• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۷۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۰
اقتصادی » بازاروتجارت

تهران و دوحه شورای تجاری مشترک تشکیل دادند

اتاق قطر و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برای تشکیل شورای تجاری مشترک بین دو کشور تفاهم نامه امضا کردند.

تهران و دوحه شورای تجاری مشترک تشکیل دادندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این موافقتنامه امروز (دوشنبه) به امضای شیخ خلیفه بن جاسم آل ثانی، رئیس اتاق قطر و غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران رسید.
بر اساس این گزارش، شورای تجاری مشترک ایران و قطر، امروز اولین جلسه خود را در دفتر مرکز اتاق قطر برگزار کرد.
شیخ خلیفه بن جاسم آل ثانی رئیس اتاق قطر تشکیل شورای تجاری مشترک دو کشور که شامل گروهی نخبه از صاحب نظران بازرگانی قطر و ایران از بخش‌های مختلف اقتصادی است را ستود و افزود: این شورا واجد شرایط برای ایفای نقش خود در توسعه روابط همکاری بین دو طرف است و فرصت‌های سرمایه‌گذاری موجود در هر دو کشور را کشف خواهد کرد.
وی بر نقش مثبت بخش خصوصی در جهت توسعه مبادلات تجاری بین دو کشور از طریق تقویت همکاری بین شرکت‌های قطری و ایرانی که به افزایش حرکت درون تجاری کمک می‌کند، تاکید کرد.
غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز با تاکید بر تمایل طرف ایرانی برای تقویت روابط تجاری با قطر، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی برای همکاری بین دو کشور و دستیابی به آمار بالاتر مبادلات تجاری وجود دارد.
وی همکاری اتاق‌های قطر و ایران از طریق شورای تجاری مشترک برای آماده‌سازی بازرگانان و سرمایه‌گذاران دو کشور برای تبادل سرمایه‌گذاری به گونه‌ای که مبادلات تجاری را افزایش دهد را با اهمیت دانست.
در ادامه جلسه شورای تجاری مشترک ایران و قطر، نشست بازرگانان قطر و ایران با حضور علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران و روسا و نمایندگان تعدادی از شرکت‌های قطری و ایرانی برگزار شد.
در این نشست شیخ خلیفه بن جاسم آل ثانی، رئیس اتاق قطر گفت که روابط تجاری دو کشور شاهد رشد مثبت است، زیرا حجم مبادلات تجاری در سال ۲۰۲۱ به حدود ۷۷۷ میلیون ریال قطر رسیده است که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۲۰ که ۵۷۸ میلیون ریال قطر بوده است ۳۴ درصد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: شرکت‌های ایرانی زیادی در بازار قطر با مشارکت شرکت‌های قطری در بخش‌های مختلف که بارزترین آن‌ها تجارت، خدمات و تعمیر و نگهداری است فعالیت می‌کنند ضمن آنکه به همکاری در زمینه انرژی و گاز می‌پردازند، زیرا زیرا بزرگترین میدان مشترک گاز طبیعی جهان را در اختیار دارند و از بزرگترین کشور‌های تولید کننده گاز مایع در جهان محسوب می‌شوند.
رئیس اتاق قطر با اشاره به علاقه و اشتیاق دو طرف به تقویت روابط اقتصادی و تجاری و توسعه مبادلات تجاری، افزود: فرصت‌های زیادی برای تقویت همکاری‌های بخش خصوصی قطر و ایران در زمینه‌های مختلف کشاورزی، صنعت، تجارت، زیرساخت‌ها و امنیت غدایی و ... وجود دارد کما اینکه مشوق‌ها و تسهیلات زیادی توسط هر دو کشور ارائه شده است.
رئیس اتاق قطر از این کشور به عنوان یک مقصد جهانی پیشرو برای تجارت و سرمایه‌گذاری نامبرد و افزود:، زیرا قطر علاوه بر تسهیلات و مشوق‌هایی که برای خارجی‌ها ارائه می‌کند از زیرساخت‌های درجه یک، قوانین اقتصادی پویا و فضای پرنشاط سرمایه‌گذاری برخوردار است.
وی با اشار به اینکه قطر بر اساس قانون سرمایه‌گذاری سرمایه خارجی مجموعه‌ای از تسهیلات جذاب برای سرمایه‌گذاری را در اختیار سرمایه گذار خارجی قرار می‌دهد، از شرکت‌ها و سرمایه گذاران ایرانی خواست تا با فضای سرمایه‌گذاری در قطر و فرصت‌های موجود آشنا شوند.
شیخ خلیفه بن جاسم آل ثانی تاکید کرد که شرکت‌های قطری برای تقویت همکاری با همتایان ایرانی خود و ایجاد مشارکت و ائتلاف تجاری در بیشتر بخش‌ها علاقه‌مند هستند.
همچنین علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت که طرف ایرانی برای توسعه روابط با قطر در زمینه تجاری و صنعتی علاقه‌مند است.
وی با اشاره به اینکه قصد داریم همه موانعی که تجار دو کشور با آن روبرو هستند را حل کنیم، تاکید کرد که طرف ایرانی از سرمایه‌گذاری قطر و ایجاد پروژه‌های مشترک که به نفع دو کشور باشد، استقبال می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)