• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۴
علمی و فرهنگی » معارف

جشن‌های ویژه غدیر در سراسر کشور برگزار می‌شود

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر با تاکید بر ضرورت مشارکت همه افراد و گروههای مردمی در برگزاری جشن‌های غدیر گفت: نظام اسلامی ایران نظامی ولایی و محتوای انقلاب ایران، محتوای عاشورایی است.

جشن‌های ویژه غدیر در سراسر کشور برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی در سومین جلسه  این ستاد  با اشاره به برگزاری گرامیداشت دو مناسبت ۱۴ و ۱۵ خرداد در روزهای گذشته گفت: مناسبت‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و دو فصل مهم در نهضت اسلامی و انقلابی ایران است.
 
وی افزود: در مراسم ۱۴ خرداد، مردم سراسر کشور، احساسات و عواطف خود را نسبت به امام راحل به نمایش گذاشتند و عشق و علاقه مردم، در بدرقه آن امام بزرگوار و حضور در مراسم سالگرد ایشان، حکایت از دلبستگی و ارادت اقشار مختلف ملت ایران به نهضت امام(ره) دارد. نهضتی که امروز به پرچم داری شخصیتی بزرگ و شاگرد برجسته ایشان، مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) ادامه دارد و مردم به عنوان جانشین لایق امام راحل، با عشق و علاقه و بصیرت، با ایشان بیعت کردند و تا به امروز بر این میثاق پایبند بوده و حمایت می‌کنند.
 
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر با بیان اینکه هر انقلابی محتوایی دارد، افزود: با توجه به اینکه نظام ما، نظام امامت و ولایت است، محتوای این نظام، محتوای عاشورایی و برگرفته از شعار هیهات منا الذّله و نصر من الله و فتح قریب است و شعار نهضت ما حسینی است که از ابتدا و شروع انقلاب توسط مردم سرداده شد، حکایت از محتوای عاشورایی این انقلاب دارد و ما وظیفه داریم، این محتوا را بازخوانی و تبیین کرده و به نسل‌های آینده نیز منتقل کنیم.
 
حجت الاسلام  تقوی گفت: غدیر از  مناسبت‌های مهم است و شورای هماهنگی اسلامی، قصد دارد با ایجاد هم‌افزایی و هماهنگی میان این دستگاهها و ظرفیت‌های مردمی، جشن‌های غدیر پربارتر، غنی تر و  با شکوه تر از گذشته برگزار شود.
 
وی با تاکید بر ضرورت تقسیم کار و سازماندهی مناسب، در برگزاری برنامه‌های اجرایی مربوط به بزرگداشت غدیر گفت: باید  برای هر یک از برنامه‌های اجرایی، متولی تعیین شود تا ضمن پیگیری و ساماندهی برنامه‌ها، اعضای ستاد در جریان روند و پیشرفت کارها قرار بگیرند.
 
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امام و ولایت با اشاره به برنامه‌های اجرایی کشوری به مناسبت دهه امامت و ولایت، افزود: فعالیت‌های رسانه‌ای، توزیع منسجم و هدفمند نذورات و بسته‌های مؤمنانه، فراهم‌سازی تسهیلات ازدواج جوانان و تهیه جهیزیه، برگزاری مراسم جشن و شادی در مساجد و محلات و بقاع متبرکه، آذین‌بندی و تبلیغات محیطی و میدانی، برنامه‌های ویژه سادات و دیدار با سادات و احیای مراسم عقد اخوت، آزادسازی زندانیان، راه‌اندازی کاروان‌های شادی و پیاده‌روی خانوادگی و کاروان‌های میثاق با ولایت  از  مهمترین برنامه‌های این ایام است که باید با هماهنگی و هم‌افزایی همه  دستگاهها و گروههای مردمی برنامه‌ریزی و اجرا شود.
 
وی تاکید کرد: این ستاد باید زمینه را فراهم کند تا افراد و گروههایی که علاقمند به همکاری در این برنامه‌ها هستند، در سراسر کشور شناسایی و ساماندهی شده و به این جریان عظیم معنوی بپیوندند.
 
 در ادامه جلسه، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان،  با تقدیر از همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ورود به برگزاری مناسبت‌ها و آیین‌های مذهبی گفت: با ورود شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در موضوعات مذهبی، این مراسم تقویت شده و از همه  ظرفیت‌ها برای برگزاری این ایام استفاده خواهد شد که بسیار ارزشمند است.
 
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با اشاره به استقبال مردمی از مراسم معنوی اعتکاف و راهپیمایی اربعین افزود: این مناسبت‌ها که در ابتدا به صورت محدود برگزار می‌شد، به تدریج با استقبال مردم قرار گرفت و رواج پیدا کرد.
 
به گفته وی  مراسم اعتکاف، برای اولین بار در مسجد دانشگاه تهران به صورت خودجوش برگزار شد و راهپیمایی روز اربعین نیز ابتدا از میدان امام حسین(ع) تا شهر ری و سپس به صورت گسترده در قالب پیاده روی اربعین  با  استقبال مردم و تأیید مقام معظم رهبری قرار گرفت.
 
