• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۹۲۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تجمع خانواده‌های اعضای دربند منافقین برای تداوم اقدامات دولت آلبانی

خانواده‌های اعضای دربند گروهک تروریستی منافقین در مقابل سفارت ترکیه تجمع برپا کردند.

تجمع خانواده‌های اعضای دربند منافقین برای تداوم اقدامات دولت آلبانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سيما، خانواده‌های اعضای اسیر در اردوگاه گروهک تروریستی منافقین در تیرانا با هدف حمایت از اقدام مسئولانه دولت آلبانی مقابل سفارت ترکیه در تهران به عنوان حافظ منافع آلبانی تجمع کردند.

در ابتدای این تجمع که با حضور ۶۰۰ نفر از اعضای خانواده‌های عضو انجمن نجات آسیب دیدگان از خشونت (انجمن نجات) همراه بود، ثریا عبدالهی مادر یکی از این اسیران گفت: شاهد برخورد با فرقه رجوی بعد از سال‌ها در آلبانی هستیم؛ خانواده‌هایی که ۴ سال در عراق، پشت در‌های اردوگاه اشرف با من همراه بودند، به‌خوبی می‌دانند که ما چقدر منتظر آزادی اسیران‌مان هستیم.

وی ادامه داد: بعد از ۴۵ سال جنایت و کشتار توسط گروهک تروریستی منافقین اکنون مسیر آزادی اسیرانمان هموار شده است.

وی تصریح کرد: من علاوه بر دغدغه آزادی تنها فرزندم از زندان «مانز»، رسالت آزادی و رهایی همه افرادی که بخشی از خانواده‌های آن‌ها را در این مراسم حضور دارند، نیز بر عهده دارم؛ روزی منافقین القا می‌کرد که ما خانواده‌ها تروریست هستیم؛ تروریست کسی است که ۱۲ هزار ایرانی را به شهادت رسانده، با صدام ۸ سال همدست شده و سربازان وطن را به اسارت برده است.

به گفته وی، از آقای «ادی راما»، نخست وزیر آلبانی و برخورد مسئولانه و اقدام بشردوستانه دولت این کشور در برخورد با سازمان منافقین متشکریم.

در ادامه این تجمع، بیانیه‌ای ۱۰ ماده‌ای قرائت شد.

انجمن نجات آسیب دیدگان از خشونت (انجمن نجات) در بیانیه خود اقدام ارزنده دولت آلبانی در حمله به مقر گروهک منافقین را به فال نیک گرفته و آن را به‌سان نقطه عطفی در پایان‌دهی به کارنامه سیاه گروهک تروریستی منافقین دانسته است.

در ادامه این بیانیه آمده است منافقین در برابر این اقدام قانونی آلبانی، به‌نحو فزاینده‌ای با جریان‌سازی رسانه‌ای تلاش دارد تا ضمن مظلوم‌نمایی خود و فرار از اتهامات، محکوم‌سازی دولت آلبانی و ممانعت از تداوم رویکرد اخیر را با اعمال فشار در موضوعاتی از قبیل نقض حقوق‌بشر و سنگ‌اندازی در پروسه عضویت آلبانی در اتحادیه اروپا دنبال کند.

اعضای این انجمن در بیانیه خود از دولت آلبانی خواسته‌اند که اسیر جنجال، هوچی‌گری و زیاده‌خواهی منافقین نشده و اجازه ندهد که مورد سوء‌استفاده یک گروه تروریستی فرتوت، منزوی و مورد تنفر مردم ایران قرار بگیرد.

امضاکنندگان این بیانیه با اشاره به اینکه «سران منافقین پس از چند ساعت از اقدام قانونی پلیس، مواضع‌شان را نسبت به دولت آلبانی، از دولتی بشردوست و مترقی، به دولتی ضدبشری، خودفروخته، جنایت‌کار و فاشیستی تغییر دادند» عنوان کرده‌اند که تجربه تاریخیِ زیست انگلی گروهک تروریستی منافقین در کشور‌های میزبان، نشان می‌دهد که این گروه تروریستی همواره (چه در زمان حضور در ایران، عراق، فرانسه یا هم‌اکنون در آلبانی) امنیت، اعتبار و سایر ظرفیت‌های کشور میزبان را با فریب‌کاری به گروگانِ منافع خودشان می‌گیرند و بر این اساس قربانی همیشگی اقدامات آنان، کشور میزبان است.

