• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۵۴۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
سیاسی » دولت

نیروی دریایی ایران در همه اقیانوس‌ها فعالیت دارد

رئیس جمهور گفت: امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تنها به خلیج فارس و دریای عمان تعلق ندارد و همه اقیانوس‌ها در چارچوب مقررات بین المللی، محل فعالیت آن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای روحانی در مراسم بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت دفاع با تبریک به مناسبت بهره برداری از این طرح‌های ملی افزود: امروز کار بسیار بزرگ و عظیمی را وزارت دفاع به پایان رساند و ناوشکن دنا و ناو مین شکار را در اختیار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار داد.
رئیس جمهور گفت: نیروی دریایی همواره یک نیروی پرتوان و قدرتمند ما از آغاز انقلاب اسلامی تا امروز بوده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای رو حانی افزود: مردم ما به یاد دارند که در جنگ تحمیلی هشت ساله نیرو‌های دریایی ارتش ظرف ماه‌های اولیه نیروی دریایی عراق را منهدم کرد و بعد از دو سه ماه در آب‌های خلیج فارس شناوری به نام شناور عراقی دیده نشد.
رئیس جمهور گفت: نیروی دریایی و نیروی هوایی تنها دو نیرویی بودند که در سال پایانی جنگ مستقیماً با ارتش آمریکا روبرو شدند یعنی در هشت سال دفاع مقدس جنگ ما با متجاوزین جهانی بود به ظاهر جنگ ما در زمین با صدامیان و عفلقیان بود، اما نیروی هوایی و دریایی علاوه بر مواجهه با متجاوزان در خلیج فارس با نیروی دریایی و هوایی آمریکا روبرو شدند.
آقای روحانی افزود: از سال ۶۷ تا امروز یعنی حدود ۳۳ سال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آب‌های خلیج فارس، از آب‌های سرزمینی مان و از آب‌هایی که تعلق به منافع ملی ما دارد و در آب‌های بین المللی، به خوبی حراست و حفاظت می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور گفت: امروز می‌بینیم که نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران از دریای عمان حرکت می‌کند، اقیانوس هند را پشت سر می‌گذارد در اقیانوس اطلس حرکت می‌کند و قادر است مسیر طولانی هزاران کیلومتری دریا را بدون اینکه نیازمند باشد در بندری برای آب، غذا و یا حتی سوخت پهلو بگیرد با خودکفایی کامل و با لجستیک همراه می‌پیماید.
وی اضافه کرد: این قدرت بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح است که امروز دنیا به خوبی مشاهده می‌کند.

بیشتر بخوانید:

