• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۲۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری: تا اطلاع ثانوی فعالیت تالار‌های پذیرایی، سالن‌های سینما، پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته ممنوع است.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، گفت: تا اطلاع ثانوی فعالیت تالار‌های پذیرایی، سالن‌های سینما، پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته، استخر‌های سرپوشیده، باشگاه‌های بدنسازی، شهربازی‌ها، باغ‌وحش‌ها و نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی در شهر‌های با وضعیت قرمز ممنوع است و رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها به‌صورت بیرون‌بر فعالیت کنند.

وی افزود: تغییر دولت نباید هیچ‌گونه خللی در روند اجرای امورات در استان ایجاد کند، مسئولان تا لحظه آخر مسئولیت باید به وظایف خود عمل کنند، در بحث مدیریت بیماری کرونا در شرایط حساسی قرار داریم، بنابراین باید تمام توان خود را برای حفظ سلامت جان مردم به‌کار بگیریم.

عباسی با اشاره به اینکه رها شدن نظارت‌ها و بازرسی‌ها شرایط را وخیم‌تر خواهد کرد، تصریح کرد: مصوبات ستاد ملی کرونا در استان لازم‌الاجراست و طبق مصوبات، در وضعیت قرمز یک سوم کارمندان باید در محل کار حاضر و بقیه کارمندان در دورکاری باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه تعطیلی کامل استان در حیطه اختیارات ستاد‌های استانی کرونا نیست، گفت: اجرای مصوبات ستاد استانی کرونا باید مورد توجه تمامی نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌های متولی باشد و محدودیت‌ها بر اساس رنگ‌بندی در شهرستان‌ها اعمال شود.

عباسی با اشاره به افزایش آمار ابتلایان به بیماری کرونا در استان، خاطرنشان کرد: اجرای مصوبات ستاد کرونا باید در اولویت نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد و اگر مصوبه‌ای اجرایی نشده است، مسئول مربوطه باید در این خصوص پاسخگو باشد.

وی افزود: باتوجه به قرار گرفتن اکثر شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز کرونایی، تا چند هفته آینده جلسات ستاد استانی کرونا در روز‌های شنبه و سه‌شنبه هر هفته برگزار خواهد شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین از نیروی انتظامی خواست مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها را کنترل و از برگزاری هرگونه تجمع جلوگیری کند.

عباسی به فرمانداران هم دستور داد در شهرستان‌ها بحث تردد‌ها و ممنوعیت برگزاری مراسم ترحیم و شادی را جدی بگیرند و اگر دستگاهی و ارگانی در انجام وظیفه خود کوتاهی می‌کند، این موضوع مکتوب به ستاد کرونا اعلام شود.

وی به برگزاری آیین‌های عزاداری ایام محرم هم اشاره کرد و گفت: امسال شرایط رنگ‌بندی کرونایی برای برگزاری این مراسم اعمال می‌شود و باید منتظر تصمیم ستاد کرونای کشور برای اعلام آخرین نظر باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری به رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم دستور داد اعتباری برای خرید تجهیزات و اقلام دارویی ضروری مورد نیاز بیمارستان‌ها از هزینه‌های جاری استان اختصاص دهد.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریرئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان هم گفت: در دو هفته گذشته حدود پنج هزار مبتلای به کرونا در استان شناسایی شد که با احتساب خانواده‌های این افراد و بیمارانی که تست آن‌ها منفی کاذب بود، هم اکنون ۱۰ هزار بیمار مبتلا به کرونا در استان وجود دارد.

دکتر مجید شیرانی افزود: بحرانی بودن شرایط به حدی است که دیگر تختی برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در استان وجود ندارد و مجبور هستیم با ترخیص بیمارانی که شرایط بهتری دارند و یا با استقرار بیمارستان صحرایی، خدمات‌رسانی به مبتلایان را بدون وقفه ادامه دهیم و همانطور که از وضعیت کنونی پیداست روز‌های سختی را در هفته‌های آینده در پیش خواهیم داشت.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریدادستان عمومی و انقلاب شهرکرد هم با انتقاد از اجرا نشدن مصوبات نشست قبلی ستاد استانی کرونا، گفت: این نحوه برخورد مسوولان با مصوبات به بی‌اعتمادی مردم منجر می‌شود، از این رو می‌طلبد برای ترغیب مردم به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، مسوولان هم در اجرای مصوبات اهتمام بیشتری به کار گیرند.

آقای علی‌محمدی افزود: در رابطه با جلوگیری از برگزاری مراسم‌های عروسی و ترحیم و همچنین ورود خودرو‌های غیربومی به استان نباید کوتاهی شود و چنانچه نیاز به دستور قضایی باشد تمامی دادستان‌های استان در این خصوص آماده همکاری هستند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)