• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۱۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال

گل‌محمدی: به بازیکنانم گفتم روی آسفالت هم شده باید پیکان را ببریم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به بازیکنانم تاکید کرده بودم که باید در هر شرایطی دیدار برابر پیکان را با پیروزی پشت سربگذارند که خدا را شکر به این مهم دست پیدا کردیم.

گل‌محمدی: به بازیکنانم گفتم روی آسفالت هم شده باید پیکان را ببریمبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، یحیی گل محمدی در نشست خبری بعد از پایان بازی پرسپولیس با پیکان در هفته بیست و هشتم لیگ برتر گفت: از سه امتیازی که گرفتیم خیلی خوشحالیم و خدا را شکر می‌کنیم. هر بازی در لیگ برتر مثل یک فینال است. حساسیت بازی خیلی زیاد است و روی عملکرد تیم ممکن است تاثیر بگذارد.
 
وی ادامه داد: امروز توانستیم بازی خوبی انجام دهیم. تیم پیکان منظم و کاملا تاکتیکی است دفاع تیمی را خیلی خوب پیاده می‌کند. آن‌ها چشم به ضد حملات داشتند که چند موقعیت خطرناک هم داشتند.
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: سخت بود از لایه‌های دفاعی حریف بگذریم، ولی خدا را شکر توانستیم ببریم و در کورس قهرمانی بمانیم. از همه بازیکنانم که تمرکز خوبی در زمین داشتند و با دوندگی و تعصبی که داشتند نتیجه خوبی را گرفتیم. ضمن اینکه برد را به هواداران خصوصا تماشاگرانی که آمدند تبریک می‌گویم.
 
او درباره بیانیه تیم‌ها علیه پرسپولیس تاکید کرد: به بازیکنانم گفتم اگر در آسفالت و چمن مصنوعی هم بود باید بازی را می‌بردیم. درست است که در استادیوم آزادی بهتر است بازی کنیم، اما در شرایط فعلی تیممان فقط سه امتیاز بازی مهم بود.
 
وی تاکید کرد: برای ما واقعا مهم نبود در استادیوم آزادی بازی برگزار شود بلکه برایمان مهم بود هواداران باشند. وجود آن‌ها لازم است چرا نباید باشند. ضمن اینکه زمان حضور آقای استراماچونی هم این اتفاق برای استقلال افتاد. هواداران هر تیم اولویت دارند.
 
یحیی گل محمدی در ادامه افزود: از تیم خوب پیکان تشکر می‌کنم. بازی خوب و با شرفی انجام دادند. با وجود صحبت‌هایی که پشت سر آقای حسینی انجام می‌شد دیدید تیمش چقدر خوب دفاع و حمله می‌کند. حسینی نشان داد کاربلد و با شرف است و هیچ شکی روی این موضوع نیست. این حاشیه فشار زیادی روی پرسپولیس هم آورد. در مجموع خوشحالم بازی را بردیم.
 
او درباره عملکرد مهاجم خارجی پرسپولیس گفت: نسبت به دقایقی که در ترکیب تیم قرار گرفت مثمر ثمر بود. چهار فینال دیگر در لیگ برتر و جام حذفی داریم. فکر می‌کنم همه بازیکنان تیم شرایط خوبی دارند تا به تیم کمک کنند.
 
یحیی گل محمدی درباره خطای پنالتی که به سود این تیم گرفته شد گفت: در بازی‌های حساسی که هفته‌های پایانی لیگ را طی می‌کنیم اعتقادم این است داوری که خوب تمرکز کند می‌تواند قضاوت خوبی داشته باشد. به جز صحنه خطایی که روی سعید صادقی انجام شد تمرکز داوری خوب بود. ما می‌توانیم در هفته‌های حساس پایانی به داوران کمک کنیم تا شرایط بهتری داشته باشند.
 
سرمربی پرسپولیس درباره بیشترین شانس قهرمانی این تیم تصریح کرد: رقابت فشرده‌ای وجود دارد. سپاهان و حتی استقلال هم پا پس نکشیده اند. دو هفته سرنوشت ساز برای تیم ما مانده است. باید شرایطی را ایجاد کنیم که با تمرکز بیشتری بازی را انجام دهیم و هدف اصلی مام هم کسب جام و لیگ برتر است.
 
وی در پایان گفت: ما پنجمین قهرمانی متوالی پرسپولیس را هیچوقت فراموش نمی‌کنیم. امسال هم با توجه به رقابت فشرده بالای جدول می‌تواند یکی از پر خاطره‌ترین قهرمانی‌های احتمالی پرسپولیس شود. باید بیشتر تلاش و تمرکز کنیم تا در این راه قدم برداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دوطرح از دانشگاه صنعتی برگزیده در رویداد ملی ارزش مس
۷۰ طرح کلان کشاورزی آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی 
تأکید بر اهمیت صیانت از بنا‌های تاریخی و باستانی کشور
تعیین تکلیف ۲۷ هزار ردیف کالا به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در انبار‌های اموال تملیکی و گمرکات
نان کامل بخورید تا چاق نشوید
تولید دستگاه برای استخراج DNA یا همان ژنوم
پیش بینی تولید بیش از ۲۱ هزار تن آبزیان در آذربایجان‌غربی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
رفع توقیف بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در تابستان امسال
مروری بر چند مستند و فیلم از قاب تلویزیون
مهار آتش‌ سوزی ۲ مجتمع مسکونی در مشهد
کتاب «روان‌درمانی معنوی» روانه بازار نشر شد
تشخیص ۹۰ درصدی بیماری‌های ژنتیکی با یک محصول ایران ساخت
برگزاری جلسه ویژه مدیریت بحران در پی هشدار سطح قرمز هواشناسی
نگاهی به نقش پژوهش در تولیدات رسانه ای
تخصیص ارز ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم
صدور گواهی انحصار وراثت، غیرحضوری و خودکار شد
مردم ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت را از جیب پرداخت میکنند
شناسایی هزارو ۲۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز در پایتخت
مرگ نصاب جوان دستگاه اسپیلت بر اثر سقوط از ساختمان ۶ طبقه در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)