الحاق ناوشکن دنا و مین‌شکار شاهین به نیروی دریایی

در دفاع از کشور نیاز به سلاح کشتار جمعی نداریم

هیچ فشار و جنگی نمی‌تواند ملت ایران را به زانو درآورد

قدرت نیرو‌های مسلح ایران برای بازدارندگی است

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام: مذاکره با غرب و امریکا با بررسی تجربه های تاریخی ، متقن و غیر قابل خدشه ذیل موجب حراج دادن مولفه های قدرت ، زیانبار برای اقتصاد،باج خواهی و زیاده خواهی دشمن، آب در هاون کوبیدن و باعث ممانعت ازپیشرفت کشور می گردد:
1- هدف امریکاه از مذاکره لغو تحریم ها نیست بلکه ساختار آن باقی مانده وتحریم اساساً وسیله و ابزاری است برای اینکه از ایران درهمه زمینه ها ازجمله درموضوعات هسته ای،حضورمنطقه ای،موشکی و حقوق بشرامتیاز گرفته بلکه اگر بتواند پیشرفت کشور را درهمه علوم به سراشیبی سقوط بکشاند.
2- آمریکا اگر کوچکترین امتیازی به ایران بدهد با بدعهدی و بد قولی زیر تعهدات می زند و با عمل نکردن به آن ،ایران چند باره رکب خورده و بازگشت کامل کشور به برجام یعنی پس ازطی هزینه سنگین راه اندازی غنی سازی 60درصدی نابودی آن دستگاه ها وممنوعیت توسعه و تحقیقات هسته ای و عقب گرد وعقب ماندگی نسبت به کشورهای دارای علوم و فنون پیشرفته هسته ای.
3- اعتماد دکتر مصدق به امریکا و سقوط دولت او،اعتمادو مذاکره معمر قذافی در زمینه های هسته ای ،موشکی و تجاری با امریکا وغرب و در پی آن نابودی برنامه هسته ای و موشکی لیبی و سرانجام به خاک سیاه نشاندن اقتصادلیبی و معمرقذافی توسط امریکا و اروپا ،اعتماد صدام جنایتکاربه بازرسان سازمان ملل و یافتن تمام نقشه های نظامی و غیر نظامی عراق ودادن اطلاعات آن به امریکا و پس از آن جنگ راحت امریکا و متحدانش علیه صدام و شکست او.
4- مذاکره تحویل دیپلمات های امریکایی در لبنان در زمان مرحوم هاشمی وعدم آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران توسط آمریکا،معاهده سعد آباد مبنی بر قبول داوطلبانه تعلق غنی سازی و پروتکل الحاقی توسط روحانی در دولت خاتمی با سه کشوراروپایی وعدم اجرای تعهد توسط آن سه کشوراروپایی و آمریکا.
5- معاهده برجام مبنی برممنوعیت حدود صد نوع فناوری هسته ای ایران با1+5 خروج از برجام توسط امریکاواضافه شدن بیش از 1500 نوع تحریم قبلی وجدیدعلیه ایران .
6- اساس،پایه و انگیزه وضع تحریم ها ازطرف دشمن به طمع فشارهمه جانبه برملت و دولت وسپس گشودن باب مذاکره بوده و انگیزه و هدف مذاکره هم از طرف غرب راهی برای به حراج دادن مولفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری و جری شدن دشمن و باج خواهی های مضاعف از کشورو ملت ودر ادامه تقییر رفتار نظام و در نهایت تقییر رژیم است.
7- غرب صرفاً با تله وحیله مذاکره می تواند مولفه های قدرت را با نیرنگ از ایران بگیرد درصورتیکه بجز مذاکره هیچ راهی برای به زیر کشیدن قدرت ایران ندارد مانند ممنوعیت صد نوع فناوری هسته ای در برجام وموارد ذکر شده بند های این موارد.
8- درصورت بازگشت به برجام وعضویت در آن از طرف آمریکا، به هر بهانه ای دوباره می تواند از مکانیزم ماشه یا همان اسنب بک استفاده کرده وتحریمها را ازطریق قطع نامه های شورای امنیت به بکباره برگرداندوایران را ذیل بند 7 منشور ملل متحد ببرد.
9- در صورت مذاکره موشکی و منطقه ای و به باد دادن توان موشکی ،قدرت دفاعی و منطقه ای کشور، امریکا ، اروپا و حتی کشورهای مثل عربستان و اسرائیل می توانند امنیت ایران را نابود کرده وکشور و ملت رامثل لقمه ای چرب خودغارت کرده یا داعش و سایرگروهای تروریستی را به جان ملت بیاندازند.
10- مشکلات اقتصادی به هیچ وجه با مذاکره قابل حل نیست زیرا ساختار کلی وپایه اصلی تحریم ها همچنان حفظ شده وآمریکا به تعهدات خود عمل نکرده و آنرا بطور کامل لغو نمی کند زیرا هر تحریمی بابرچسب های گوناگون هسته ای ، موشکی و منطقه ای و حقوق بشراست.اگر یک موضوع از تحریم را بردارد سایر برچسب های تحریم باقی می ماند و این یعنی لغو تحریم ها کاملاً بی خاصیت و دروغ بوده وایران در گرداب،تله و دور بی حاصل موضوعات متعدد تحریم و مذاکره برای دادن مولفه های قدرت یکی پس از دیگری قرار می گیرد.
11- در صورت عدم لغو تحریم ایسا ( ممنوعیت سرمایه گذاری خارجی درایران) وتحریم یوترن( گردش مالی آزاد ایران از طریق دلار باجهان) که متاسفانه هیچکدام در برجام توسط تیم مذاکره کننده ایرانی از امریکا درخواست لغو نشده است برداشتن تحریم ها بدون لغو این دو بی معنی،مضحک و بی خاصیت است .
