• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۹۲۶۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
اجتماعی » جامعه و شهری

​مصوبه های دولت برای خرید اتوبوس و مترو باید اجرایی شود

رئیس شورای شهر تهران: دولت مصوب‌های خوبی در خصوص تامین اتوبوس و مترو دارد، اما باید پیگیری‌های لازم را مسئولان شهرداری انجام دهند تا اجرایی شود.

​مصوبه های دولت برای خرید اتوبوس و مترو باید اجرایی شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن هاشمی در مراسم آیین بهره برداری از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس نو در ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: زمانی دولت در دهه هفتاد هزینه خرید اتوبوس را به صورت ۱۰۰ درصدی تقبل کرد و در همین راستا قرارداد ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس منعقد شد و ۲۰۰۰ دستگاه این اتوبوس‌ها در دولت تحویل داده شد و و در دولت‌های نهم و دهم نیز نه تنها برای تهران بلکه برای همه کلانشهر‌ها ۱۰۰ هزار اتوبوس خریداری و تبصره ۱۳ فعال شد و با هفت تا هشت کارخانه اتوبوسرانی قرارداد بستند.
وی با بیان این‌که بار‌ها اعلام کردم مسئولان شهرداری نیز باید فشار بیاورد و خجالت نکشد و حتی به شوخی گفته‌ام که لحاف و تشک در دفتر ریاست جمهوری پهن کند، افزود: در دولت روحانی نیز مصوبه‌های خوبی داشتیم به گونه‌ای که با این مصوبه می‌توانستیم ۱۹ هزار اتوبوس و ۴۶ هزار مینی‌بوس داشته باشیم، اما متاسفانه این مصوبه خوب که برای سال ۱۳۹۶ هم هست محقق نشده و از حناچی می‌خواهم این متن را با دقت بخواند و آن را دنبال کند.
رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: این مصوبه به همه دست اندرکاران ابلاغ شده است و نمی‌دانم چرا آن را دنبال نمی‌کنند و رییس جمهور کاری را که باید، انجام داده است و حالا اگر سیستم ما نمی‌تواند این مصوبه را تبدیل به اتوبوس کند، موضوع دیگری است.
هاشمی با بیان این‌که برای ساخت متروی تجریش نیز ما همین راه را رفتیم و فاینانس گرفتیم، گفت: حالا این مصوبه دولت برای اتوبوس خیلی راحت‌تر است چرا که بازپرداخت این خرید‌ها با وزارت نفت است و در مورد مترو هم مصوبه مشابه داشتیم که برای قبل از خروج دونالد ترامپ از برجام بود و می‌توانستیم آن را احیا کنیم و وقت لازم برای کارکردن را داشتید.
رییس شورای شهر تهران با بیان این‌که در مورد تامین واگن مترو نیز هرچه نگاه می‌کنم می‌بینم که مصوبه‌های لازم وجود دارد و باید پیگیری‌های لازم انجام شود، ادامه داد: دولت تصمیم گرفته است، اما استفاده‌کنندگان نهایی آن را رها کردند و باید موانع هم رفع شود.

 باید زندگی و حمل و نقل‌مان را با کرونا تنظیم کنیم 

وی با اشاره به وضعیت کرونا در کشور گفت: متاسفانه وضعیت خوب نیست، نه زمان مناسب و نه اقدامات مناسب و نه امکانات خوبی برای مواجهه با کرونا داریم.
هاشمی با بیان این‌که حمل و نقل عمومی منشأ انتشار کرونا در شهر‌های بزرگ است به گونه‌ای که ۳۰ الی ۴۰ درصد انتشار در حمل و نقل عمومی رخ می‌دهد، افزود: تصور نکنید که تا چند ماه آینده کرونا می‌رود بلکه باید زندگی و حمل و نقل‌مان را با کرونا تنظیم کنیم و نیازمند کمک بیشتر به ناوگان حمل و نقل عمومی هستیم تا فاصله گذاری را رعایت کنیم.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به این‌که امسال سال جهش تولید نام‌گذاری شده، خاطرنشان کرد: جهش تولید فقط تولید ماسک نیست و باید بگویم در مورد اتوبوس و مترو شعار رهبری محقق نشده و از ۱۰ کارخانه سازنده اتوبوس، ۹ کارخانه خوابیده است و باید فکری به حال آن‌ها کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرریز شدن سد تاخیری تغذیه‌ای تنگ مهر در شهرستان مُهر
پیش بینی تداوم بارش‌ها به ویژه در نیمه جنوبی
بهبود وضعیت بارندگی در خراسان شمالی
جلوه‌های دیدنی از بارش برف در همدان
تأمین خوراک پایدار ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ دهلران سرعت می‌گیرد
رخ نمایی زمستان در روزهای آخر فصل پاییزسفید پوش شدن ارتفاعات گلستان
«تئاتر مسجد و هنر قدسی»؛ صورت‌بندی یک نظریه نو در هنر‌های نمایشی ایران
نوسازی ۲۲۰ هزار خانه روستایی در کشور
رقابت بیش از ۳۰۰ قصه گو در جشنواره قصه گویی تهران
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
اقتدار ایران محدود به توان نظامی نیست
معلمان، معماران هویت ملی و آینده ایران هستند
توقف فعالیت واحد تولیدی در اردکان به دلیل آلایندگی
کشف ۱۰۰ تن برنج وارداتی و ۳۵۰ تن شکر احتکاری در شهر ری
آخرین وضعیت پیامد‌های بارندگی درهرمزگان ۲۷ آذر
ارتش در زمان صلح موظف به دفاع از تمامیت سرزمینی و محرومیت زدایی است
لزوم سیاست‌گذاری شبکه‌ای در فضای مجازی
ریزش هوای سرد و تداوم برودت هوا در آذربایجان غربی
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در میاندورود
آغاز سیزدهمین دوره مسابقات برنامه‌نویسی تلفن همراه در دانشگاه صنعتی شریف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۳ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)