• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۰۹۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۴
سیاسی » دولت

تولیدکنندگان و صادرکنندگان سربازان خط مقدمِ جنگ اقتصادی

معاون اول رئیس جمهور گفت: تولید کنندگان و صادر کنندگان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی علیه کشورمان هستند و در این برهه حساس، بخش خصوصی بیشترین خدمت را به کشور ارائه کرده است.

تولیدکنندگان و صادرکنندگان سربازان خط مقدمِ جنگ اقتصادیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، آقای اسحاق جهانگیری امروز (دوشنبه) در جلسه شورای عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، با تاکید بر اینکه نباید بگذاریم فضا برای فعالیت بخش خصوصی ناامن شود، تصریح کرد: مهمترین وظیفه شورای عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی فراهم کردن بستری مناسب برای فعالیت بخش خصوصی است.
وی با اشاره به سخنان رئیس پارلمان بخش خصوصی در این جلسه در خصوص وضعیت بخش خصوصی کشور، اظهار داشت: جهت گیری‌های اقتصادی کشور باید مطابق آنچه مقام معظم رهبری گفته اند تدوین شود. بر این اساس نهاد‌های عمومی نباید به هیچ وجه رقیب بخش خصوصی باشند و بخش خصوصی باید میدان دار اصلی اقتصاد کشور باشد.
آقای جهانگیری با اشاره به وضعیت بیکاری فصل تابستان نسبت به تابستان سال گذشته، گفت: تنها حدود ۴۰ هزار نفر در بخش صنعت شغل خود را از دست داده اند در حالیکه در همین مدت بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی از دست رفته است. بخش خصوصی در حوزه صنعت تلاش بسیاری برای تامین ارز و جلوگیری از بیکار شدن کارگران انجام داده است، به طوریکه برخی از آن‌ها خانه و خودروی خود را برای تامین هزینه‌های تولید واحد تولیدی خود فروخته اند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برخی مسائل پیش آمده پیرامون واگذاری شرکت‌های دولتی، گفت: ممکن است در واگذاری‌ها برخی تخلفاتی صورت گرفته باشد، اما می‌توان در همان فرایند قانون خصوصی سازی اصلاحات لازم را انجام داد. با فضاسازی نباید فضای ناامنی برای بخش خصوصی ایجاد کرد. همه چیز براساس قانون پیش رود. هیئت داوری که اعضای آن غیردولتی هستند و مرجع قانونی است می‌تواند در این زمینه داوری کند.
وی افزود: همه ما از بخش خصوصی واقعی که می‌خواهد فعالیت قانونمند و سالم در اقتصاد انجام دهد حمایت می‌کنیم. نباید بگذاریم کسی که به اعتماد حاکمیت و در چارچوب قوانین کشور اقدام به خرید واحد تولیدی و سرمایه گذاری کند دچار خسران و زیان شود.
آقای جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارش معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد و دارایی در خصوص بررسی موارد مغایر در اجرای ماده (۶) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی اظهار داشت: اصلاح و اجرای این ماده قانونی باید با جدیت دنبال شود و همه نهاد‌های عمومی و شخصیت‌های حقوقی مکلف هستند گزارش‌های نظارتی را که قانونگذار تعیین کرده است ارائه کنند.
معاون اول رئیس جمهور گفت: هر چه اقتصاد شفاف‌تر باشد، منافع کشور بیشتر تامین می‌شود. با شفافیت می‌توان مسیر روشنی پیش روی اقتصاد کشور ترسیم کرد.
در این جلسه که وزرای اقتصاد و دارایی، دادگستری و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان سایر قوا و دستگاه‌های نظارتی و بخش خصوصی حضور داشتند، گزارشی در خصوص تسهیل ورود بخش خصوصی و تعاونی در فعالیت‌های اقتصادی، برقراری رقابت سالم و ایجاد امنیت برای سرمایه بخش‌های مذکور ارائه و پیشنهاداتی برای بهبود نحوه نظارت بر فعالیت بخش عمومی از طریق شورای رقابت، سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ارائه و مقرر شد ظرف سه ماه این پیشنهادات برای تصمیم گیری به شورای سیاستگذاری اصل ۴۴ ارائه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نهضت پاسخگویی مسئولان به مردم
جاده های فریمان بازگشایی شد
افتتاح واحد طلای هیرد با دستور رئیس‌جمهور
تداوم درخشش تیم هندبال آذربایجان شرقی در روز سوم لیگ آیندگان
مصاف ناپلی‌ها با میلان و بولونیا با اینتر
توقیف خودروهای حامل احشام فاقد مجوز در لارستان
کوچ اجباری تولیدکننده یک سوم شمش آلومینیوم کشور به خارج از شهر
نمایش اقتدار بسیجیان کردستانی در رزمایش الی بیت المقدس ۱۶
ضرورت ساخت آرامستان در شهر صدرا
پایان مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان آذربایجان غربی
ضرورت پذیرش تفاوت‌ها و توانمندسازی زنان دارای معلولیت
پرینت سه‌بعدی؛ موتور تحول صنایع کلیدی
حضور دو داور زنجانی در لیگ آینده سازان جودو کشور
انتشار ۲۰۰ هزار پیام دیگر نفتالی بنت توسط حنظله
اجرای طرح آرامش در شهر هشترود
کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها با استفاده از فناوری‌های نو
اسکان اضطراری ۳۰۰ مسافر در بخش احمدآباد مشهد
کنترل بازار نیازمند همکاری همه نهاد‌های نظارتی
بستری شدن۱۹۲ بیمار با علائم تنفسی در کهگیلویه و بویراحمد
آغاز بارش‌های شدید برف و باران از امشب در سطح استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)