• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۷۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال

بازگشت پرسپولیس پس از صعود به دیدار پایانی

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس پس از صعود به فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به تهران بازگشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ​ کاروان تیم فوتبال پرسپولیس که موفق شد به فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا صعود کند ساعت ۲۰:۳۰ به تهران بازگشت.
پرسپولیسی‌ها از طریق سی آی پی فرودگاه امام (ره) وارد تهران شدند و مورد استقبال معاون وزیر ورزش، مدیران پرسپولیس و جمعی از پیشکسوتان این تیم قرار گرفتند.
علی پروین، حسین کلانی و محمود خردبین پیشکسوتان پرسپولیسی حاضر در فرودگاه بودند.

گل محمدی: قهرمانی ما طلسم نشده است


سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: قهرمانی تیم ما طلسم نشده است و به امید خدا امسال جام را برای هواداران به ارمغان می آوریم.
یحیی گل محمدی پس از بازگشت به تهران در جمع خبرنگاران افزود:​ در لیگ قهرمانان آسیا با غول های این قاره بازی کردیم و خوشبختانه توانستیم نتایج خوبی بگیریم، بازیکنان ما با غیرت، همت و شرف بازی کردند و آبروی خود را گذاشتند تا تیم این نتایج را به دست آورد.
وی گفت:​ از مرحله گروهی در حالی که تیم آخر بودیم به مرحله حذفی صعود کردیم و در ادامه تیم قدرتمندی مثل السد را حذف کردیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: در بازی مقابل النصر هم با وجود شرایطی که برای ما به وجود آوردند شوکی که به تیم ما وارد شد بازیکنانم با تمام توان بازی کردند و توانستند یکی از تیم های متمول و پرستاره این مسابقات را از پیش بردارد.
آقای گل محمدی در خصوص محرومیت آل کثیر نیز گفت: آل کثیر در این رقابت ها یکی از ستاره های تیم ما بود و در کنار سایر بازیکنان تلاش بسیار زیادی برای موفقیت پرسپولیس کرد و توانست گل های سرنوشت سازی را به ثمر برساند اما محرومیت او چند ساعت قبل از بازی با النصر شوک بزرگی به تیم ما وارد کرد، بازیکنان خیلی خوب به این موضوع واکنش نشان دادند و توانستند با ارائه یک بازی حساب شده بر النصر هم غلبه کنند تا به فینال برسیم.

گل محمدی، سرمربی پرسپولیس: پس از محرومیت آل کثیر با ایجاد انگیزه در بین بازیکنان، توانستیم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

آل کثیر: هرگز فکر نمی کردم محروم شوم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت:​ چهار سال است که این شادی گل را انجام می دهم و هرگز فکر نمی کردم روزی به خاطر آن محروم شوم.
عیسی آل کثیر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،​ درباره بازی های پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا افزود: با تلاش تمام بازیکنان و تفکرات کادر فنی توانستیم بازی های خوبی برگزار کنیم هر چند شرایط آنجا اصلا به نفع ما نبود و برای عدم نتیجه گیری ما هرکاری می کردند اما خدا خواست و توانستیم به فینال برسیم.
وی ادامه داد:​ گل هایی که من زدم حاصل کار تیمی و تلاش همه بازیکنان بود و خیلی خوشحالم که نقش کوچکی در موفقیت تیمم داشتم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت:​ سال ها به عنوان هوادار بازی های پرسپولیس را دنبال می کردم و با لطف خدا امسال توانستم هواداران پرسپولیس را خوشحال کنم.
آل کثیر در خصوص تاثیر دعای مادرش در این موفقیت ها نیز افزود:​ دعاهای مادر من و همه مادران این سرزمین سبب شده این موفقیت ها حاصل شود،​ امیدوارم باز هم بتوانم دل مردم کشورم را شاد کنم و پرچم پرسپولیس را بالا ببرم.
وی در خصوص محرومیتش نیز گفت: واقعاً شوکه شدم چند ساعت قبل از بازی نیمه نهایی اعلام شد که من محروم هستم آن هم به خاطر شادی گلی که چهار سال است آن را انجام می دهم، برادر زاده من هم اکنون اینجاست و به خاطر اوست که من همیشه این شادی گل را انجام می دادم امیدوارم که با تلاش مسئولان مربوطه این محرومیت بخشیده شود تا بتوانم پرسپولیس را در بازی های آینده نیز همراهی کنم.

 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
 

رسول پناه: بازیکنان حق دارند ناراحت باشند

سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت:​ بازیکنان پرسپولیس غیرت خود را نشان دادند و به آنها حق می دهم که از برخی مشکلات ناراحت باشند.
مهدی رسول پناه پس از بازگشت کاروان پرسپولیس در تهران افزود: ​به بازیکنان تیم ما خسته نباشید می گویم و قطعاً آنها شایسته بهترین ها هستند البته آنها از برخی مشکلات ناراحت هستند و از این بابت به آنها حق می دهم.
وی در ادامه گفت: متاسفانه برخی ها که نمی توانند موفقیت پرسپولیس را ببینند با شیطنت سعی می کنند برای تیم ما حاشیه ایجاد کنند اما مطمئناً این حاشیه ها را پیگیری می کنیم و نمی گذاریم آنها به اهدافشان برسند.
سرپرست تیم پرسپولیس در خصوص مطالبات برانکو هم افزود: مطالبات برانکو را به صورت کامل پرداخت می کنیم و منتظر هستیم آنها اعلام کنند به صورت کامل چند هزار دلار از ما طلبکار هستند.
آقای رسول پناه در ادامه گفت: وضعیت باشگاه ما از نظر مالی بد است و روزهای سختی را تحمل می کنیم ولی به هر حال باید با این شرایط کار را ادامه دهیم.
وی در پایان تصریح کرد: پرداخت پاداش های آسیایی بعد از فینال انجام می شود البته به خاطر تحریم های ظالمانه ما باید زمان بیشتری را برای دریافت مطالباتمان سپری کنیم

 

.نوراللهی: امسال جام برای پرسپولیس است


بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت:​ بازی های سختی را پشت سر گذاشتیم اما هدف ما قهرمانی است و امسال جام را می خواهیم

احمد نورالهی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،​ افزود:​ ما مسابقات بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم تیم های حریف با تمام توان و امکانات روبروی ما قرار می گرفتند اما بازیکنان ما با غیرت و تعصب توانستند حریفان را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارند.
وی ادامه داد:​ دو سال پیش ما به فینال رسیدیم اما نتوانستیم جام را به دست آوریم اما امسال با دعای هواداران و عملکرد عالی این بازیکنان می خواهیم جام قهرمانی را برای هواداران به ارمغان بیاوریم و فرقی نمی کند تیم مقابل ما از چه کشوری باشد زیرا برای هدفی که تعیین کردیم با تمام توان می جنگیم تا آن را به دست آوریم.
نوراللهی در پایان گفت: هر چند بازی ها در کشور قطر و بدون تماشاگر برگزار شد اما ما انرژی هواداران را حفظ می کردیم و با دعای آنها این موفقیت به دست آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)