پناهیان با اشاره به ضرورت برگزاری بزرگداشت غدیر به صورت اجتماع و تجمعات مردمی افزود: چیزی که در روز غدیرخم اتفاق افتاد، یک تجمع عظیم مردمی بود و باید با الگوبرداری از این تجمع، مراسمی را برگزار  کنیم که هم به لحاظ محتوایی و هم به لحاظ شکل برگزاری، در تراز و شأن غدیر باشد.
 
وی با تاکید بر مشارکت اهل سنت در برنامه‌ها و جشن‌های غدیر افزود:  باید از ظرفیت این روز درجهت  تقویت وحدت میان مسلمانان استفاده کنیم.
 
سومین جلسه ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت و بزرگداشت غدیر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی رئیس این ستاد، حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان، جمعی ازکارشناسان خبره مذهبی از تهران و قم، مسئولان تشکل‌های مردمی فعال در حوزه غدیر  و نمایندگان دستگاههای عضو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و همچنین روسای دفاتر استانی سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس، امروز چهارشنبه ۱۷ خرداد در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بوکس قهرمانی جوانان جهان؛ صعود ملک‌خطابی به مرحله یک‌چهارم پایانی
نظام محاسباتی دشمن با مشاهده اقتدار ایران تغییر می کند
فراخوان ۱۸ بازیکن به اردوی تیم ملی هندبال
۸ نشان رنگارنگ آزادکاران ایران در المپیک دانش‌آموزی ۲۰۲۴
مهم‌ترین اخبار ورزشی ۷ آبان
سیل و طوفان در فرانسه، حداقل جان یک شهروند این کشور را گرفت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ آبان ۱۴۰۳
برد نمایندگان هرمزگان و مازنداران در لیگ فوتسال امید‌های کشور
مربی ترامپولین کیش در بین برترین‌های دوره آموزشی مربیگری تهران
ذخیره ۵۲۰ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
حمله موشکی حزب الله به شهرک صهیونیست نشین میرون
موفقیت ایران در مقابله با همه حملات سایبری دیداس یا منع خدمت
بازگشت به زندگی خانم ۱۸ ساله در اردل
نشست هم اندیشی مشروعیت نداشتن رژیم صهیونیستی در قم
لزوم جذب سرمایه گذاران سایر حوزه ها به بخش کشاورزی
تشکیل شورای مشورتی یاریگران زندگی در کیش
اتصال ۴۱ درصد از مشاوران املاک قم به سامانه کاتب
درساخت و ساز‌های شهری باید مباحث فرهنگی ومذهبی مورد توجه جدی قرار گیرد
سمنان غبارآلود و گرم می شود
آمادگی دفتر نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی جهت دریافت کمک‌های مردمی به مردم مظلوم غزه و لبنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
راه اندازی نخستین پارک دریایی کیش
قطعی گاز در برخی مناطق شهرستان بویراحمد
کاهش شهریه دانشگاه آزاد برای دانشجویان پزشکی به شرط تعهد خدمت
لاپید: تاکنون ۱۲ هزار اسرائیلی کشته و زخمی شده اند
پیامد‌های تصورناپذیر در انتظار رژیم صهیونی
جمشید شارمهد به سزای اعمالش رسید
تشییع و خاکسپاری سرگرد شهید حمزه جهاندیده در رامهرمز
آمریکا در اقداماتش علیه مردم ایران راه به جایی نمی‌برد
صعود پویا دادمرز و محمدعلی گرایی به دیدار پایانی
۶۳ شهید و زخمی در حمله‌های هوایی رژیم صهیونی به لبنان
عراقچی خواستار پاسخگو کردن رژیم اسرائیل شد
عراقچی: از خون شهیدان خود نخواهیم گذشت
مهم‌ترین اخبار ورزشی ۶ آبان
رژیم صهیونیستی هر روز بیشتر در باتلاق بی آبرویی فرو می رود
نواخته شدن زنگ پدافند غیر عامل در مدارس خوزستان
کاهش شهریه دانشگاه آزاد برای دانشجویان پزشکی به شرط تعهد خدمت  (۲۲ نظر)
شنیده شدن صدای انفجار در اطراف تهران، خوزستان و ایلام  (۴ نظر)
آرامش کامل در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
عملیات استشهادی در نزدیکی مقر موساد در شمال تل‌آویو  (۱ نظر)
آرامش در ایران حاکم است  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی  (۱ نظر)
وزارت امور خارجه: ایران خود را محق و موظف به دفاع می‌داند  (۱ نظر)
لغو و ابطال پروازها در همه مسیرها تا اطلاع ثانوی  (۱ نظر)
عربستان سعودی تجاوز رژیم صهیونی به ایران را محکوم کرد  (۱ نظر)
بی اعتنایی نظام انگلیس به خواست کشورهای استعمار شده  (۱ نظر)
اضطراب در چهره سردمداران رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
شهادت ۱۰ مامور انتظامی در حمله تروریستی شهرستان تفتان  (۱ نظر)
تیم تروریستی عامل جنایت در گوهر کوه تفتان منهدم شد  (۱ نظر)
هوشمندسازی ۳۰ تقاطع شیراز  (۱ نظر)
جیش‌العدل مسئولیت حمله تروریستی به شهرستان تفتان را بر عهده گرفت  (۱ نظر)