• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۷۶۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دستور پیگیری مشکل توقف صادرات شرکت دانش‌بنیان کردستان

رئیس کارگروه ملی حمایت از تولید دانش‌بنیان و صیانت از نخبگان در بازدید از شرکت سبک لوله نوین کردستان دستورات لازم جهت پیگیری مشکل توقف صادرات این شرکت را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاري صداوسيمااحمد اسدیان معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور و رئیس کارگروه ملی حمایت از تولید دانش‌بنیان و صیانت از نخبگان در جریان سفر استانی ذبیح الله خداییان به کردستان، در نشستی با مسئولان پارک علم و فناوری استان کردستان و نمایندگان شرکت‌های دانش بنیان استان، گفت: موفقیت و دستاوردهای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان کردستان در مقایسه با امکانات و ظرفیت‌های این استان بسیار چشمگیر و قابل توجه است و این موضوع جای تبریک و تشکر دارد.

دستور پیگیری مشکل توقف صادرات شرکت دانش‌بنیان کردستان

معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه سازمان بازرسی تمام قد پشتیبان و حامی شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان کشور است افزود: دستگاه‌های مختلف بر اساس قانون، وظایف و تکالیفی در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بر عهده دارند که باید به آنها عمل کنند.

وی ادامه داد: چنانچه شرکت‌های دانش‌بنیان استان با مشکلاتی در حوزه عدم انجام تکالیف دستگاه‌ها مواجه هستند به بازرسی‌کل استان کردستان اعلام کنند تا مورد پیگیری قرار گیرد.

معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور در جمع نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان گفت: باید جلوی واردات محصولات تولید مشابه داخلی مخصوصا محصولاتی که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی تولید می‌شود گرفته شود.

اسدیان ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور در برخی موارد که دستگاه‌ها به تکالیف خود در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان عمل نمی‌کردند اقدام به برگزاری بازرسی موردی کرده است که نهایتاً منجر به صدور بخشنامه‌های اجرایی به نفع شرکت‌های دانش‌بنیان شده است.

رئیس کارگروه ملی حمایت از تولید دانش‌بنیان و صیانت از نخبگان سازمان بازرسی به مسئولان پارک علم و فناوری استان توصیه کرد زمینه استفاده شرکت‌های دانش بنیان از امکانات دستگاه‌های دیگر مانند دانشگاه‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای را فراهم کنند.

وی درخواست کرد ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان به کلاس‌های درس دانشگاه‌ها وارد شود.

اتصال شرکت‌های دانش بنیان به بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری در این حوزه توصیه دیگر دکتر اسدیان به مسئولان پارک علم و فناوری استان بود.

معاون سازمان بازرسی کل کشور به بازرسی‌کل استان کردستان ماموریت داد مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان مانند کمبود فضای فیزیکی پارک علم و فناوری استان را از دستگاه‌های مسئول پیگیری کند و چنانچه این موضوع به نتیجه نرسید به مرکز اعلام شود تا از ظرفیت‌های سازمان بازرسی کل کشور برای رفع آن استفاده شود.

وی با اشاره به مشکلات معافیت مالیاتی و بیمه‌ای شرکت دانش‌بنیان گفت: مبنای سازمان بازرسی کل کشور قانون است و هر کجا تکالیف قانونی وجود دارد سازمان با تمام توان به میدان آمده و حتماً دستگاه را مکلف می‌کند تا قانون را اجرا کنند.

اسدیان ادامه داد: اگر هم قانون وجود نداشته باشد می‌توانیم از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین مجلس شورای اسلامی مشکلات را پیگیری کنیم تا چنانچه ضرورت داشت قانون لازم وضع شود.

 اسدیان پیش از این نشست، از مرکز نوآوری و نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری استان کردستان بازدید کرد و ضمن آشنایی با محصولات این شرکت‌ها، پای درد دل و گلایه‌های آنان نشست.

رئیس کارگروه ملی حمایت از تولید دانش‌بنیان و صیانت از نخبگان همچنین در بازدید از شرکت سبک لوله نوین از نزدیک در جریان مشکلات این شرکت دانش بنیان قرار گرفت و دستورات لازم جهت پیگیری مشکل توقف صادرات این شرکت را صادر کرد.

انتهای پیام/

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
برای حمایت از تولید دانش‌بنیان باید جلوی واردات محصولات تولید مشابه داخلی مخصوصا محصولاتی که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی تولید می‌شود گرفته شود.
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)