• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۴۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۲
اجتماعی » جامعه و شهری

تاکید بر ادامه اجرای طرح شهید سلیمانی و محله محوری

استاندار تهران گفت: در دو هفته آینده باید به اجرای طرح شهید سلیمانی و محله محوری یک در مقابله با کرونا نگاه جدی‌تر داشته باشیم.

تاکید بر ادامه اجرای طرح شهید سلیمانی و محله محوریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای انوشیروان محسنی بندپی در نشست فوق العاده ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونای استان تهران افزود: درباره ویروس کرونا پیش از این چند پیش فرض وجود داشت، یکی از آن‌ها این بود که می‌گفتند ویروس جهش یافته فارغ از گروه سنی، همه را درگیر می‌کند که این موضوع اکنون به واقعیت تبدیل شده است.
وی گفت: اگر قبلا یکی از اعضای خانواده به کرونا مبتلا می‌شد، احتمال ابتلای دیگر اعضای خانواده ۵۰ درصد بود، اما اکنون به ۱۰۰ درصد رسیده است و این یعنی بر افزایش جهش ویروس افزوده شده است و ما در ادامه کار با آمار زیادی از مبتلایان رو به رو خواهیم شد.
استاندار تهران افزود: امروز موج چهارم شیوع کرونا در همه استان‌های کشور شروع شده است، اما برای استان تهران دیرتر شروع خواهد شد که در این میان ابزار مدیریت مانند افزایش غربالگری، تست و رهگیری بسیار تاثیر گذار است که استان خوزستان هم با استفاده از این ابزار‌ها توانست بیماری را مدیریت کند.
وی گفت: باید نسبت به طرح شهید سلیمانی و محله محوری یک نگاه جدی‌تر شکل بگیرد و با توجه به وضع موجود شدیدتر این طرح را دنبال کنیم.
محسنی بندپی افزود: قرار بود ما شهر تهران و استان تهران را یکپارچه ببینیم و اینگونه نیست که سه شهرستان قرمز باشد و ۷ تا نارنجی و و غیره، چون فردا ممکن است رنگ بندی‌ها دوباره تغییر کند بویژه که پردیس در مدت زمان خیلی کوتاهی از نارنجی به قرمز تغییر رنگ داد.
وی گفت: به هر حال استان تهران پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد و باید به عنوان یک تکلیف قانونی نظارت‌ها در آن بیشتر شود ضمن اینکه دستورالعمل‌های ستاد کرونا برای شهر‌های قرمز و نارنجی نیز پیش از این اعلام شده است که مطابق با آن عمل می‌شود و در شرایط کنونی رعایت این بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی لازم الاجراست.
استاندار تهران ادامه داد: در شهر‌های قرمز مشاغل سطح دو، سه و چهار تعطیل کامل هستند و کارکنان مشاغل ضروری نیز با ۵۰ درصد ظرفیت کار کنند و بقیه مشاغل به صورت یک سوم سرکار حضور پیدا می‌کنند.
وی گفت: ممنوعیت دید و بازدید اداری نیز پیش از این به ادارات اجرایی بخشنامه شده و مصوبه کمیته امنیتی و انتظامی ستاد ملی کروناست.
محسنی بندپی افزود: ما باید خودمان را برای افزایش بیماری کرونا آماده کنیم بویژه که از یک فروردین تا ۱۴ فروردین مراجعان سرپایی نیز بیش از ۶۶ درصد، بستری‌ها ۷۵ درصد و فوتی‌ها ۵۳ درصد افزایش داشته اند.
وی گفت: در موج‌های یک، دو و سه شیوه ویروس بیماری کرونا نمودار به شکل خطی بالا نرفته بود، اما اکنون به شکل خطی بالا رفته است که نشان می‌دهد باید خودمان را برای افزایش بیشتر مبتلایان آماده کنیم تا زمانی که واکسن داخلی به مرحله تولید برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)