• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۰۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر شانه ساز اعلام کرد:

توزیع ۶۰ میلیون ماسک در داروخانه‌ها؛ قیمت ۱۳۰۰ تومان

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ظرفیت تولید روزانه ۲۱ میلیون ماسک در کشور را داریم و طی روز‌های اخیر توزیع بیش از ۶۰ میلیون ماسک در داروخانه‌ها آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری  خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر محمدرضا شانه ساز در نشست خبری، افزود: قبل از شروع کرونا ما برای ماسک تولید محدودی داشتیم، اما الان تولید ما ۶ برابر قبل شده است.
 
وی گفت: بیش از ۲ ماه است که ابلاغ شده مصرف کننده ماسک سه لایه را نباید بیشتر از ۱۳۰۰ تومان دریافت کند، اما هنوز شاهد برخی قیمت‌های بالا برای فروش ماسک هستیم.
 
رییس سازمان غذاودارو افزود: بنا داریم روزانه حدود ۵ الی ۶ میلیون ماسک تحویل داروخانه‌ها بدهیم، تمرکز ما عرضه ماسک در داروخانه‌ها است. اگر ماسک با قیمت مصوب و مقدار لازم در داروخانه‌ها عرضه شود در سایر بازار‌ها هم قیمت کنترل می‌شود.
 
وی عنوان کرد: فروش ماسک ۳ لایه با قیمت بالاتر از ۱۳۰۰ تومان، گرانفروشی محسوب می‌شود و اگر جایی مردم شاهد گرانفروشی ماسک بودند شکایت خود را به شماره ۱۹۰ و یا معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌ها در هر منطقه اعلام کنند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

تحریم ها مانع تولید به موقع واکسن آنفولانزا شد

رییس سازمان غذا و دارو همچنین در خصوص واکسن آنفولانزا ، گفت: امسال به دلیل کارشکنی هایی که انجام‌ شد و مواد اولیه به دلیل تحریم ها نرسید، متاسفانه واکسن آنفلوانزا تولید داخل به موقع از خط تولید خارج نشد و به نظر می آید امسال زمان طلایی تولید داخلی واکسن آنفلوانزا را از دست دادیم و بیشتر از طریق واردات اقدام می کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

توزیع یک میلیون دز به معاونت بهداشتی

آقای شانه ساز افزود: تاکنون یک و نیم ‌میلیون دوز واکسن آنفلوانزا وارد شده و به معاونت بهداشتی تحویل شده است. ارز واکسن ها هم تامین و نقل و انتقال آن انجام شده است، اما به دلیل تحریم‌های بانکی، پولی که چند بار به خارج از کشور منتقل شده بود و می رفت که به دست تامین کننده برسد، به بهانه های واهی دوباره برگردانده می شد. با این حال امیدواریم قبل از پایان مهر چند میلیون دوز واکسن داشته باشیم که اولویت مان بیماران خاص و افرادی هستند که باید واکسن را تزریق کنند. در مرحله بعد اولویت های بعدی هم می توانند این واکسن را دریافت کنند.
 

کاهش شیوع آنفولانزا به علت رعایت شیوه نامه ها 

آقای شانه ساز تاکید کرد: ما امسال تاکید کردیم که مردم به دنبال استفاده‌ از واکسن آنفلوانزا نباشند. زیرا به دلیل رعایت شیوه نامه های بهداشتی احتمال شیوع آنفلوانزا بسیار کم است. آمار نیم کره جنوبی هم نشان داد که میزان شیوع آنفلوانزا بسیار پایین تر از سالهای قبل بوده است. با این حال باز هم عده زیادی اصرار به استفاده از واکسن آنفلوانزا دارند که اجازه می دهیم مقداری از واکسن با ارز نیمایی هم وارد شود که به زودی وارد کشور می شود که برای همه مردم قابل تهیه است و نیازی به ثبت و ضبط کد ملی هم ندارد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فروش اینترنتی هر گونه دارو ، غیرقانونی 

رئیس سازمان غذا و دارو، درباره فروش اینترنتی دارو به ویژه داروهایی مانند «رمدسیویر» و...، گفت: همواره اعلام کردیم که هنوز سازوکار لازم برای فروش اینترنتی دارو فراهم‌ نشده است. زیرا دارو باید یا بر اساس نسخه پزشک درخواست داده شده و تحویل شود و یا باید از سوی داروساز از بیمار شرح حال کامل دریافت شود و دارو تحویل شود. آنچه تحت عنوان فروش داروهای مختلف به ویژه داروهایی که برای کرونا استفاده می شود به صورت اینترنتی فروخته می شود، حتما غیرقانونی بوده و قصد سوءاستفاده در آن است و حتما تقلبی پشت این قضیه است. اگر همکاران ما با موارد تخلف مواجه شوند، حتما برخورد می کنند. این داروها خصوصا رمدسیویر بیمارستانی است و نباید در داروخانه های سرپایی وجود داشته باشد. در غیر این صورت تخلف محسوب می شود.
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش جمعیت علفخواران در پناهگاه حیات‌وحش دره‌باغ فارس
قدردانی کاراکاس از موضع قاطع تهران علیه دزدی دریایی آمریکا
رطوبت ۹۱ درصدی هوا در آبادان
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
روز‌های پایانی برداشت زیتون در رودبار
کشف ۲ هزار قطعه مرغ زنده فاقد مجوزدر زیرکوه
کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در ساری
خیر بجنوردی ۶۳ گرم طلا به ستاد عتبات اهدا کرد
نشان‌دار شدن بیماران خاص برای بهره‌مندی از خدمات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
ساخت دستگاه دنبال کننده چشم با قابلیت تشخیص اختلالات حرکتی چشم
اصلاح ضوابط رتبه‌بندی صادرات
ارزیابی آمادگی هلال احمر برای شرایط جوی پیش‌رو
گام تازه قرارگاه سید الشهدا در رفع مشکلات زیرساختی مناطق محروم
کرامت انسانی در فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی (ره)
ورود سامانه بارشی به کشور از امروز
برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال کمتر از ۱٨ سال پسران ایران
هوای یک منطقه و چهار شهر مجاور پاک است
ثبت جهانی هنر مینیاتوری به نام افغانستان
هشدار مدیریت بحران کرمان درباره بارندگی و برف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)