‌ایم. یکی دیگر از بخش‌ها گفتگو با کارشناسان حوزه‌هایی است که در فراخوان مطرح شده است. به عنوان مثال در حوزه شعر آیینی با سعید بیابانکی گفتگو می‌کنیم تا نکاتی را برای جوانان شاعر این حوزه و مخاطبان بیان کند. همچنین پخش سخنرانی‌های مختلف از دیگر بخش‌های این برنامه است.
خلیل‌نژاد درباره بازخورد‌ها نسبت به این برنامه بیان کرد: اقبال مخاطبان جوان در این چند شب بسیار چشمگیر بوده و تعداد آثار ارسالی مخاطبان به ویژه در حوزه مداحی زیاد است و فراخوان همچنان ادامه دارد.
«با تو حالم خوبه» رادیوجوان از حرم امام رضا
متاسفانه امسال، شیوع ویروس کرونا اغلب عزاداران حسینی را از سفر به مشهد و عزاداری در بارگاه امام هشتم بازداشت. از همین رو شبکه رادیویی جوان تصمیم گرفت با هماهنگی‌های صورت گرفته با آستان قدس هر هفته، چهارشنبه‌ها به این شهر سفر کند تا برنامه‌ی زنده‌ای را از حرم امام رضا (ع) به روی آنتن ببرد تا برای مخاطبانش شرایطی برای زیارت مجازی حرم امام رضا (ع) فراهم نماید.
مجتبی حسنی، تهیه‌کننده «با تو حالم خوبه» گفت: چهارشنبه‌ها از جمله روز‌های وارده برای زیارت حضرت رضا (ع) است و به همین دلیل برنامه «با تو حالم خوبه» چهارشنبه هر هفته و در دهه کرامت و دهه ولایت هر شب ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۰ به روی آنتن رادیو جوان رفته‌است.
وی افزود: این برنامه از جایگاه اختصاصی رادیوجوان واقع در صحن انقلاب، روبروی گنبد طلایی امام رضا (ع) به روی آنتن می‌رود تا حال و هوای جوان‌هایی که در صحن‌های حرم مطهر امام رئوف حضور دارند را گزارش کند. همچنین شنوندگان همزمان می‌توانند از طریق پخش لایو اینستاگرام به نشانی radiojavan.ir@ به صورت زنده بارگاه امام رضا علیه‌السلام را زیارت کنند.
سیروس رجبی یکی دیگر از تهیه‌کنندگان برنامه، درباره تولید و اجرای ایده و طرح «با تو حالم خوبه» در ماه محرم گفت: در ماه عزاداری سالار شهیدان، این برنامه به صورت ویژه شب‌ها ساعت هشت به صورت زنده روی آنتن رادیو جوان می‌رود. در این برنامه مخاطبان در هر قسمت شنونده سخنان مهمانی هستند که در ایوان حرم امام هشتم در صحن انقلاب نشسته است و با مجری برنامه، «حسن خلقت دوست» به گفتگو می‌نشیند. هر قسمت از برنامه در ماه محرّم به یک موضوع پیرامون واقعه عاشورا و محرم اختصاص دارد که تلاش کردیم هر شب میزبان یکی از کارشناسان مذهبی یا خدّام آستان قدس رضوی باشیم تا به موضوع قیام امام حسین (ع) از زوایای مختلف بپردازیم.
رجبی پیرامون اقبال شنوندگان به این برنامه ادامه داد: خوشبختانه «با تو حالم خوبه» با استقبال خوبی هم از سوی مخاطبان همراه شد و توانستیم جای خالی حضور را برای عاشقان فراهم کنیم. این برنامه به صورت پخش زنده از طریق صفحه رادیو جوان در اینستاگرام نیز پخش می‌شود و مخاطبان می‌توانند حرم امام رضا (ع) را به صورت آنلاین زیارت کنند.
