• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۰۵۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

رئیس بیمارستان شریعتی: سویه‌های مختلف کرونا درمان ندارد

رئیس بیمارستان شریعتی گفت: کرونا درمان ندارد و تنها کاری که می‌شود انجام داد واکسیناسیون است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سعیدرضا مهرپور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به مشکلات کادر درمان در مقابله با کرونا افزود: در موج پنجم فشار جسمی و روحی بسیار زیادی روی کادر درمان است، زیرا بر اثر سویه دلتا افراد جوان فوت می‌کنند.
وی گفت: با توجه به اینکه بار اصلی مقابله با کرونا بر دوش کادر درمان و بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی است، اما دستیاران و رزیدنت‌ها با کمترین حقوق کار می‌کنند و اگر برای مردم دریافتی آن‌ها اعلام شود باور نکردنی است.
رئیس بیمارستان شریعتی با بیان اینکه در یکی دو روز گذشته تعداد مبتلایان به کرونا در بیمارستان شریعتی افزایش یافته است افزود: برای سویه‌های کرونا درمانی وجود ندارد و کار اصلی ما استفاده از اکسیژن، داروی کورتون، داروی ضد انعقاد و داروی رمدسیور است که البته بحث زیادی درباره داروی رمدسیور وجود دارد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای مهرپور گفت:​ اکنون از هیچ کدام از دارو‌هایی که در پروتکل ابتدایی درمان کرونا قرار داشت استفاده نمی‌شود.
وی افزود: افرادی که از کادر درمان واکسیناسیون شدند در صورت ابتلا به کرونا علائم شدیدی ندارند، اما از چرخه خدمت خارج می‌شوند بنابراین با توجه به طولانی شدن موج پنجم از مسئولان درخواست می‌کنیم دز سوم و یادآور واکسن به کادر درمان تزریق شود.
رئیس بیمارستان شریعتی با بیان اینکه در بیمار‌هایی که دچار ضعف ایمنی می‌شوند عفونت‌های قارچی شایع است گفت: کمبود داروی ضد قارچ آمفوتریسین بی شوخی نیست و اگر این دارو تامین نشود بیمارستان‌ها دچار مشکل می‌شوند.
آقای مهرپور افزود: مشکل جدی در تجهیزات و تامین دستگاه‌های اکسیژن ساز و ونتیلاتور نداریم و مردم در این زمینه نگران نباشند.
وی گفت: البته در یکی دو دارو کمبود وجود دارد.
رئیس بیمارستان شریعتی افزود: متاسفانه مهاجرت دانشجویان خوب پزشکی و دیگر رشته‌ها افزایش یافته است و دانشجویان پزشکی در پی مهاجرت هستند که این باید آسیب شناسی شود.
وی گفت: با توجه به اینکه بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها درگیر خدمات رسانی به بیماران کرونایی است بسیاری از بیماران دیگر در حال آسیب دیدن هستند و خدمات به آن‌ها متوقف شده است.
آقای مهرپور افزود: اکنون فقط عمل‌های اورژانسی برای دیگر بیماران انجام می‌شود.
آقای محمد جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی نیز در این برنامه گفت: برای ادامه کار کادر درمان الزاماتی وجود دارد که یکی از آن‌ها هماهنگی در بخش‌های مختلف کشور است.
وی افزود: کسی که در خط مقدم قرار دارد نباید ببیند در پشت سر حمایت نمی‌شود.
آقای جهانگیری گفت: پشتیبانی‌ها باید از کادر درمان موثر باشد، زیرا در صورت فراگیر شدن واکسیناسیون نیز باید مراقب باشیم.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی افزود: کادر درمان در صحنه حضور دارد که به عنوان نمونه زمانی که ساعت ۱۰ شب راه اندازی سامانه ۴۰۳۰ بدون اطلاع ما اعلام شد در مدت دو ساعت ۱۶۵ پزشک را از ۱۰ شب تا ۱۲ شب پشت سیستم آوردیم.
