• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۹۷۳۲
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
سیاسی » مجلس

تمجید قالیباف از نقش خیرین و جهادگران

رئیس مجلس شورای اسلامی :خیرین و گروه های جهادی با کمترین هزینه بیشترین اثرگذاری را دارند.

تمجید قالیباف از نقش خیرین و جهادگرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، رئیس مجلس شورای اسلامی عصر دیروز با بیان این مطلب در جمع خیرین و مدیران موسسات خیریه، افزود: باور دارم که ما هر جا به موفقیت رسیدیم، مردم حضور داشتند، حتی موضوعی مانند جنگ که از آن پیچیده‌تر وجود ندارد.
آقای قالیباف گفت: پیروزی و تداوم انقلاب با حضور مردم رقم خورد و اگر اقتصاد ما امروز به این وضع افتاده برای این است که ۹۰ درصد اقتصاد دولتی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت اتکا به مردم برای حل مشکلات گفت: امام (ره) بار‌ها فرمودند کار‌هایی که مردم می‌توانند انجام دهند دولت‌ها در آن دخالت نکنند؛ ما در همه کار‌ها دخالت می‌کنیم که این اشکال اساسی ما است.
آقای قالیباف با اشاره به پیش بینی اعتبارات مربوط به محرومیت زدایی در قانون بودجه ۱۴۰۱، گفت: در حوزه محرومیت زدایی ردیف مستقلی پیش بینی کردیم و علیرغم مخالفت‌های سازمان برنامه و بودجه، در استان‌ها برنامه ریزی کردیم و همچنین مجری‌های گروه‌های جهادی و محرومیت زدایی را مجاز کردیم تا طرف قرارداد باشند و مطمئن هستم این افراد با یک تومان به اندازه صد تومان کار می‌کنند، در حالی که ما دولتی‌ها با هزار تومان حتی یک تومان هم کار نمی‌کنیم؛ از این رو خیرین پیشکسوتی که به موضوعات آشناتر هستند باید محکم پای اجرای این قانون بایستند.
قالیباف با بیان اینکه سیستم بروکراسی کشور، اسب سرکشی است که هیچ کس حریف آن نیست، گفت: این واقعیت تلخی است، بنابراین باید از این نوع جلسات داشته باشیم و یکدیگر را پیدا کنیم. وی خطاب به خیرین گفت: شما باید نظارت کنید و موضوعات را به ما که نماینده شما هستیم، منتقل کنید، ما نیز پای این کار هستیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در باره اقدامات انجام شده برای کاهش هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج، گفت: امسال با کمک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بودجه مناسبی برای کارت سلامت بیماران صعب العلاج در نظر گرفتیم تا صد درصد هزینه درمان آن‌ها تامین شود.
آقای قالیباف از خیرین خواست این افراد را شناسایی کنند و از طریق بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت پوشش قرار دهند.
وی افزود: در حال حاضر برای شش میلیون نفر از کسانی که بیمه نیستند، منابع در نظر گرفتیم تا همه آن‌ها بدون اخذ وجه بیمه شوند.
رئیس مجلس گفت: در استان خوزستان و سیستان و بلوچستان بیش از ۱۰ هزار روستا را برای آبرسانی هدف قرار داده ایم و امیدوارم خیرین و جهادی‌ها در این امر همکاری کنند.
آقای قالیباف گفت: خیرین می‌توانند از منابع محرومیت زدایی، آب و راه روستایی مناطق محروم استفاده کنند، زیرا منابع بسیار خوبی برای این حوزه در نظر گرفته شده که می‌تواند نقش مهمی در محرومیت زدایی داشته باشد و بسیاری از مناطق را احیا کند.
رئیس قوه مقننه کشورمان با تاکید بر پیگیری مباحث مربوط به مالیات خیرین افزود: با وجود تحقق ۱۱۳ درصدی درآمد مالیاتی، همچنان حدود ۶۰ درصد فرار مالیاتی داریم و این امر نشان دهنده این است که روند فعلی مالیات گیری مناسب نیست.
آقای قالیباف همچنین در باره مشکل نحوه تشکیل انجمن‌های صنفی به عنوان یکی از مطالبات خیرین حاضر در جلسه، گفت: موضوع طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی و تخصصی در دستورکار جلسه صحن است که با تصویب آن بسیاری از مباحث قانونی حل و فصل خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
حجم مبنا در بورس حذف شد
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۵ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)