12- با تکیه بر توانمندی های و ظرفیت های عظیم داخلی اثرو نقش تحریم هارا بایدخنثی کرده و ازبین برداز جمله :استفاده درهمه زمینه های علمی و تولیدی از شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهای برترصنعتی،استفاده از قرار گاه سازندگی به عنوان تجربه موفق وراهگشای خنثی سازی تحریم ها،استفاده از نیروی انسانی جوان ،جذب سرمایه ایرانیان مقیم خارج ،برنامه ریزی بودجه سالانه بدون کسری بودجه توسط دولت وعدم چاپ بی پشتوانه اسکناس وعدم افزایش پایه پولی بدون پشتوانه افزایش تولید،اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بسیار کم بهره به واحد ها ی تولیدی متوسط و کوچک ،استفاده ازظرفیت معادن بصورت غیر خام فروشی ، برنامه ریزی مدون برای تولیدات گسترده صنعتی وکشاورزی، برنامه ریزی صادرات به همسایگان ازمیزان2درصد کنونی به 20 درصد طی برنامه 4 ساله یعنی رسیدن به حدود 200میلیارد دلارصادرات به 15 کشورهمسایه، حمایت همه جانبه از تولید داخل با کیفی سازی ،شفاف سازی و مبازره هدفمند با قاچاق و مبازره با فساد، پیمان های پولی دو وچند جانبه با کشورها ، قطع همیشگی فروش نفت خام وتبدیل آن به صنایع پتروشیمی با محوریت صادرات محصولات آن به همسایگان، اخذ مالیات عادلانه از ثروتمندان و عایدی سرمایه، خانه خالی و ماشین های لوکس واخذ مالیات از گردش حساب های بانکی ،تکمیل زنجیره پروژه های آزاد راهی، ریل وراه آهن برای دریافت حق ترانزیت از کشورهای همسایه، داخلی سازی با کیفیت خودرو ، لوازم خانگی و لوازم ساختمانی ،استفاده از ظرفیت عظیم بسیج و نیروهای جهادی در تمام این مراحل برنامه ریزی پیشرفت و توسعه کشوروعدم اجازه ورود مجدد به شرکت هایی عهد شکن مانند توتال ،پژو ،سامسونگ ، ال جی و... که به بهانه تحریم کشور را ترک کرده و باعث شوک و خسارت به اقتصاد شدند، بطور قطع با پیاده سازی این برنامه ها باید حربه دو گانه تحریم ومذاکره را ازدشمن گرفت.در غیر این صورت مانند 8 سال اخیر با بدعهدی و شرطی کردن اقتصاد به دشمن توسط دولت تشنه مذاکره وغربگرا، شیرازه اقتصاد مبتنی برتوانمندی و ظرفیت های داخلی و رویکرد اقتصاد مقاومتی ازهم می پاشد و باعث مشکلات عدیده ازجمله تورم غیر متعارف و افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری، جهش غیر عادی قیمت ارز، ریزش غیر طبیعی بورس و گرانی بی ضابطه کالا،مسکن و خدمات گردیده ونارضایتی بحق ملت را در پی دارد.
نظر شما
آخرین اخبار
سیل روان ملت برای آخرین دیدار
بدرقه کاروان‌های مردمی آبادان به مقصد آیین وداع با رهبر شهید انقلاب
دیدار معاون نیروی انسانی ارتش با خانواده شهدا
فراهم شدن تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع باشکوه قائد شهید امت در خوزستان
فردا ۱۴ خرداد، قطعی گاز در برخی از مناطق شهرستان های اهواز و کارون
پیش بینی وزش بادهای شدید در سمنان
حمله بالگردهای رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی در لبنان
تجمعات شبانه مردمی و ابراز دلتنگی مردم برای رهبر مجاهد شهید
تخریب گسترده منازل مسکونی فلسطینیان در غزه
تجدید میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با آرمان های قائد شهید امت
توزیع بیش از ۵ هزار بسته غذایی میان زائران امام شهید در قرچک
بازدید میدانی فرمانده انتظامی استان کرمان از واحد‌های عملیاتی و نقاط حساس جاده‌ای
کشورهای شرکت کننده در مراسم ادای احترام به پیکر رهبر شهید
چهارمحال و بختیاری موفق به کسب رتبه اول کشوری در آزمون بین‌المللی تیمز
توقیف ماشین‌آلات برداشت غیرمجاز شن و ماسه از بستر سفیدرود در آستانه اشرفیه
شتاب در اجرای نیروگاه‌های خورشیدی استان کرمان
قدردانی عراقچی از کشورهای شرکت کننده در مراسم بزرگداشت رهبر شهید
دعوت از ملت بزرگ ایران برای حضور در مراسم اقامه نماز بر پیکر مطهر قائد شهید امت
بررسی تمهیدات بهداشتی برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر انقلاب
اعزام ۱۰ اتوبوس از خرمشهر به تهران برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد
انتقاد وزیرخارجه سابق بوسنی از عملکرد دولت خود درقبال تشییع رهبری
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد
برنامه مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی ۲۰۲۶
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد
وداع پرشور امت با پیکر «آقای شهید ایران»
نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۸ صبح اقامه می‌شود
بازتاب گسترده مراسم تشییع رهبر انقلاب در رسانه های جهان
آیین رسمی و عمومی بدرقه «آقای شهید ایران» ۶ صبح آغاز می‌شود
شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران _ ۳
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی
ارسال کیفرخواست پرونده رضا پهلوی به دادگاه
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید  (۱ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)