سیروس رجبی درباره ترانه تیتراژ «با تو حالم خوبه» که در دهه اول محرم با صدای پژمان طالبی رونمایی شد، ادامه داد: پیش‌تر و در دهه ولایت تیتراژ برنامه در شبکه رادیویی جوان و با همکاری آستان قدس رضوی با شعری از قاسم صرافان و به خوانندگی و آهنگسازی «رضا صنعتگر» رونمایی شد که با استقبال خوبی مواجه شد. اخیرا نیز ترانه تیتراژ برنامه محرمی «با تو حالم خوبه» با صدای خواننده جوان، پژمان طالبی رونمایی شد که با بازدید بالای ۶۰ هزار مورد در همان ساعات اولیه انتشار، در فضای مجازی وایرال شد.

حسینیه سیار رادیوجوان در خیابان‌های تهران
راه‌اندازی استودیویی متحرک با عنوان «میدان امام حسین (ع)» برای تولید برنامه در سطح شهر، یکی دیگر از برنامه‌های رادیوجوان برای محرّم است که تا نیمه این ماه هر شب از ساعت ۲۳ تا ۳۰ دقیقه بامداد به صورت زنده و با حضور عزاداران حسینی، با رعایت فاصله اجتماعی در یک استودیوی متحرک از یکی از میادین یا امامزاده‌های تهران شروع می‌شود و در پایان به میدان امام حسین (علیه‌السلام) می‌رسد. برنامه همزمان به صورت زنده از رادیوجوان پخش می‌شود.
عباس پیری، تهیه‌کننده «میدان امام حسین» گفت: اولین بار است که این رویداد در معاونت صدا و به همت رادیوجوان انجام می‌گیرد؛ امسال شعار رادیو و تلویزیون «هر خانه یک حسینیه» بود و ما در رادیوجوان سعی کردیم این حسینیه سیّار را نزد آن‌ها ببریم که حتی از پشت شیشه خانه‌های‌شان شاهد این ماجرا باشند. در طول اجرای این برنامه تمام تلاش‌مان را کرده‌ایم، چون در سطح شهر تردد داریم، تمام شیوه نامه‌های بهداشتی را به دقت رعایت کنیم تا مشکلی برای کسی پیش نیاید.
تهیه‌کننده این برنامه ادامه داد: استودیوی متحرک این برنامه در روز نهم محرم (تاسوعا) از میدان امام حسین به سمت امامزاده صالح تجریش و در روز عاشورا از میدان امام حسین به سوی حرم حضرت عبدالعظیم در شهرری حرکت کرد که با همراهی بی نظیر عزاداران حسینی مواجه شد.
برنامه‌های خلاقانه رادیو جوان ویژه محرم ۹۹ همچنان ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چلگرد و سورشجان سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
هوای مشهد پس از ۳۲ روز سالم شد
سرما؛ پیغام آمدن برف و باران، آورد
پاراآسیایی جوانان؛ صعود تیم دونفره پاراتنیس روی میز ایران به فینال
نهضت کاشت درخت در بوستان‌های پایتخت اجرایی شد
درخشش نوجوان شاهرودی در رقابت های والیبال دانش‌آموزی جهان
برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در کوالالامپور با حضور ایرانیان مقیم
درگذشت مادر شهید سیدحسین موسوی در فومن
معرفی برترین‌های مرحله نخست رقابت‌های لیگ ترای‌اتلون در دزفول
حسن یزدانی پس از نزدیک به ۵۰۰ روز در وزن جدید کشتی گرفت
نمایش مستند برگزیده ایدفا در جشنواره سینماحقیقت
ایجاد تالار صدای مردم در استانداری خوزستان
اجرای حکم قصاص نفس نامادری "آوا"دختر چهار ساله در ارومیه
بنزین ۵ هزار تومانی وارد جایگاه های سوخت شد
ممنوعیت استفاده از اصطلاحات بیگانه بر سردر صنوف میاندورود
کدام یک برای سیستم ایمنی بهتر است؟
دستیابی ورزشکاران خوزستان به ۸ مدال مسابقات پاراآسیایی
چشم سمنان به برف روشن شد
اثربخشی سازه‌های آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در بارش‌های اخیر
انعقاد تفاهم‌نامه مخابرات با شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی برای فیبر نوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)