• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۸۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
آذربایجان شرقی » اجتماعی

توضیح صدا و سیمای آذربایجان شرقی در خصوص شکایت از خبرنگار شبکه سهند

روابط عمومی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در خصوص شکایت از خبرنگار شبکه سهند توضیحی منتشر کرد.

توضیح صدا و سیمای آذربایجان شرقی در خصوص شکایت از خبرنگار شبکه سهندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی ، این متن بدین شرح است:
مقوله ای که در چند سال اخیر ، به ظهور رسیده است، حاکی از تغییر اساسی و جا به جایی شیوه مواجهه دشمنانه با نظام مقدس جمهوری اسلامی، از جنگ سخت و رو در رو به سوی جنگ نرم و شناختی و القاء حس بی تفاوتی و دلسردی آحاد مردم نسبت به نظام است و شیوه آن را نیز در اخلال نظام اقتصادی و ضیق معیشت مردم ، تشخیص داده اند که در این میان ، پدیده شوم و مذموم قاچاق کالا به عنوان یک حربه موثر اقتصادی با دیدگاه سیاسی است.
رسانه ملی و به تبع آن ، صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی ، به منظور ایفاء رسالت ذاتی خود و در راستای انجام وظایف تعریف شده( به عنوان یکی از اعضاء موثر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان و مسئول کارگروه فرهنگی – اجتماعی این ستاد)  از طریق اطلاع رسانی شفاف و ایجاد مطالبه گری به موقع ، در راستای بهبود سلامت نظام اقتصادی و معیشتی مردم و عندالزوم سوق دادن مطالبات حقه عمومی به نظام بازرسی و قضایی، در این عرصه خود را مسئول می داند.
از مصادیق این اولویت گذاری ،  اخیرا ، تهیه و پخش مستندهای تحقیقی است که خوشبختانه با طی مراحل تصویب سازمانی( خبرگزاری صدا و سیما ) ، دامنه انتشار آن ، به صورت فرا استانی و پخش کشوری از پرمخاطب ترین بخش های خبری شبکه های سراسری نظیر  14 ،20:30 و 21 توانسته است مطالبه گری لازم را بعد از پخش آن ، در حد توان ، به ظهور برساند که نمونه قابل ذکر و میدانی آن ، پخش مستند تحقیقی « قاچاق و معضلات صنعت پرده» می باشد که حاصل کار خانم اعظم قربانی، خبرنگار متعهد ، حرفه ای و سختکوش این مرکز با تصویب گروهی و سازمانی بوده که از زوایای پیدا و پنهان موضوع مستند، از مبادی ورودی و خروجی استان و کشور ، پرده برداشته و اظهار نظرهای مبادی مربوطه را نیز با ذکر جهات موافقت و مخالفت با موضوع مستند ، منعکس نموده است.
لیکن با وجود اظهار نظر موافق و مخالف در متن گزارش توسط منطقه آزاد ارس ، از سوی این منطقه ، متعاقبا شکوائیه ای به مراجع محترم قضایی، به عنوان تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب ، آن هم نه به طرفیت رسانه به عنوان متولی خبر، بلکه شکایت علیه شخص خبرنگار که صرف چنین اقدامی ، هرچند حق مسلم دادخواهی برای اشخاص حقیقی و حقوقی ، پذیرفته می باشد لکن توسل به شیوه مذکور و هدف قراردادن شخص خبرنگار، عدم انفکاک وظایف سازمانی او از حرمت شخصی و خبرنگاری،  به نظر بر خلاف موازین مسلم در حوزه رسانه و خبرنگاری بوده و بعلاوه ایجاد جو فشار روانی و برهم زدن امنیت شغلی خبرنگاری ، نه به صلاح منافع و حقوق عمومی بلکه حاصلی جز مخدوش نمودن احساس مسئولیت و از بین بردن انگیزه های سالم در جهت احیا و احقاق حقوق و مطالبات عمومی نخواهد داشت.
در این میان با درک حساسیت موضوع و رایزنی های به موقع از سوی مدیرکل محترم مرکز با صدور دستورات اکید رئیس کل محترم دادگستری استان و همراهی موثر و امیدبخش مسئولین محترم تشکیلات قضایی آذربایجان شرقی، موضوع احضار خبرنگار صدا و سیما به مرجع قضایی و جنبه شکلی چنین شکایتی ، قبل از ورود در ماهیت امر ، در دست بررسی دقیق و موشکافانه قرار گرفته است. خوشبختانه ، با آگاهی عمومی از شکایت مطروحه ، در فضای رسانه ای، سیل پیام های دلگرم کننده از اصحاب خبر، رسانه و مطبوعات و مسئولان متعهد استان و کشور در حمایت از خبرنگار طرف شکایت کیفری ، انعکاس یافته است.
امید است با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکید ریاست محترم قوه قضائیه در شناسایی به موقع و برخورد قاطع مسئولان با فساد در هر شکل و شیوه قابل شناسایی آن با اتخاذ تدابیر مقتضی قانونی، حمایت های لازم قضایی از حقوق اجتماعی و رسانه ای این خبرنگار و سایر خبرنگاران عرصه رسانه ، معمول گردد.
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)