• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۹۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۲
ورزشی » ساير حوزه ها

کلهر: در پی کاهش هزینه سفر به قطر هستیم

معاون وزیر ورزش: دنبال شرایطی هستیم تا تماشاگران ایرانی بتوانند بدون اقامت در قطر به این کشور بروند و مسابقات را تماشا کنند.

کلهر: در پی کاهش هزینه سفر به قطر هستیمبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی گفت: هشتمین کمیسیون مشترک ایران و قطر برگزار شد و ریاست هیئت ایرانی برعهده محرابیان وزیر نیرو بود. در این کمیسیون حوزه ورزش و جوانان هم یکی از محور‌های اصلی بود که به پیگیری مسائل و موارد مرتبط با آن پرداخته شد.

وی با بیان اینکه مباحث جام‌جهانی، مسائل کلی و عمومی مربوط به ورزش و جوانان در دستور کار قرار داشت، افزود: درباره موارد مربوط به جام جهانی در یک بخش به مسائل فنی، آماده سازی تیم ملی از قبیل برگزاری اردوی تدارکاتی، بازی‌های تدارکاتی پرداختیم.

کلهر با اشاره به برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال ایران در قطر، گفت: تیم ملی یکشنبه آینده دیداری تدارکاتی با تیم الجزایر برگزار خواهد کرد و در شهریور که مرحله دوم آماده‌سازی تیم‌ها و اصطلاحا فیفا دی است، برنامه‌ریزی‌های مختلفی شده و مذاکرات و گفتگو‌هایی در اینجا صورت گرفته که ان‌شاءالله در آن تاریخ بتوانیم به بهترین نحو از ظرفیت موجود بهره ببریم. البته باتوجه به اینکه بسیاری از این موارد در دست اقدام است و نهایی نشده امیدواریم در روز‌های آینده به نتیجه لازم دست پیدا کنیم.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: موضوع دوم در این کمیسیون مربوط به حضور تماشاگران ایرانی و تماشای مسابقات فوتبال بود. موردی که به طور جدی پیگیر آن بودیم، این است که فرصتی برای تماشاگران ایرانی فراهم شود که بدون اقامت در قطر بتوانند به این کشور آمده و مسابقات را تماشا کنند و برگردند. این مسئله به کاهش هزینه‌ها بسیار کمک می‌کند.

کلهر افزود: آژانس‌های مسافرتی و تور‌های گردشگری هزینه تماشای مسابقات را بین هفتاد تا نود میلیون تومان اعلام می‌کنند. اگر در آن تاریخ حضور روزانه برای تماشای مسابقات انجام شود، هزینه‌ها بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و برای بخش زیادی از مردم این امکان فراهم می‌شود تا از فرصت برگزاری مسابقات جام جهانی استفاده کنند.

وی گفت: تقریبا موارد مربوط به بخش هواپیمایی و پذیرش این موضوع که تماشاگران ایرانی می‌توانند به طور روزانه به قطر سفر کنند، انجام شده است. در خصوص بحث بلیت ها، با توجه به پیچیدگی‌هایی که در این ارتباط وجود دارد، هنوز موارد نهایی نشده است و ما امیدواریم در مذاکرات هفته آینده که با حضور سجادی برگزار می‌شود، بار دیگر موضوع بلیت را مطرح کنیم و یک گام دیگر پیش ببریم و بتوانیم غیر از نزدیک به هشت هزار بلیتی که به کشور ما اختصاص داده شده، درصد بیشتری از بلیت ها را به تماشاگران و علاقمندان ایرانی برای تماشای این مسابقات اختصاص دهیم.

کلهر افزود: آخرین محور در این کمیسیون هم درباره حوزه‌های عمومی ورزش از قبیل اردو‌های تدارکاتی مشترک، آماده‌سازی، برنامه‌ها و کارگاه‌های مشترک بین جوانان دو کشور، سرمایه گذاری مشترک بین دو کشور در حوزه ورزش، زیرساخت‌ها و صنعت ورزش بود.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش گفت: در این بخش هم اتفاقات مهم و برنامه‌هایی که در دستور کارند مشخص شد که هفته آینده در سفر وزیر ورزش و جوانان به قطر این موارد پیگیری شود و ما هم بتوانیم در هریک از موارد مطرح شده به یک اقدام مشخص دست پیدا کنیم که برای ورزش و جوانان کشور مفید و اثرگذار باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)