• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۷۸۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
گیلان » اقتصادی

لزوم افزایش مبادلات تجاری بین گیلان و تاتارستان

استاندار: افزایش مبادلات تجاری بین گیلان و تاتارستان سبب افزایش مناسبات اقتصادی و تجاری طرفین می‌شود.

لزوم افزایش مبادلات تجاری بین گیلان و تاتارستانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ استاندار گیلان در ارتباط تصویری با رستم مینیخانف رئیس جمهور تاتارستان(فدراسیون روسیه)، به ارتباط آبی این جمهوری با استان گیلان به ویژه منطقه آزاد انزلی اشاره کرد و گفت: با استفاده از شبکه حمل و نقل دریایی می توان تجارت بین دو منطقه را افزایش داد و این امر، بستری برای دعوت از شرکتهای تاتارستان برای انجام فعالیتهای سرمایه گذاری، تولیدی و تجاری در منطقه آزاد انزلی است.


ارسلان زارع بر ضرورت تقویت ارتباط و همکاری اتاقهای بازرگانی دو طرف و تدوین نقشه راه مناسبات تجاری تأکید کرد و افزود: اتاق بازرگانی گیلان از اعضای فعال و اثرگذار اجلاس شورای بین المللی همکاری های تجاری اتاق های بازرگانی کشورهای منطقه دریای خزر است و با توجه به برگزاری جلسات سالانه این شورا در یکی از شهرهای ایران یا روسیه، پیشنهاد می شود که اجلاس بعدی در شهر قازان تاتارستان برگزار شود.


وی ظرفیتهای طبیعی و جغرافیایی منحصربفرد گیلان و همچنین جاذبه های دیدنی تاتارستان به ویژه شهر قازان را فرصت مناسبی برای تبادل تورهای گردشگری دانست و افزود: استانداری گیلان آمادگی خود را برای برگزاری نمایشگاه توانمندیهای اقتصادی و صنعتی جمهوری اسلامی ایران توسط بخش خصوصی در شهر قازان و نیز برای طرف روسی در رشت یا منطقه آزاد انزلی باتوجه به وجود سابقه فعالیت در این حوزه، اعلام می‌کند.


ارسلان زارع ایجاد ارتباط مستقیم و بدون واسطه تاجران و بازرگانان دو طرف را بستر مناسبی برای تبادل محصولات تولیدی بین دو منطقه دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران در صدد اجرای طرح بزرگی تحت عنوان طرح مویرگی ایجاد مراکز عمده فروشی کالاهای ایرانی در 12 استان روسیه است که جمهوری تاتارستان یکی از این مناطق به شمار می رود.


استاندار با اشاره به حاصلخیز بودن زمینهای کشاورزی و وجود ظرفیت آبی در جمهوری تاتارستان، پیشنهاد کشت و تولید محصولات کشاورزی، گلخانه ای و پرورش ماهی توسط شرکتهای گیلانی را ارائه کرد و افزود: باتوجه به وجود مراکز تحقیقات شیلاتی در گیلان، اجرای طرح های مشترک شیلاتی در خصوص تکثیر و پرورش انواع ماهیان به ویژه تاس ماهیان پیشنهاد می شود.


در ادامه این ارتباط تصویری رئیس جمهور تاتارستان گفت: روابط متنوع بین دولتهای ایران و روسیه در حوزه های مختلف در حال توسعه است.
رستم مینیخانف به روابط تاریخی، اقتصادی و فرهنگی قوی تاتارستان و ایران و وجود تجربه‌های همکاری میان دو طرف اشاره کرد و افزود: در راستای گسترش روابط میان تاتارستان و ایران، تفاهم نامه همکاری تجاری وجود دارد که شرکتهای دو طرف نیز ارتباطات و همکاری خوبی دارند.


