• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۰۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

ساخت خوابگاه‌های دانشجویی از طریق مولدسازی اموال دارایی‌ها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه دانشگاه تهران گفت: ­برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی و توسعه زیرساخت‌های دانشجویی، فرهنگی و رفاهی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه از منابع مالی حاصل از مولدسازی، استفاده خواهد شد.

ساخت خوابگاه‌های دانشجویی از طریق مولدسازی اموال دارایی‌هابه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، معاون برنامه‌ریزی و توسعه دانشگاه تهران از تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری ویژه پروژه‌های تحقیقاتی اعضای هیات علمی خبر داد و گفت: این صندوق به منظور تسهیل انجام پروژه‌های تحقیقاتی که توسط اعضای هیات علمی انجام می‌شود، تاسیس شد.

احمد نوحه‌گر دیروز در نشست شورای دانشگاه تهران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید چمران و روز بسیج اساتید افزود: اعضای هیات علمی می‌توانند پیش از واریز منابع از خزانه، با ارائه اسناد واریزی از طرف کارفرمای پروژه، نسبت به دریافت مبلغ واریزی پس از کسر درصد و بالاسری و کسورات قانونی از طریق این صندوق اقدام کنند.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران گفت: افزایش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری ویژه پروژه‌های تحقیقاتی اعضای هیات علمی، مستلزم همکاری روسای واحد‌ها و اعضای هیات علمی است؛ به گونه‌ای که اگر پروژ‌ه‌ای انجام می‌دهند، حتما مستندات را به دانشگاه ارائه نمایند تا دانشگاه بتواند درآمد حاصل از پروژه‌های تحقیقاتی را پرداخت کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران همچنین از تشکیل کمیته رفع موانع درآمدزایی واحد‌های دانشگاه خبر داد و افزود: این کمیته که با حضور نمایندگانی از واحد‌های دانشگاه تشکیل می‌شود، به تسریع فرآیند‌های مربوط به درآمدزایی واحد‌های دانشگاه می‌پردازد. در بسیاری از واحد‌های دانشگاه تهران، ظرفیت‌هایی برای درآمدزایی وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود تا کمبود منابع جبران شود.

وی درآمدزایی واحد‌های دانشگاه تهران را یکی از راه‌های تامین منابع مالی و جبران کمبود منابع مالی دانشگاه برشمرد و گفت: با توجه به اینکه ظرفیت بودجه و منابع مالی دولت محدودیت دارد، ما در دانشگاه باید درآمدزایی داشته باشیم تا بتوانیم بخشی از منابع را از این طریق تامین کنیم؛ چراکه بیش از ۹۲ درصد بودجه عمومی و اختصاصی دانشگاه در بخش حقوق و دستمزد هزینه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود که به بررسی بودجه ۱۴۰۲ و نحوه هزینه‌کرد آن اختصاص داشت، ضمن اعلام اینکه بودجه هر واحد از طریق سامانه‌ای که توسط اداره کل بودجه و امور مالی دانشگاه بارگذاری شده، مشخص شده است؛ تاکید کرد: لازم است واحد‌های دانشگاه، برنامه‌ریزی دقیقی ارائه کنند و برنامه‌ریزی‌شان را بر بودجه واحد منطبق نمایند تا هزینه‌کرد آن‌ها بر اساس بودجه در اختیارشان باشد.

نوحه‌گر همچنین با اشاره به تاسیس و راه‌اندازی سه دانشکده جدید حکمرانی، تجارت و مالیه و گردشکری در دانشگاه تهران گفت: توسعه واحد‌ها و تاسیس این سه دانشکده بر اساس نیاز‌های کشور صورت گرفته است تا علاوه بر رفع نیازها، درآمدزایی هم برای کشور داشته باشند؛ بنابراین دانشگاه تهران بر اساس مسئولیت‌پذیری اجتماعی خود، وظیفه دارد به تقویت این دانشکده‌های تازه تاسیس بپردازد.

وی درباره راه‌اندازی دانشکده گردشگری افزود: ایران جزو ۱۰ کشور اول دنیا در زمینه جاذبه‌های گردشگری طبیعی و غیرطبیعی است، بنابراین تاسیس دانشکده گردشگری می‌تواند زمینه‌های علمی و پژوهشی لازم برای شناساندن ظرفیت‌های گردشگری و توسعه گردشگری کشور فراهم کند؛ بنابراین دانشگاه تهران بر اساس مسئولیت‌پذیری اجتماعی خود ضروری دانست که این دانشکده را تاسیس کند و مسئولین و اعضای هیات علمی این دانشکده با انجام پروژه‌های تحقیقاتی، نیاز‌های بخش گردشگری را احصا و مورد بررسی قرار دهند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران همچنین به ظرفیت دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه برنامه هفتم توسعه که از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده و در حال حاضر توسط کمیسیون‌های مربوطه در حال بررسی است، یک برنامه مسئله‌محور است، دانشکده حکمرانی می‌تواند کمک شایسته‌ای به دولت و قوه مقننه در زمینه تنظیم مواد قانونی برنامه هفتم توسعه نماید.
نوحه‌گر افزود: با توجه به وضعیت کشور در زمینه صادرات و واردات و مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور و وجود مناطق ترانزیتی شمال و جنوب و شرق و غرب و همچنین وجود گمرکات بزرگ در جنوب کشور، دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران می‌تواند نقش بی‌بدیل خود را برای رفع نیاز‌ها در عرصه‌های علمی، پژوهشی، فناوری و نوآوری در زمینه تجارت کشور ایفا کند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران از روسای دانشکده‌های تازه تاسیس حکمرانی، گردشگری و تجارت و مالیه دانشگاه تهران خواست تا زمینه‌های لازم برای احصای نیاز‌های کشور را فراهم آورند.
نوحه‌گر تاکید کرد: در صورتی که رویکرد فعالانه برای شناسایی نیاز‌های کشور داشته باشیم، علاوه بر اینکه نقش دانشگاه در عرصه شناسایی و برطرف کردن نیاز‌های کشور را محقق کرده‌ایم، گام موثری برای جذب درآمد برای دانشگاه نیز برداشته‌ایم.

نوحه‌گر بر آنچه که تحت عنوان "درآمدزایی نو" توسط دانشکده‌ها و مراکز و موسسات وابسته به دانشگاه تهران نام برد، تاکید کرد و گفت: انتظار می‌رود دانشکده‌های تازه تاسیس و سایر واحد‌های دانشگاهی از طریق تولید علم و تبدیل علم به فناوری و نوآوری، به تولید ثروت بپردازند.

وی در پایان نیز به تبدیل به احسن و مولدسازی اموال و دارایی‌های دانشگاه اشاره کرد و گفت: منابع مالی حاصل از این مولدسازی، برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی و توسعه زیرساخت‌های دانشجویی، فرهنگی و رفاهی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه استفاده خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)