• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۵۳۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
همدان » اقتصادی

راه اندازی خط تولید صنعت قطعه‌سازی موتور هواپیما در همدان

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی از پیگیری راه اندازی خط تولید صنعت قطعه‌سازی موتور هواپیما در همدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حجت الاسلام فلاحی در جلسه با استادان و دانشگاهیان و نخبگان همدان در سالن دانشگاه بوعلیراه اندازی خط تولید صنعت قطعه‌سازی موتور هواپیما در همدان سینا با اشاره به ضرورت اشتغالزایی برای جوانان تحصیل کرده با مهارت فنی خاص در حوزه‌های مختلف صنعتی افزود: تلاش در جهت تقویت جایگاه اقتصاد استان، ایجاد اشتغال برای جوانان مستعد و خلاق جامعه ضروری است و متناسب با مهارت و دانش فنی و بر اساس ارزیابی‌های نهایی بورسیه شده و در بخش‌های تولید و صنعت با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا کشور را به خودکفایی کامل برسانند و این مهم با همسویی سرمایه‌گذار ۱۰۰ میلیون یورویی محقق خواهد شد. 

او با بیان اینکه طرح آموزش تکنولوژی و دانش روز جهانی به نیرو‌های نخبه در همه رشته‌های فنی و مهارتی از اهداف اصلی این سرمایه‌گذاری است، گفت: عبور از نسل‌ها و کسب رتبه‌های بالای علمی در مدارج عالی مستلزم دغدغه‌مندی مسئولان و ایجاد زمینه و تجهیز کارگاه‌های بخش خصوصی است، بنابراین برای رسیدن به این اهداف باید زمینه ارتباط کارآمد بانک‌ها جهت بهره‌وری از توانمندی‌های مالی و تمهید امکانات لازم فراهم گردد. 

فلاحی ضمن اشاره به رسالت متولیان امر در قبال رشد و توسعه کیفی و کمّی شهر همدان گفت: آزمودن بخش خصوصی با محوریت فروش محصولات صنعتی نایاب تولید شده در ایران متناسب با تجارت بین‌المللی رسالت همه مسئولان است تا با اشتغال‌زایی بهینه، ارزآوری و بهره‌وری نیز حاصل شود. 

او افزود: ما باید حمایت و احتیاط را به‌موقع به‌کار گیریم تا سرمایه‌گذار ترغیب به ماندن شود، چون او به علم دانشمندان نیاز دارد تا تولیداتش پیشرفت چشمگیری داشته باشد و به ازای آن، تکنولوژی خود را در اختیار نخبگان ماهر بورسیه شونده قرار می‌دهد و این هیچ منافاتی با اصل جذب سرمایه‌گذاری و پیشرفت ندارد. 

فلاحی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و مهارت‌های مغفول در دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز فنی‌وحرفه‌ای، علمی-کاربردی و صنعتی افزود: بسیاری از استعداد‌های جوانان به دلیل نداشتن بستر مناسب پرورش داده نمی‌شود و خلائی به‌وجود می‌آید که گاهی جبران‌ناپذیر است، ولی با اجرای این طرح علاوه بر ایجاد اشتیاق به رقابت سالم، آتیه‌سازی، امنیت شغلی و امیدآفرینی نیز در پی خواهد داشت. 

فلاحی با اشاره به جانمایی ۳۰۰۰ مترمربع زمین جهت ساخت کارخانه تولید قطعات هواپیمایی در جورقان تصریح کرد: درصورت تناسب زمین از نظر سرمایه‌گذار، انجام و اجرای مفاد قرارداد را با جدیت تمام پیگیری می‌کنیم و امیدواریم که با ارتقاء ظرفیت علمی و مهارت‌محور مراکز آموزش عالی، نخبگان همدان و فامنین به طور مستقیم در کارخانه‌ها و بخش‌های صنعتی به‌کارگیری شوند و مردم، مسئولین و جوانان مشتاق شاهد اجرای طرح‌ها در سطوح بالای علمی و مجهز به تجهیزات خودساخته در همدان باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)