• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۱۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

همدان؛ مهیای برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: تلاش بر این است که جشنواره بیست‌وهفتم تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین، متفاوت‌تر و بهتر از دوره‌های قبل برگزار شود.

همدان؛ مهیای برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوانبه گزارش خبرگزاری صداو سیما، به نقل از روابط‌عمومی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان؛ احمدرضا احسانی در جلسه ستاد اجرایی جشنواره بیست و هفتم با بیان اینکه اقدامات اجرایی جشنواره از دو ماه گذشته آغاز شده است، گفت: در این ایام سالن‌های مجتمع‌های فرهنگی و هنری بوعلی‌سینا و آوینی تجهیز شده‌اند.

مدیرکل بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز در روز‌های آینده در اختیار دبیرخانه جشنواره قرار خواهد گرفت، افزود: برآورد تمام قرارداد‌های جشنواره در جلسات آینده انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ نفر میهمان جشنواره هستند، یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی بر این است که اسکان میهمانان در چند هتل انجام شود.

احسانی تصریح کرد: تجهیزات سالن‌های شهرستان‌ها برای اجرای نمایش‌ها باید در ایام منتهی به جشنواره تامین شود؛ علاوه بر این عملیات عمرانی سالن تالار فجر تا اسفند به پایان خواهد رسید و در اختیار ستاد برگزاری جشنواره قرار خواهد گرفت.

سید محمدرضا جوادی معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و قائم‌مقام رئیس بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان هم در این جلسه گفت: تا کنون حضور ۵۲ گروه نمایشی در جشنواره بیست و هفتم قطعی شده است.

وی با بیان اینکه داوری اولیه آثار به اتمام رسیده است، گفت: ۵۲ اثر در بخش‌های خردسال، کودک، نوجوان، خیابانی، خیمه‌شب بازی، نقالی و پرده‌خوانی، فراگیر و کودکان زیر ۱۸ سال برای حضور در جشنواره انتخاب شده‌اند و اسامی گروه‌های منتخب بخش نقالی و خیمه‌شب‌بازی نیز به زودی اعلام خواهد شد.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه ۳۰ نمایش در بخش رقابتی و ۱۰ اثر در بخش غیر رقابتی اجرا خواهد شد، افزود: بخشی از آماده‌سازی و برنامه‌ریزی برای جشنواره انجام شده است، ۱۲ کمیته در جشنواره بیست و هفتم شکل گرفته که چهار کمیته جدید از جمله امور قراردادها، اعتبارات، تشریفات، خدمات و پشتیبانی اضافه خواهد شد.

وی تصریح کرد: برآورد اولیه اعتبارات در کمیته‌ها در حال انجام است و پس از جمع‌بندی نهایی، اعتبار لازم تخصیص خواهد یافت.

جوادی گفت: ۲۸ اثر در سالن‌ها اجرا خواهد شد که با توجه به زمان‌بندی اجرای نمایش‌ها، هفت سالن باید تجهیز شوند. فراخوان بخش بولتن و برنامه‌های جنبی انجام شده و دیگر بخش‌ها نیز با توجه به پیشبرد امور، فعالیت خود را جدی‌تر ادامه خواهند داد.

داوود ابوترابی معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این نشست گفت: تجهیز سالن‌های نمایش از مهمترین اولویت‌هاست، تجهیز و نوسازی سالن‌ها در حال اتمام است و سالن‌های پلاتو نیز در این ایام، آماده‌سازی و تجهیزات موردنیاز تامین خواهد شد. استعلام اولیه برای اسکان میهمانان در هتل‌ها انجام شده است و به زودی اسامی هتل‌های میزبان در جشنواره مشخص و اعلام خواهد شد.

وی تصریح کرد: رایزنی‌هایی برای نحوه صدور کارت‌های شناسایی شرکت‌کنندگان در بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان انجام شده است.
بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش، در اسفند با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی نفرات برتر مسابقات تناسب اندام در پارسیان
تجلیل از محققان موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
نکات طلایی برای رانندگی ایمن در زمستان
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از امروز تا صبح سه‌شنبه
انتصاب سرمربی تیم ملی کبدی ساحلی
اجرای طرح شهر من ،شهر نماز در خرم‌آباد
ریشه کنی بی‌سوادی درآذربایجان غربی نیازمند مشارکت همگانی است
بیانیه حماس به مناسبت سی و هشتمین سالروز تاسیس این جنبش
صنعت مس ۲۰ درصد ارز کشور را تأمین می‌کند
طرح زمستانی پلیس راه از ۲۹ آذر در آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود
افتخار آفرینی دانش آموز ارومیه‌ای در مسابقات آسیایی
دستگیری ۲۳۳ مصرف کننده و توزیع کننده موادمخدر
ارومیه–مهاباد پرحادثه‌ترین محور جاده‌ای آذربایجان‌غربی
شاخص کل بورس همچنان در مسیر افزایشی
پنجره هوشمند دولت؛ اولویت پارک فاوا با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
صنایع تبدیلی، حلقه مفقوده در حوزه کشاورزی
پیگیری تامین مسکن و افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سمنان
ارائه خدمات رایگان پزشکی به اهالی مناطق کم برخوردار
بقائی: آمریکا باید به تمام کادر فنی و بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران روادید صادر کند
«نسل فردا»؛ صدای واقعی خانواده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)