• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۰۳۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۸
سیاسی » دولت

دستورهای رئیس جمهور برای حل مشکلات کامیون‌داران و رانندگان

معاون اجرایی رئیس جمهور، درباره مصوبات سفر استانی دولت به شهرستان بهارستان و دستور‌های آقای رئیسی برای حل مشکلات کامیون‌داران و رانندگان این شهرستان در زمینه‌هایی مانند سوخت و تأمین لاستیک، توضیح داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن منصوری در ارتباط زنده با بخش خبری ۲۱، گفت: امروز پنجشنبه، رئیس‌جمهور در سفر به شهرستان بهارستان، دستور‌ها و تذکراتی دادند. درباره تعدادی از مصوبات عمرانی و اقتصادی و پایانه بار اکبرآباد، اشاره مختصری دارم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
معاون اجرایی رئیس جمهور، تصریح کرد: درباره مصوبات اقتصادی و عمرانی، تکمیل کمربندی جنوبی شهرستان بهارستان از مصوبات مهمی بود که با اعتبار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در مصوبات سفر، اجرایی خواهد شد. حدود ۶۰۰ میلیارد تومان بنا شد برای احداث تصفیه خانه بهارستان و شبکه آب و فاضلاب این شهرستان اختصاص داده شود. صدور مجوز اتصال متروی اسلامشهر به بهارستان از سوی شورای عالی ترافیک کشور از مصوبات مهمی بود که آقای رئیس جمهور تأکید داشتند ان‌شاء‌الله تصمیم گیری، اجرایی و عملیاتی شود و همچنین اختصاص تسهیلات بازسازی بافت فرسوده شهر‌های صالحیه، نسیم شهر و گلستان از سوی شرکت بازآفرینی شهری، از جمله دستور‌های آقای رئیسی بود. 
 
منصوری، گفت: در حوزه اجتماعی هم رئیس جمهور مواردی را در سفر تأکید داشت، اولاً مقرر شد سازمان بهزیستی برای موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان، برنامه متمرکز و فشرده‌ای را ان شاء الله داشته باشیم و اجرا کنیم. همچنین اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری پیگیری و در این شهرستان، اجرایی و عملیاتی می‌شود. بهارستان حدود ۱۲ سال است که تبدیل به شهرستان شده و در حوزه زیرساختی، از جمله استقرار ادارات و دستگاه‌ها هنوز نقص‌هایی وجود دارد. آقای رئیسی دستور داد که همه ادارات و دستگاه‌های خدمات رسان با یک ساختار کاملاً چابک و هدفمند و مؤثر در سطح شهرستان مستقر شوند که این را هم سازمان اداری و استخدامی کشور دنبال خواهد کرد. 
 
معاون اجرایی رئیس جمهور درباره موضوع پایانه باربری، اظهار داشت: رئیس جمهور، بلافاصله بعد از حضور در این پایانه دستور داد که یک گروه از مرکز ارتباطات مردمی و بازرسی ریاست جمهوری در پایانه مستقر شدند. این گروه با عموم رانندگان، صحبت و مسائل و مشکلات آنان را ثبت کرد که تبدیل به گزارشی شده است و ان‌شاء‌الله خدمت رئیس جمهور برای تصمیم‌گیری تقدیم می‌شود.
 
منصوری، تصریح کرد: آقای رئیسی، چند مورد را دستور دادند. نکته نخست که بعضی از رانندگان محترم گله داشتند، موضوع نوسازی ناوگان بود. با توجه به اینکه بسیاری از ناوگان حاضر در سامانه حمل و نقل کشور، فرسوده است، نیاز است که یک نوسازی فوری انجام شود. در بحث نوسازی ناوگان، دولت، اصل را بر تقویت تولید داخل و استفاده از ظرفیت تولید کارخانجات داخلی گذاشته است، اما با توجه به اینکه در این حوزه محدودیت وجود دارد، از قبل هم مجوز واردات برای خودرو‌های سنگین صادر شده بود. حدود سه هزار خودرو الآن در گمرکات داریم که در فرایند پلاک‌گذاری و ورود خودرو‌ها مشکلاتی وجود داشت. رئیس جمهور دستور داد در اسرع وقت، این مشکل حل و فصل شود و سریع، مسیر ترخیص این خودرو‌ها طی شود تا به امید خدا یک حرکت جدی در حوزه نوسازی ناوگان، انجام شود.
 
معاون اجرایی رئیس جمهور، گفت: کامیون‌داران و رانندگان عزیز، گله‌هایی در زمینه گرانی لوازم یدکی و لاستیک داشتند که مقرر شد وزارت صنعت، معدن و تجارت، این موضوع را دنبال کند تا بتوانیم به این عزیزان کمک کنیم. درباره شرکت‌های حمل و نقل مستقر در مجموعه پایانه اکبرآباد نیز نکات و مواردی وجود داشت که بررسی و درباره آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)