رئیس جمهور تاتارستان با ابراز خرسندی از توسعه روابط با گیلان، به وجود ظرفیت های فراوان موجود در این استان اشاره کرد و گفت: با توجه به علاقمندی دو طرف برای گسترش فعالیت‌های تجاری، اقتصادی و تبادل محصولات ، این آمادگی از سوی تاتارستان نیز در سطح وسیعی اعلام می شود.


وی تاتارستان را یکی از پیشرفته ترین مناطق صنعتی روسیه عنوان کرد و افزود: همکاری در زمینه های علمی، فرهنگی، آموزشی، گردشگری و ورزشی بسیار مهم بوده و قابل گسترش است.


جمهوری تاتارستان در بخش اروپایی فدراسیون روسیه در میانه دو رودخانه ولگا و کاما واقع شده و عضوی از فدراسیون روسیه به شمار می آید.


مرکز جمهوری تاتارستان، شهر قازان است که بیش از یک میلیون و 216هزار نفر جمعیت دارد.

این جمهوری از لحاظ اقتصادی یکی از توسعه‌یافته‌ترین مناطق فدراسیون روسیه و از بزرگترین مراکز صنعتی آن کشور محسوب می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ جای امنی برای آمریکا در منطقه نیست
مراکز و پایگاه آمریکا در بحرین آماج حمله‌های پهپادی ارتش 
نمایش در انتظار روی صحنه رفت
تلاش بی‌وقفه کارکنان صنعت برق در جنوب کشور
حمله دشمن آمریکایی به یکی از مناطق ویسیان
فراخوان ملی برای یاری هموطنان جنوب کشور
نقص فنی، عامل خاموشی برق بخشی از محدوده نوبنیاد کیش
آمار شهدا و مجروحان حمله دشمن به محله تپه الله و اکبر بندرعباس
حملات هوایی دشمن آمریکایی به شهر بستان استان خوزستان
حمله دشمن آمریکایی به انشعاب راه آهن بندرعباس
دو کوهنورد در علم‌کوه مازندران نجات یافتند
اوقات شرعی ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
حمله دشمن آمریکایی به دو پل کهورستان در غرب هرمزگان
ضرورت افزایش سهم اعتبارات خوزستان برای راهپیمایی اربعین حسینی
شنیدن صدای ۲ انفجار لحظاتی پیش در شهر بوشهر
برگزاری مراسم شب هفت رهبر شهید انقلاب اسلامی در تبریز
لزوم استمرار پایش ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه در خوزستان
پیش بینی وزش باد شدید و گردوخاک در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی
حملات شدید به پایگاه ارتش تروریست آمریکا در بحرین
واحد آسیب‌دیده نیروگاه تبریز وارد مدار تولید می‌شود
بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا
هشدار جدی به بدمصرف‌های برق
پیام انقلاب اسلامی خواسته همه مردم دنیا است
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین
زیرساخت بزنید همه زیرساخت‌های باقی مانده منطقه را می‌زنیم
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری
بررسی گزینه‌های نظامی علیه کوبا در پنتاگون
قطعی برق ۱۳ هزار خانوار درپی طوفان در فرانسه
کرملین: حل بحران با نسخه آمریکایی ممکن نیست
مصرف بنزین ۱۱ میلیون لیتر بیشتر شد
تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا
حزب‌الله هرگونه حضور خود در خاک سوریه را تکذیب کرد
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
آماده شدن نخستین واحد‌های طرح مسکن سبحان قرچک  (۱ نظر)
اعمال خاموشی های بخش خانگی در استان اصفهان  (۱ نظر)
پزشکیان: لفاظی‌های ترامپ را در عمل جواب می‌دهیم  (۱ نظر)
انهدام رادار پاتریوت و کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی آمریکا  (۱ نظر)
پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، ادامه پیشرفت است  (۱ نظر)
تعطیلی سفارت آمریکا در امارات  (۱ نظر)
آمریکا همچنان کوبا را تحریم می کند  (۱ نظر)
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است  (۱ نظر)