در ادامه این بیانیه، با تاکید بر اینکه رفتار منطقی دولت آلبانی در برابر منافقین، آغازی است بر پایان حیات سازمان ضدبشری، چنین آمده است که «این وضعیت آزمایشی خطیر برای دولت آلبانی تا رسیدن به مقصود نهایی یعنی بازگشت اعضای دربند سازمان به زندگی انسانی و آزادانه و محکومیت سران ارشد منافقین است».

اعضای انجمن نجات در ادامه بیانیه خود، توجه دولت آلبانی را به نکته‌ای مهم جلب کرده‌اند و آن هم این که به غیر از سران و مسئولان ارشد منافقین، افراد حاضر در این گروه، در مناسبات سخت فرقه‌ای گرفتارند و با گذشت چند دهه از عمرشان، با تغییرات بنیادین هویتی و شخصیتی رو به رو شده و از کمترین سطح خودآگاهی، اراده و استقلال برای تصمیم‌گیری برخوردارند.

در نتیجه این شرایط، خود را در دو راهی زندگی (یعنی حضور و تبعیت همه‌جانبه از سران گروهک) و مرگ و نیستی (خروج از گروهک) تعریف کرده و بر این مبنا تنها با کمک خانواده و حمایت‌های دولت آلبانی و ایران امکان رهاسازی و بازپروری آن‌ها فراهم می‌شود.

استقرار دائمی نیرو‌های پلیس در اردوگاه منافقین، بازگرداندن اعضای گرفتار به زندگی آزاد، ایجاد دفتر کمیساریای پناهندگان در مقر منافقین، فراهم‌کردن ارتباط‌گیری و خروج امن و آزاد نفرات از اردوگاه با نظارت دفتر کمیساریا و اجرای سازوکاری برای پایش مستمر محیط «اردوگاه به اصطلاح اشرف ۳» از طریق نصب دوربین‌های نظارتی از جمله مواردی است که اعضای «انجمن نجات» خطاب به دولت آلبانی در بیانیه خود بر آن تاکید کرده‌اند.

خدابنده: سرانجام ورق برگشت
در ادامه مراسم ابراهیم خدابنده، مدیرعامل انجمن نجات، گفت: از حمایت دولت آلبانی تشکر می‌کنم؛ لطفا حصار‌ها را بردارید تا افرادی که سال‌هاست اسیر و زندانی هستند با دنیای آزاد آشنا شوند؛ بیش از ۴ دهه است که سران و مسئولان ارشد منافقین با اقدامات غیرقانونی خود، برای کشور‌های میزبان مشکل ایجاد کرده و این بار هم با آلبانی درگیر شده است.

وی افزود: ۲۰ سال است شما با انجمن نجات همراه هستید؛ قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود؛ در این سال‌ها چقدر نامه نوشتیم چقدر تجمع کردیم و حالا این هزاران نامه به نتیجه رسیدند.

مدیر عامل انجمن نجات یادآور شد: در آلبانی هم عده‌ای از اعضای جدا شده سازمان تحت عنوان انجمن آسیلا در آن کشور برای آزادی افراد دربند تلاش می‌کنند، امروز در قالب تجمع و برگزاری نمایشگاه عکس و کاریکاتور گرد هم می‌آیند.

در این تجمع همچنین اعضای مختلف افراد دربند فرقه منافقین به بیان درد‌هایی که طی ۴ دهه متحمل شده‌اند و خواسته‌های خود از دولت آلبانی پرداختند و ضمن تشکر از این دولت، ادامه روند برخورد قانونی با فرقه رجوی شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)