• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۲۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۳
بین الملل » آمریکا
هشدار کارشناس مسائل سياسي؛

طولانی شدن اعلام نتایج انتخابات و بی ثباتی می‌تواند برای بازار نگران کننده باشد

ممکن است در صورت نزدیک بودن رقابت ها، کار اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، چند روزی بیشتر به طول انجامد و بی ثباتی و پیش بینی ناپذیری وضعیت، به شدت بازار را نگران کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان بی سی، توماس گفیت (Thomas Gift) گفت: پیامی که ترامپ در خصصوص نظم و قانون می‌فرستد بیشتر برای رأی دهندگان در مناطق روستایی، بخصوص در ایالت‌های آونگی تدوین و طراحی شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
این مناطق از نظر بومی به شکلی هستند که ترامپ باور دارد می‌تواند در آن‌ها برنده باشد و با پیروزی در آن‌ها برنده انتخابات باشد. این تاکتیک، بیشتر بر اساس القای ترس است که در شبکه‌های اجتماعی و دیگر حوزه‌ها در خصوص غارتگری، آشوبگری و به صورت عمومی، ناآرامی، تقویت می‌شود. وی ادامه داد: هدف ترامپ از این راهبرد آن است که خود را تنها تضمین کننده ایمنی این جوامع، نشان دهد، ولی چالشی که در این میان وجود دارد آن است که اگر به برخی نظرسنجی‌هایی که گالوپ انجام داده است، نگاه کنید، درمی بینید که فقط چهار درصد از آمریکایی‌ها باور دارند خشونت و جرائم، مهم‌ترین مشکل جاری در آمریکاست و عجیب نیست که این مساله، تحت الشعاع مسائل دیگری مانند ویروس کرونا، مدیریت ضعیف و اقتصاد به صورت عمومی قرار گیرد. از این رو دریافت کنندگان این پیام به آن اندازه که ترامپ تصور می‌کند چندان هم گسترده نیستند. از سوی دیگر به باور من دشوار است که ترامپ بتواند خود را قهرمان نظم و قانون نشان دهد. زیرا این اتفاقات در دوران ریاست جمهوری وی روی داده اند و از این رو دشوار است که وی بتواند خود را تنها راه حل مشکلات موجود نشان دهد. همچنین نظرسنجی‌های اخیر، نشان از ثابت ماندن دیدگاه‌ها دارد. گیفت درباره بهبود نسبی وضعیت اقتصاد آمریکا و اینکه آیا این مساله می‌تواند به سود ترامپ باشد یا نه گفت: شکی نیست که هنوز رقابت‌ها جریان دارند و اگر ترامپ بخواهد پیروز این میدان باشد باید روی این دیدگاه پیش برود که انتخابات دو هزار و بیست را به عنوان یک همه پرسی برای دوران چهار ساله ریاست جمهوری خود در کاخ سفید اعلام کند. در حال حاضر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند نارضایتی از عملکرد ترامپ ده درصدی، بیش از میزان رضایتمندی است و موضوعاتی مانند کرونا و اقتصاد لرزان موجب شده است طرح این سوال که آیا وضعیت شما در چهار سال پیش بهتر بود یا اکنون برای وی دشوار شود. راهبردی را که ترامپ، علیه بایدن دنبال کرد می‌توان در سخنان طرح شده در کنوانسیون ملی جمهوری خواهان یافت که در آن بایدن را فردی متمایل به چپ افراطی و فردی ضد کسب و کار توصیف کرد که می‌خواهد ارزش‌های سنتی خانوادگی را منحرف کند. با این حال مساله اصلی در این میان آن است که پیشتازی هفت درصدی که در حال حاضر بایدن دارد می‌تواند خیلی سریع از میان برود و از سوی دیگر، نظرسنجی در سطح ملی چندان اهمیت ندارد. زیرا باید ایالت به ایالت پیروزی به دست آید. گیفت درباره ابراز نگرانی‌ها درخصوص سرکشی ترامپ در پذیرش نتایج انتخابات و امتناع از خروج از کاخ سفید گفت: اگر رقابت‌ها خیلی نزدیک باشند این مساله را نمی‌توان به عنوان یک موضوع غیرممکن قلمداد کرد. اینگونه نیست که بگوییم مسائل عجیب و غریب، اصلا روی نمی‌دهند و در صورتی که نتایج، خیلی به هم نزدیک باشند، ممکن است چند روزی طول کشد که در نهایت متوجه شویم چه کسی برنده رقابت شده است. بی شک بدترین اتفاق برای بازار‌ها بی ثباتی و پیش بینی ناپذیری است و اینکه ندانیم فردا چه روی می‌دهد. شکی نیست که بازار‌ها نیز این امر را به عنوان یک احتمال در نظر می‌گیرند و قطعا از این موضوع نگرانند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)