• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۳۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۸
فارس » اجتماعی

قطع برق ۱۲ اداره و سازمان پُر مصرف در شیراز

مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز از قطع برق ۱۲ اداره و سازمان که الگوهای تعیین شده مدیریت مصرف را رعایت نکردند خبر داد.

قطع برق ۱۲ اداره و سازمان پُر مصرف در شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،وی افزود: بر اساس مصوبه هیأت وزیران ادارات و دوایر دولتی ملزم به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در مقایسه با مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ در ساعات اداری و کاهش ۶۰ درصدی در ساعات غیر اداری بعد از ساعت ۱۳ هستند.

محمدرضا سلاحی افزود: هدف از اجرای این طرح افزون بر مدیریت بار مشترکین اداری، پیشگام بودن ادارات و مؤسسات دولتی و نیمه دولتی در مدیریت مصرف برق و ارائه الگوی عملی از خود بدنه دولت است.
سلاحی با بیان اینکه از زمان اجرای این طرح تا کنون برق ۱۲ اداره قطع شده است گفت: انتظار به حق شهروندان این است که دستگاه‌های دولتی در مدیریت بار باید الگو باشند.
مدیر عامل برق شیراز گفت: این طرح که از ۱۵ خرداد شروع شده است تا ۱۵ شهریور ادامه خواهد داشت.
سلاحی گفت: تاکنون روزانه تا ۱۵ مگاوات کاهش پیک ناشی از مدیریت بار توسط مشترکین اداری داشته‌ایم که امیدواریم با همکاری بیشتر ادارات و سازمانهای دولتی این میزان با افزایش تعامل به ۲۵ مگاوات افزایش یابد.
سلاحی اظهار کرد: انشعاب برق اکثر مشترکین بزرگ اداری دارای کنتور هوشمند با قابلیت کنترل پذیری و فرمان پذیری است و بر اساس تنظیماتی که به صورت پیش فرض (۳۰ درصد و ۶۰ درصد) بر روی کنتورها اعمال شده است، در صورت تجاوز از میزان مجاز به صورت خودکار اعمال مدیریت بار صورت می‌گیرد.
سلاحی گفت: معدود اداراتی که الگوی مجاز مصرف را رعایت نکرده‌اند نسبت به اصلاح مصرف خود اقدام نمایند اما در صورت استمرار عدم رعایت الگوی تعیین شده اسامی این مشترکین علاوه بر قطع، اعلام عمومی خواهد شد.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم، خواستار صرفه جویی ۲۰ مگاواتی انرژی برق از سوی اداره‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان شد.
علیرضا اسکندری، همکاری اداره‌های دولتی، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی غیردولتی استان در مدیریت بهینه مصرف برق برای عبور موفق از پیک بار تابستان سال جاری و تأمین برق مطمئن و پایدار را ضروری دانست و گفت: با فرا رسیدن تابستان و افزایش دمای هوا، همگی ما مکلف هستیم در تمامی بخش‌ها، برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی برق را اجرا و رعایت نمائیم.
وی ادامه داد: سال گذشته با فعالیت‌هایی که در این حوزه انجام گرفت حدود ۱۱ مگاوات صرفه جویی در بخش اداری حاصل شد.
این مقام مسئول در ادامه از پرداخت بیش از ۸۵۰ میلیون ریال پاداش به ۱۱۵ اداره همکار در طرح کاهش پیک بار تابستان سال ۱۴۰۱ خبرداد و ابراز امیدواری نمود در سال جاری نیز این مشارکت و تعامل به صورت مستمر ادامه و توسعه یابد.
اسکندری با تاکید بر اینکه در ایام گرم سال و فصل تابستان بیش از هر زمان دیگری نیازمند همکاری و تعامل مشترکان اداری جهت کاهش مصرف برق هستیم، افزود: بر اساس مصوبه هیأت محترم وزیران، همه مشترکان اداری موظف شده اند در بازه زمانی ۱۵ خرداد تا ۳۱ شهریور، از ساعت ۱۰ تا ۱۳ روزهای کاری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به مقدار پایه سال ۱۴۰۰ و در ساعات غیر اداری به میزان ۶۰ درصد نصب به همان روز مصرف انرژی برق خود را کاهش دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)