وی گفت: تامین دارو و پشتیبانی از بیمارستان‌های خصوصی الزامی است، زیرا آرامش ما حمایت از کادر درمان است.
آقای جهانگیری افزود: اکنون ۳۰۰ شهید عرصه سلامت داریم که نیمی از آن‌ها تعیین تکلیف نشده اند.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: با توجه به اینکه جامعه پزشکی ما در دنیا مطرح است و بر اساس مبانی علمی حرکت می‌کنیم، اما مردم سردرگم هستند.
وی افزود: باید مردم بدانند در چه مسیری حرکت می‌کنیم و چه کاری باید انجام دهند.
آقای جهانگیری با بیان اینکه واکسیناسیون خانواده‌های پزشکان و کادر درمان را روز نخست از وزارت بهداشت درخواست کرده بودیم، اما دیرهنگام با این موضوع موافقت شد گفت: قول داده اند خانواده‌های پزشکان در سراسر کشور نیز واکسینه شوند و در تهران در پی مشخص کردن مکانی برای تزریق واکسن به خانواده‌های پزشکان هستیم.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی افزود: در زمینه کادر درمان نیز بسیاری از آن‌ها واکسینه شده اند.
آقای جهانگیری افزود: در سال ۹۹ بخش خصوصی پای کار مقابله با کرونا آمد و اکنون ۷۰ درصد بیماران کرونایی در کلینیک‌ها و مطب‌های خصوصی درمان سرپایی می‌شوند، اما تاکنون از منابع اختصاص داده شده به کرونا یک ریال به بخش خصوصی تزریق نشده است و حتی ارز دولتی نگرفته اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی گفت: البته با همین شرایط تعدادی از بیمارستان‌های بخش خصوصی در زمینه بستری بیماران کرونایی فعال هستند.
آقای جهانگیری افزود: از مردم عاجزانه درخواست می‌کنیم شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند تا ما برای ارائه خدمت فرصت داشته باشیم.
آقای امیرحسین قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس و عضو ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در ارتباط با این برنامه گفت: بیشترین کمکی که توانسته ایم به بخش سلامت انجام دهیم رشد ۵۰ درصدی منابع اعتباری وزارت بهداشت و بیمه‌ها بود البته با دستور رئیس جمهور ممکن است متممی بر بودجه برای کمک بیشتری به بخش درمان آورده شود.
وی افزود: همه گیری کرونا موجب افزایش هزینه‌های بیمارستان‌ها و کاهش درآمد‌های دیگر آن‌ها شده است بنابراین افزایش ۵۰ درصدی منابع اعتباری برای حل مشکل بخش درمان کافی نیست.
آقای قاضی زاده هاشمی گفت: اسامی شهدای سلامت از طرف وزارت بهداشت به بنیاد شهید ارسال می‌شود، اما متاسفانه فرایند بنیاد طولانی است و با حل شدن چند پرونده، پرونده‌های جدیدی تشکیل می‌شود البته تلاش می‌کنیم این مشکل رفع شود.
وی با بیان اینکه نظام پرداخت برای نظام سلامت در ایران مشکل دارد افزود: افزایش درآمد برخی رشته‌های پزشکی و کاهش درآمد بخش دیگر کادر درمان موجب شده است تعدادی از گرایش‌های دانشگاهی در بخش پزشکی با ظرفیت خالی حتی در دانشگاه‌های معتبر روبرو شود.
آقای قاضی زاده هاشمی گفت: نظام پرداخت باید در بخش پزشکی اصلاح و در دولت در این زمینه تصمیم کلان گرفته شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای محمدرضا صالحی متخصص بیماری‌های عفونی در بیمارستان امام خمینی (ره) نیز گفت: اکنون برخی بیماران کووید ۱۹ دچار بیماری قارچی به ویژه قارچ سیاه شده اند که در صورت تامین نشدن داروی آمفوتریسین بی کور خواهند شد.
وی افزود:​ این دارو اکنون نایاب است و ۱۰ نفر در بیمارستان امام خمینی (ره) که به این قارچ مبتلا شده اند نیاز فوری به داروی آمفوتریسین دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)