• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۴۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۰
اجتماعی » جامعه و شهری

هرچه آلودگی هوا بیشتر، میزان ابتلا به کرونا بالاتر

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران: جایی که بالاترین میزان آلودگی هوا را دارد، میزان ابتلا به کرونا بیشتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علیرضا زالی در حاشیه جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری تهران افزود: از استاندار تهران تشکر می‌کنم که به دلیل اهمیت سلامت شهروندان، سومین جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا را تشکیل دادند. این جلسه مصوبات بسیار خوبی داشت و بخشی از برنامه‌های میان مدت استان تهران تسریع شد.
وی گفت: پیشنهاد تعطیلی تهران بسیار هوشمندانه و بر اساس گزارش کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران انجام گرفته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دکتر زالی درباره تاثیر آلودگی هوا بر ابتلا به بیماری کرونا، افزود: هر بیماری تنفسی، میزان آسیب پذیری و مخاطرات تنفس را در آلودگی هوا افزایش می‌دهد. این موضوع به صورت تجمیعی و تصاعدی بر میزان ابتلا و مرگ و میر تاثیر منفی دارد.
وی افزود: آلاینده‌های هوا معمولا موجب اختلال در سیستم‌های فیزیولوژی تنفسی می‌شوند، بنابراین این موضوع باعث افزایش بار بیماری کرونا می‌گردد.
دکتر زالی گفت: در شهر تهران شاهد بیماری‌های آلرژیک و زمینه‌ای تنفسی در گروه‌های مختلف سنی به خصوص در خردسالان و افراد کهنسال هستیم. آلودگی هوا موجب افزایش خطر پذیری این افراد می‌شود.
وی افزود: نکته بعدی این است که بین مرگ و میر ناشی از کرونا و میزان آلاینده‌های هوا ارتباط مستقیمی وجود دارد که سازمان بهداشت جهانی هم در میزان ابتلا و هم در میزان مرگ و میر چند بار این موضوع را بیان کرده است.
زالی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به اینکه آمار ابتلا به کرونا در تهران با شیب نسبتاً ملایم تری در مقایسه با سایر استان‌ها در حال کاهش است و بیمارستان‌ها آماده امواج احتمالی بعدی بیماری می‌شوند، هرگونه موضوع جدید درمانی در بیمارستان‌ها می‌تواند موجب اختلال در خدمت رسانی شود.
وی افزود: نکته بعدی که خیلی مهم است توزیع جغرافیایی مناطقی از تهران است که بالاترین میزان تراکم آلایندگی را دارند. یعنی در جا‌هایی که بالاترین میزان آلودگی هواست در همانجا نقاط داغ یا هات اسپات بیماری کروناست. خیلی از محدودیت‌هایی که در سنوات گذشته می‌توانستیم در تهران اعمال کنیم مثل بحث گسترش ساعات طرح ترافیک یا زوج و فرد از درب منازل در حال حاضر وجود ندارد، زیرا به علت شیوع بیماری کرونا منجر به افزایش باز توزیع بار مضاعف به حمل و نقل عمومی می‌شود و مشکلات ما را در تهران بیشتر می‌کند.

هرچه آلودگی هوا بیشتر، میزان ابتلا به کرونا بالاتر

وی گفت: یکی از گلوگاه‌های بحرانی در ابتدا شیوع بیمارری کرونا در تهران حمل و نقل عمومی بخصوص مترو است و این چالشی است که استاندار هم در اعمال محدودیت‌ها به آن اشاره داشت.
دکتر زالی افزود: با توجه به اینورژن (وارونگی هوا) بسیار متراکمی که هم اکنون در تهران وجود دارد ویروس کرونا از شرایط اقلیمی و پیرامونی مطلوب تری برخوردار می‌باشد و میزان ثبوت ویروس در محیط شهر افزایش می‌یابد. یعنی وقتی تهویه لازم در شهر و یا فضا‌های عمومی اتفاق نیفتد ویروس زمان بیشتری را برای بقای خود طی خواهد کرد، بنابراین می‌تواند باعث افزایش آلودگی شود.
وی گفت: مهمترین مسئله در این شرایط حضور نیافتن غیر ضرور در شهر است، چون هم موجب حفاظت در مقابل آلوگی هوا می‌شود و هم در مقابل ابتلا به کرونا مصونیت بیشتری پیدا می‌کنیم به خصوص گروه‌های پر خطر از جمله افراد مسن و افراد با بیماری زمینه‌ای و تنفسی مزمن و یا کسانی که مبتلا به آسم هستند. کودکان و سایر گروه‌های سنی که دچار بیماری آلرژیک و حساسیتی هستند باید در منزل بمانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم شدن کارگاه غیر مجاز در اصفهان
پاسداشت آیین کهن شب یلدا یا شب چله در گیلان
پلمپ ۲ واحد صنفی متخلف در هشترود
درگذشت مادر شهید خدامراد شرافتی لار
سرایان، گنجینه سنگهای قیمتی
سردار معروفی: نسخه شفابخش امروز کشور «اتحاد مقدس» است
خاتون بم وگل گهر سیرجان درصدر جدول لیگ برتر فوتبال بانوان
کشف برنج بی‌کیفیت دربسته بندی برندهای معروف
پژوهش زیربنای توسعه علمی دانشگاه است
جشنواره رب ارگیل در روستای کوته کومه آستارا
اسکان ۱۰ راننده در راه‌مانده در مراکز اقامتی باخرز
بررسی مشکلات هیات های ورزشی شهرستان میامی
مرحله نهایی داوری هشتمین دوسالانه خوشنویسی ایران در قزوین
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان
آغاز به کار ادارات، مدارس و دانشگاه‌های شهرستان کرمان با ۲ ساعت تاخیر
هشدار؛ با عبور مصرف از ۶۰۰ میلیون متر مکعب، صرفه‌جویی در اولویت است
انجام نخستین عمل جراحی پیشرفته آپاندیس در سنندج
پهپاد روسی در شمال غرب ترکیه سقوط کرد
برگزاری شب نشینی فرهنگی در شهرستان دزپارت
توافق ۵۰۰ میلیاردی برای تجهیز مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای اشکذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)