• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۷۳۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

آزادی ۸۵۱ زندانی جرایم غیرعمد با حمایت محسن چاوشی

رئیس ستاد دیه کشور گفت: با کمک 7 میلیارد و 450 میلیون تومانی محسن چاوشی، در دو سال گذشته زمینه آزادی 851 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علی شمس مدیرعامل ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند با تقدیر از حمایت‌های مادی و معنوی هنرمندان متعهد و مردمی در راستای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد؛ افزود: در آسمان پر فروغ عرصه فرهنگ و هنر چهره‌هایی هستند که در مناسبت‌های ملی یا مذهبی به قدر وسع‌‌شان همیار ما در بخش رهایی بخشیدن به زندانیان غیرعمد فعالند، اما جنس همکاری خالصانه و حمایت صادقانه هنرمندی چون محسن چاوشی تفاوت‌های بسیاری با دیگران دارد.
وی با تشریح اقدمات حبس‌زداء این چهره هنری گفت: با کمک مخاطبان صفحه اینستاگرام آقای چاوشی تنها امسال در 19 مرحله و با معرفی مددجویان نیازمندی از 18 استان، زمینه آزادی 281 بدهکار مالی یا محکوم به پرداخت دیات حوادث کارگاهی و سوانح رانندگی از بند فراهم گردیده است که سهم دوستداران و حامیان این هنرمند در آزادی محکومان جرائم غیرعمد رقمی معادل ۲ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان بود.
شمس ادامه داد: در روزهایی که برخی فعالان عرصه موسیقی درگیر مسائل حاشیه‌ای و تلاش‌های تبلیغی و تشریفانی خودشان هستند، به برکت وجودی محسن چاوشی تنها در 2 سال اخیر تعداد 851 زندانی غیربزهکار تحت حمایت ستاد دیه کشور با رقم اهدایی 7 میلیارد و 450 میلیون تومانی علاقمندان و دنبال‌کنندگان صفحه اجتماعی این نام‌آشنای نیک‌اندیش از بند حبس رهایی یافته‌اند.
مدیرعامل ستاد دیه کشور، از محسن چاوشی به مثابه یک مصلح اجتماعی یاد کرد و گفت: شاید هیچ خواننده‌ای پیدا نشود که با گذشت یک دهه از مطرح شدن او و با وجود کسب اعتبار و موفقیت‌های روزافزون بجای ارایه جدول برنامه‌ها و شرح پرطمطراق کارها و کنسرت‌های برگزار نشده‌‌اش، بدون اغراق تمام فضای صفحه پرمخاطب اجتماعی خود را به تریبونی جهت انعکاس دردها و محلی برای رفع حوائج محرومان و طرح مصائب زندانیان نیازمند اختصاص دهد.
شمس با اشاره به همکاری اخیر چاوشی در حوزه آزادی دردمندان گرفتار بند افزود: هشت مرداد ماه و در زادروز تولد این هنرمند فرهیخته به مانند سال‌های قبل، ایشان هدیه سالروز میلاد خود را در قالب طرحی در جهت آزادی 43 زندانی خرمشهری مطرح نمودند که با این فراخوان اعلام شده هواداران آقای چاوشی در مدت کوتاهی با واریز مبلغی معادل 200 میلیون تومان به حساب ستاد مردمی دیه استان خوزستان، زمینه آزادی همه محبوسان معرفی شده‌ را فراهم کردند تا به این مناسبت مبارک بسیاری از مردان عائله‌مند و سرپرستان خانواده در زادگاه محسن چاوشی از بند رهایی یافته و در قالب یک هدیه تولد تقدمی به این ستاد مردمی به آغوش گرم جامعه بازگردند.
وی با تقدیر از تلاش خیرین براي کاهش حداکثری زندانیان جرایم غیرعمد افزود: امروز نه فقط عیار و اعتبار تیتراژهای آثار فاخر نمایشی و نه فقط تلاش‌گران عرصه موسیقی به وجود شخصیت‌هایی چون محسن چاوشی مفتخرند که امروز ما در حوزه حل آسیب‌های اجتماعی نیز به خود می‌بالیم که از نعمت همیاری و همراهی ایشان برخورداریم. ایشان که با 5 میلیون 400هزار دنبال کننده در اینستاگرام و چند صدهزار دنبال‌کننده در توئیتر، نه برای کسب نام و نان بیشتر، که برای رفع مشکلات هموطنانش تلاش نموده و افزون بر رهایی دادن جوانان بسیاری را از پای چوبه دار و تامین دارو و اسباب درمان خیلی از بیماران خاص، در وادی استخلاص زندانیان غیربزهکار هم بدون بوق و کرنا اقدامات ماندگاری را رقم زده است؛ آقای هنرمند، عمرتان بلند و عزت‌تان روزافزون.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام حمایت آقای چاوشی قابل تحسین است تلاش خیرین براي کاهش حداکثری زندانیان جرایم غیرعمد جای تقدیر دارد به هر اندازه ای حتی کوچک
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)