• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۰۶۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
با حضور دکتر زالی و به طور همزمان؛

بهره برداری از مراکز واکسیناسیون علیه کرونا ویژه بیماران خاص

با راه اندازی ۴ مرکز تلقیح واکسن کرونا در بیمارستان‌های غیرکرونایی ویژه واکسیناسیون بیماران خاص و صعب العلاج، واکسیناسیون این افراد شتاب بیشتری می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران در مراسم بهره برداری و بازدید از مرکز واکسیناسیون بیماران خاص بیمارستان مهدیه در جنوب تهران، افزود: البته تا قبل از استقرار این مراکز بسیاری از بیماران خاص اولویت دار که در سامانه‌های الکترونیکی دانشگاه ثبت نام کرده بودند واکسینه شده اند، اما با راه اندازی این مراکز امر واکسیناسیون بیماران خاص شتاب بیشتری می‌گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با تاکید بر اینکه برای واکسیناسیون بیماران خاص باید احتیاط و ملاحظات بیشتری در نظر گرفته شود گفت: از آنجا که باید مراکز واکسیناسیون این افراد با یک پس زمینه بیمارستانی تاسیس تا غربالگری ابتدایی و علایم حیاتی شان ثبت شود تصمیم بر این شد که واکسیناسیونشان در محیط‌های بیمارستانی انجام شود.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: با راه اندازی این ۴ مرکز واکسیناسیون بیمارستان مهدیه در بخش جنوبی و جنوب شرق تهران، بیمارستان طرفه که بیمارستان تخصصی چشم است، بیمارستان اشرفی اصفهانی در حالت عادی هم به بیماران خاص تعلق دارد، و در بخشی از بیمارستان امام حسین در شرق تهران واکسیناسیون بیماران خاص با شتاب بیشتری صورت می‌گیرد و تلاش بر این بوده که زبده‌ترین نیرو‌های کادر درمانی را برای تلقیح واکسن بیماران خاص انتخاب کنیم.
آقای دکتر زالی با بیان اینکه تاکنون ۱۱ هزار بیمار خاص در تهران واکسینه شده اند گفت: پیش‌بینی ما این است که باید تا ۳۵۰۰۰ پیش برویم؛ در بعضی از بیماران خاص مانند بیماران هموفیلی تالاسمی واکسیناسیون به صورت ۱۰۰ درصد انجام شده و از دیروز هم واکسیناسیون بیماران دیالیزی شتاب بیشتری گرفته است و امروز هم در این بیمارستان بیماران پیوندی مورد واکسیناسیون قرار می‌گیرند.
وی افزود: بیشتر بیماران پیوندی که برای دریافت واکسن حضور داشتند خوشبختانه به دلیل رعایت خوب چندین ماه گذشته شواهدی از ابتلا نداشتند که این نکته بسیار مثبتی است و من به خانواده‌های این بیماران که از یک فهم عمیق اجتماعی برخوردار هستند تبریک می‌گویم که طی این ماه‌های کرونایی تلاش کردند تا شرایط امن و ایمنی را برای این افراد فراهم کنند.
زالی در پاسخ به این سوال که نحوه اطلاع رسانی برای درمان قرار گرفتن بیماران خاص چگونه است گفت: خوشبختانه اکثر بیماران خاص در پرونده سلامت الکترونیک مشخصات شان ثبت شده است و موارد دیگر نیز، چون برای تمام بیماران خاص پرونده‌های بسیار مدون و منظمی وجود دارد اداره کل بیماران خاص در وزارت بهداشت پرونده این افراد را بر اساس محل جغرافیایی آنان به دانشگاه مربوط برای واکسیناسیون ارسال می‌کند، به طور مثال بیماران پیوند برای دریافت دارو‌های خاص شان دارای پرونده هستند و مشکلی از این نظر نداریم و نشانی و شماره تلفن آنان کاملاً در اختیار ما قرار دارد و حتماً فراخوان خواهند شد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: بعد از افراد سالمند، بیماران خاص گروهی هستند که اگر ما بتوانیم آن‌ها را مورد حفاظت قرار دهیم بخش قابل توجهی از نگرانی ما درخصوص مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا کاهش پیدا می‌کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خبررسانی عالیه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)