• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۰۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
علمی و فرهنگی » زنان و خانواده

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

خورش میگو ترش یکی از خورش‌های خوشمزه جنوبی است که در ترکیب آن از رب انار ترش استفاده و همراه با برنج یا نان سرو می‌شود.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، خورش میگو یکی از خورش‌های سنتی و پرطرفدار جنوبی است که با روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در این نوشتار می خواهیم دستور پخت خورش میگو ترش بندرعباس و خورش میگو ترش جنوبی را با دو روش مختلف به شما آموزش دهیم. برای ترش شدن خورش میگو متناسب با ذائقه خودتان می توانید از رب انار ترش، رب نارنج یا سرکه استفاده کنید.

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

خورش میگو ترش

مواد لازم خورش میگو ترش

  • میگو،​ ۵۰۰ گرم
  • پیاز، يک عدد بزرگ
  • رب انار ترش،​ يک عدد
  • رب گوجه فرنگی، يک قاشق غذاخوری
  • سیر، ۳ عدد
  • نمک و فلفل سیاه،​ به مقدار کافی
  • زردچوبه، ادویه میگو، به مقدار کافی
  • روغن، به مقدار کافی

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

طرز تهیه خورش میگو ترش
برای تهیه خورش میگو ترش جنوبی ابتدا باید میگو‌های را تمیز کنیدو رگ پشتی آن‌ها را بگیرید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود.
سیر را رنده کرده اضافه کنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود.
فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه نموده مخلوط کنید.
میگو‌ها را اضافه نموده تفت دهید.
ادویه میگو را اضافه کنید مخلوط نمایید تا عطرش بلند شوند.
رب انار و گوجه فرنگی را اضافه نموده مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کنند.
يک فنجان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم میگو‌ها بپزند.
نمک را در ۱۰ دقیقه انتهای پخت اضافه کنید و وقتی خورش جا افتاد شعله را خاموش کنید.

خورش میگو ترش بندرعباس

مواد لازم خورش میگو ترش بندرعباس

  • میگو پاک شده و رگ زده،​ ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ،​ ۲ عدد
  • سیر،​ ۴ حبه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، فلفل پاپریکا، ادویه گراماسالا،​ به مقدار دلخواه
  • سرکه سفید، ۴ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی، ۶ عدد
  • رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت، يک عدد

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

طرز تهیه خورش میگو ترش بندرعباس
برای درست کردن خورش میگو ترش به سبک بندرعباس باید از شب قبل میگو‌ها را مزه دار کنید تا بویشان بزود.
برای مزه دار کردن میگو‌ها از ترکیب روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه گرم ماسالا و ۴ قاشق غذاخوری سرکه سفید استفاده کنید. میگو‌ها را که کاملا تمیز کرده اید به این مواد آغشته کنیدو در ظرف را ببندید و یک شب بگذارید در یخچال تا کاملا مزه دار شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دید تا طلایی شود.
سیر له شده را اضافه کرده تفت دید تا بویش بلند شود.
زردچوبه و فلفل قرمز تند را متناسب با ذائقه خودتان اضافه کنید و هم بزنید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند.
گوجه فرنگی‌های پوره شده را اضافه کنید و اجازه د هید آب گوجه‌ها کشیده شو.
میگو‌ها را اضافه کرده و يک دقیقه تفت دهید. زیاد تفت دادن میگو‌ها باعث سفت شدن گوشتشان می‌شود.
۲ لیوان آب جوش و عصاره گوشت را اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن خورش در قابلمه را بگذارید و صبر کنید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد.


نکته؛​ خورش میگو را با برنج زعفرانی و انواع ترشی لیته و ترشی انبه سرو می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
خطر گسترش پشه آئدس پس از بارش‌های پاییزی در کیش
زن ایرانی؛ نه محصول نگاه ابزاری غرب، که معمار علم، خانواده و حیات اجتماعی
حذف ارز دولتی دارو و خطری که جان بیماران تالاسمی را تهدید می‌کند
دورهمی های یلدایی در لرستان
ناکامی دوباره شاهوی مهاباد و شکست خانگی مقابل نماینده اردبیل
برپایی بازارچه‌های مخصوص برای تولیدات بانوان هشترود
رعایت دمای آسایش در گیلان الزامی برای مدیریت بهینه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۳۰ آذر ۱۴۰۴
توزیع بسته های یلدایی گروه جهادی شهید سلیمانی در خرم آباد
واژگونی مرگبار خودرو در محور دامغان به فولادمحله
روستای گوندره از زبان راوی این دیار
مشخص شدن سهم هریک از اداره‌ها و نهاد‌های دولتی ازمحل قانون بودجه سال ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)