• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵

طرز تهیه دسر طالبی و ۵ نکته مهم برای تشخیص طالبی شیرین

دسر طالبی یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و خنک بهاری است که به دلیل داشتن میوه طالبی عطر و بوی دلپذیری دارد.

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

با شروع فصل گرما کم‌کم سر و کله میوه‌های رنگارنگ و متنوع نیز در بازار پیدا می‌شود. طالبی یکی از میوه‌های پر طرفدار فصل گرماست. میوه طالبی در بهبود بینایی تأثیرگذار است و همچنین خاصیت ضد سرطانی دارد. مصرف طالبی به تنظیم فشار خون کمک می‌کند و به دلیل آب زیاد موجود در آن گزینه مناسبی برای جبران کم‌آبی بدن در روز‌های گرم است. طالبی برای تهیه انواع دسر‌های خنک و تابستانی میوه بسیار مناسبی است.

طرز تهیه دسر طالبی و ۵ نکته مهم برای تشخیص طالبی شیرین

دسر طالبی یکی از این انواع دسرهاست که از ترکیب پوره طالبی با پودر ژله، بستنی و... تهیه می‌شود و دسری خوشبو و خوش‌طعم برای پذیرایی در روز‌های گرم بهار و تابستان است. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر طالبی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم

  • طالبی: ۱ عدد
  • پودر ژله طالبی: ۱ بسته
  • بستنی وانیلی: ۱ لیوان
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش: ۱ لیوان
  • آب سرد: یک چهارم لیوان
  • شکر (به دلخواه): ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
مرحله اول: طالبی را پوست کنید؛ سپس خرد کنید و با دستگاه مخلوط کن یا گوشت‌کوب برقی پوره کنید، به اندازه‌ای که دو لیوان پوره طالبی داشته باشید.

مرحله دوم: بستنی را نیم ساعت قبل از تهیه دسر طالبی از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.

مرحله سوم: پودر ژله طالبی را داخل یک کاسه پیرکس یا شیشه‌ای بریزید و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود؛ سپس کاسه را روی بخار کتری یا سماور بگذارید تا ژله به روش بن ماری حل شود و کاملا شفاف باشد. بعد کاسه ژله را از روی بخار بردارید و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم: پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند؛ سپس کاسه را روی بخار آب جوش بگذارید تا به روش بن ماری کاملا در آب حل شود. پودر ژلاتین را هم بعد از حل شدن کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.

مرحله پنجم: پوره طالبی را همراه با بستنی وانیلی نرم شده، شکر، پودر ژلاتین و ژله طالبی که خنک شده است، داخل پارچ مخلوط کن بریزید و چند دقیقه بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم: قالب مورد نظر را انتخاب کنید و مایه دسر را توی قالب بریزید و قالب را حدود ۵ تا ۷ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر کاملا ببندد و سفت شود. برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید در یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارد. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه در آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را در ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.

۵ نکته مهم برای تشخیص طالبی سالم و شیرین
طرز تهیه دسر طالبی و ۵ نکته مهم برای تشخیص طالبی شیرین

طالبی سرشار از مواد مغذی است که برای سلامت بدن مفید هستند. طالبی حاوی کربوهیدرات، پروتئین، آب، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی است. همچنین طالبی دارای ویتامین A، بتاکاروتن، ویتامین B یک، دو، شش، ویتامین C و ویتامین K است. هنگام خرید طالبی برای اینکه بتوانید یک طالبی شیرین و آبدار را تهیه کنید، باید به این نکات توجه داشته باشید:

۱ ـ اگر طالبی شیرین را نزدیک بینی‌تان ببرید و آن را بو کنید، عطر و بوی خوشایندی دارد.

۲ ـ یک طالبی خوب باید پوست زبری داشته باشد.

۳ ـ طالبی خوب و شیرین یا زرد متمایل به سبز است یا زردی کم‌رنگ دارد.

۴ ـ سر طالبی باید نرم‌تر از بدنه باشد. اگر همه قسمت‌های طالبی نرم بود، قطعاً آن طالبی بیش از حد رسیده و ترشیده است.

۵ ـ یک طالبی سالم و شیرین خطوط سبز کم‌رنگ دارد؛ بنابراین اگر خطوط سبز روی پوست تیره‌تر بود، آن طالبی تازه نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)